Huhtikuuta. Lähteet...

Olin itse remontin aikaan lomalla, joten oli valmistautunut auttamaan putkimiestä töissä. Hän esitteli itsensä Samiksi.Ja se tuntui rauhoittavan myös ajatuksiani.Kaksi miestä työntää samaan reikään. Hänestä edellinen päivä oli ollut turhan tukala ja arveli ettei minua haittaa vaikka hän olisi pelkissä shortseissa. Eikä se tuntunut haittaavan Samiakaan, vaan saman tien pääsin ihailemaan hänen upeita, hiestä kiiltäviä ylävartalon lihaksiaan koko komeudessaan.

deitti treffit

Kulli kovettui suussani täyteen pituuteensa, kun kiihotin sitä liikuttaen päätäni edes takaisin.

Sovimme tapaavamme läheisen videovuokraamon nurkalla kymmenen minuutin päästä.

Epäröiden ehdotin, että voisimme mennä työpaikkani kellariin. Halu, melkein jopa tarve huusi soluissani, käski hankkimaan seksiä, Miestä, kullia. Mitä olinkaan mennyt tekemään? Sitten imaisin sen päättäväisesti syvemmälle ja tein parhaani tuottaakseni hänelle kunnon nautinnon, joka tuntuisi palleissa koko loppupäivän. Ovesta kellarin käytäviin, jonka varrella oli varastoja ja teknisiä tiloja, kaikki lukittujen ovien takana.Tavallisen näköinen mies, isompi kuin minä, hiukan tukevuuttakin ehkä.

Lontoossa asuva suomalainen Daniela Tee Itsestäsi Houkutteleva Sea (oikealta nimeltaan Daniela Vainio) ja britti Andy Leek matchasivat Tinderissa 20. huhtikuuta.

Lähteet... http://www.city.fi/ilmiot/tinder-treffien%2Btuplastandardit%2Beiko%2Bnainen%2Bvoi%2Bhypata%2Bsankyyn%2Bensimmaisilla%2Btreffeilla/9753

Viljapellossa

Yhtäkkiä tunsin jotain reittäni vasten ja vaistomaisesti vetäisin käteni pois haarojen välistä avaten silmäni.Voihkin kuuluvasti joka työnnöllä. EI – kuiskasin tuskin kuuluvasti hampaitteni välistä, mutta samassa iskin kynteni isännän olkapäihin ja ynähdin ison kullin painautuessa vastustamattomasti litimärän pilluni pohjaan saakka.Ja poikaystäväni kanssa harrastimmekin seksiä aina kun se oli mahdollista, lähinnä jommankumman kotona, joskus kerrostalomme saunatiloissakin.

Uuuu purkautui tahtomattani huuliltani tuon elämäni suurimman kullin käsittelyssä.

Outo värinä alkoi lantiostani ja kohta tunsin miten orgasmi lähestyi isännän pannessa kiivaasti hoikkien reisieni välissä. Viime kesänä menimme tavanomaiseen tapaan mökille vanhempieni kesäloman alettua. Kohta sormet liikkuivat vikkelästi litimärässä pimpissä.

Aurinko häikäisi silmäni, mutta näin naapurin isännän ison paljaan mahan hänen asetellessaan itseänsä haarojeni välin.

Alkupäivät mökillä sujuivat rauhallisissa merkeissä, liiankin ja kaipasin poikakaverini luokse. Ihmettelin miten noin Venäläiset Naiset – Korkealuokkaista Deitti Palvelua isomahainen mies pystyy niin nopeisiin liikkeisiin kun isäntä alkoi murahdelleen lisätä voimaa työntöihinsä ja kiljahdukset kuuluivat huuliltani saatellen hänen jokaisen survaisunsa pikku pilluni pohjaan saakka.Tämä oli ihan toista kuin poikaystäväni elin ja minun oli pakko avata reidet äärimmilleen helpottaakseni pillun oloa.Tällä kertaa olisin halunnut jäädä kotiin, olinhan juuri alkanut ekaa kertaa seurustelemaan ja keväällä saanut ekat seksikokemukset. Hetken isäntä makasi koko painollaan päälläni ja kierähti sitten kyljelleen.Matkalla pukeuduin ja menin suoraan nukkumaan.

deitti treffit