Kun Aloin Ottamaan Mieheltä Haalareita Pois, Niin Yllätyksekseni Huomasin Että Haalareiden Alla Ei Ollut Rihman Kiertämääkään.

Kun katselin miestä niissä löysissä haalareissa niin näin taskun reunasta jotain Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä pilkistävän. Sen jälkeen jokainen yhdessä eletty ilta on ollut yhtä tyhjentävä, kun se ensimmäinen yhteinen sunnuntai. Sitten laskeuduin polvilleni hänen eteensä, mies odotti että olisin ottanut hänen kiihkosta sykkivän sapelin suuhuni, mutta aloinkin vain näykkimään sitä.

Kun mies oli jatkanut tovin, niin tuntui taas sellainen olo että kohta laukeaisin ja ei aikaakaan kun laukesin ja mies laukesi yhtä aikaa sisälleni, kun emättimeni sykki niin tuntui kuin naisellinen lähteeni olisi imenyt miehen eliksiirit. Kun aloin ottamaan mieheltä haalareita pois, niin yllätyksekseni huomasin että haalareiden alla ei ollut rihman kiertämääkään. Mies liikkui edes takaisin vielä hetken aikaa mahtavan orgasmin jälkeen kunnes hän laskeutui päälleni hitaasti ja kädet lähes kokonaan velttoina. Aina kun puristin mies meni hieman kyyryyn ja oli nauttivan näköinen.
Tämän rakastelu kerran jälkeen vain makasin hetken yksin keittiön pöydällä miettien niitä mahtavia orgasmeja ja tätä tulista miestä. En jaksanut edes päätä kohottaa kun orgasmi lamautti minut täysin. Siellä seisoi yllättyneen näköinen mies työkalupakki kädessä.

deitti treffit

, kysyi vaimoni mutta kun näki äitinsä kiiman ei hänkään voinut olla kastumatta.

- "Haluatko naida oikeasti Juhaa", vaimoni kysyi äidiltään ja ravisteli kulliani hänen nähtensä.Samalla myös vaimoni isäpuoli tuli paikalle ja oli katsellut tovin touhujamme ja ilmoitti vain haluavansa panna tytärpuoltaan joka suostui 68-vuotiaan miehen pyyntöön heti. olipa aika alku aamulle mutta moni aamu on alkanut samalla lailla.Ei voi olla kiihottavampaa kuin ajatella naivansa anoppiaan.

- ”Mitä teet?!”

Vaimoni vielä nukkuessa lähdin käymään vessassa, mutta matka päättyi nopeasti. Imuri pois ja kulli tilalle ajattelin ja näin myös tapahtui. Anoppini on 64-vuotias ja hiukan lihava, mutta jotenkin hänen perseensä on aina kiihottanut minua.

Mari ja Taina revittelevät kitarasoolon aikana. He eivät paljasta sukunimiään eräiden pieleen menneiden treffien vuoksi. Puoli yhden aikaan esiintyjat vaihtuvat tiuhaan. Hitaissa kappaleissa moni laulaja istuu tomwaitsmaisesti baarijakkaralla ja tulkitsee silmat suljettuina englannin- ja suomenkielisia kappaleita.

Lähteet... http://www.city.fi/opas/vahingossa%2Btrendikas%2Brafla/4630

Hotelliyö tämäkin...

Ihana näky avautui eteeni, isojen pallien edessä neitseellinen reikä... jota voitelin kumihanskaan otetulla liukuvoiteella.

Poika inahti muttei huutanut, kun liukas sormi painui anukseen. Valahdimme tyynykasalta lusikka-asennossa sängylle, pehmenevä kulli yhä suolessa. Varoen hän vei kätensä pillulleni, ja veti syvään henkeä tuntiessaan liman ja kuumuuden. Pyllistin miehelle spermaisella pillulla, ja tunsin kuinka hän yllättyneenä painui selkääni vasten kullin kasvaessa pakaroitani vasten. Jäin kahden Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta miehen keskelle, ja tiesin tilaisuuteni koittaneen. En sitten riisunutkaan pitsibodyani, otin vain stringit pois alta - sukatkin jäivät päälleni. Näin hän tekikin, tunsin kuinka lämmin, iso terska painui hitaasti sulkijalihaksen ohi.

deitti treffit