-onneksi Mä Otin Sheivivälineet Mukaan!

Mä levitin hitaasti vaahtoa pillulleni ja aloin sheivaamaan Millan tuijottaessa vieressä. Onko ihanaa? mä kysyin ja Milla punastui.Tuntuuko hyvälle? Ja Raunon kaksi kaveria, Kari ja Olli istuivat kuin silakat suossa Raunon tyttären Millan vieressä.

-Jos näytelmä ei kiinnosta, voitte lähteä, Milla sanoi ja alkoi taas hyväilemään mun pillua. Karin käsi hyväili mun klitorista ja reisiä, ja sormet sujahtivat vielä nopeasti pilluunkin.

Mä vilkaisin Millaa ja Karia, jotka panivat meidän vieressä.

-Onneksi mä otin sheivivälineet mukaan!

deitti treffit

Koska jalkoihini sattui niin kovasti, myönnyin lopulta. Mies kuitenkin sanoi, että turhaan pelkäsin, hän veisi minut turvallisesti kyydissään kotiin. Mies oli kuitenkin kuin ei olisi kuullutkaan. Hetken aikaa kuljettuani takaani tuli auto, joka hidasti vierelläni. "Päästäkää mut, mitä te oikein meinaatte!" Miehen lopetettua myös kaksi muuta miestä seurasi esimerkkiä heidän perässään. Mies alkoi raahata minua sisälle taloon, samalla kun autoa ajanut mies avasi oven. , mutta minua raahannut mies hermostui, ja laittoi käden suuni eteen niin etten voinut enää kuin pihistä hänen kättään vasten, ja toinen takapenkillä istunut mies tuli hänen avukseen retuuttaen minua sisälle taloon. Minut vietiin takaisin autoon ja jätettiin siihen kohtaan, missä olin autosta noussutkin. "helvetti miten tiukka se on" mies ähkyi.

Denise Milani Most Gorgeous girl in the world walking in public Come take a Minä Ja Pikku Iina look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/438678819938748030/

Yksikseni..

Muutaman tunnin paasta herattyani dildo edelleen levittamassa pilluani. Aah, kohta se on kokonaan sisalla... Tunnen kuinka nesteet valuvat pillustani pakaroita pitkin sangylleni. Ma tuuuuuun.

Sormet pois pillustani, ainoastaan klitoris saa nyt hoitoa. Tunnen kuinka pilluni supistelee taas. Kokeillaanpa milta se tuntuis..Mmm.Silmat kiinni, kasi koskettelee varovasti mahaa, rintoja, nanneja.

Työpaikkaromanssijatkoa tulee myöhemmin. Sanoin että sulla on mahtava elin ja tuntui hyvälle.

Ensimmäisenä iltana lähin ajamaan asunnolta sovittuun paikkaan, hän oli vastassa sovitussa paikassa. Päästyäni työpajalle töihin tammikuisena päivänä kaverustuin monen ihmisen kanssa duunikavereiksi ja muutamasta tuli mulle hyväkin kaveri. Istuttiin kahdestaan yksiönsä lattialla patjan päällä. Lopetettuamme, hän keitti kahvit ja joimme.

Voihkin ja voihkin, vauhti kun kovenee ja hiljentyy välillä. Kuin muinakin aamuina jolloin näimme duuni kavereiden kans kaffihuoneessa kaffilla.........
Mutta me emme nousseetkaan. Hetken maattuamme menimme saunaan mukavan Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa lämpöiseen.Työntyy välillä kunnolla sisään ja pillun suulle. Pistäkää kommenttia jos haluatte lisää......Itse olen 23-vuotias neito ja mies on 47v.

Saunassa salaa katsoin hänen velttoa elintä, ajatellen että miten voikaan olla mahtava sen ikäisellä. Mutta minä olen näin nuori ja hän on sen ikäinen, mutta tuli kokeiltua. Pyysin ottamaan takaa päin ja otimme, tuntui kuin olisin kymmenessä taivaassa.

deitti treffit