Umh..

Menin Matin viereen alasti ja Matti otti kalustani kiinni, samalla hurjasti suudellen.


Aamulla heräilimme siihen kun Matin kaksoisveli Sami tuli kotiin lätkäreissultaan. Kaverini Matin valtavaa kalua olin katsellut ihaillen saunassa, 18 senttinen ja paksu spermalinko oli mieleeni.Matti säpsähti ja ajattelin, ettei se tykännyt kun se pienen hetken näytti siltä että hyi. Olimme silloin 18-vuotiaita, ja oltiin tunnettu kauan ja aina touhuttu kaikenlaista, Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! mutta suhteemme tulisi vielä muuttumaan ja nousemaan aivan uudelle tasolle. Menin Matin huoneeseen, jossa tuo ihana kundi makasi sängyllään hiukset märkänä ja tiukat Levikset jalassa.

Oma kaluni seisoi myös kipeästi ja Matti otti siitä kiinni ja aloitti runkkaamisen, Matti ei kerinnyt runkata kuin muutaman vedon, jolloin roiskin spermani Matin sänkyyn. Katsoin Mattia silmiin ja otin kalun käteeni runkatakseni sitä. Ajattelin että otan muutaman kaljan mukaan, että tunnelma vapautuisi. Vedin peiton päälleni häpeissäni, jolloin Sami tuli viereeni ja sanoi: ”ei sun tarvitse hävetä, se on ihana juttu.” Kaluni ponnahti kohti kattoa, kun katsoin tuota jätkää.

deitti treffit

Riisuin housut, 25-senttinen kaverini ponnahti ja heilahti esille. Muheva, naisellinen pylly oli mukavaa katsottavaa tästä perspektiivistä, todellakin. .Aura ilmoitti, ettei yleensä juonut lainkaan, nyt meni laskujeni mukaan ainakin pari siideriä. Auran painuessa kontilleen tartuin saman tien vaaleiden farkkujen etumukseen ja napitin riuhaisten housuja pois. Tytön vartalo oli sopusuhtainen, ehkä piirun verran ylipainon puolelle notkahtava, silti kaunis niinkuin 21-vuotiaalla nuorella naisella yleensä on. "Oh... umh.. oooh!.. "Oooh!

Denise Milani Most Gorgeous girl in the world walking in public Come take a look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/438678819938748030/

Kontrasti

Outoa siksi, etten voi sietää häntä useista syistä; ei hänkään minua. Näykin ja puhaltelen jälkiä hänen hoikkaan vatsaansa, käteni kulkevat pitkin kylkiä ja hän värisee. Hänen selkänsä kaareutuu, kun hän yrittää päästä lähemmäs kosketusta. Hivutan helmaa hitaasti ylöspäin, kokoan mustan kankaan ylös vyötärölle ja jatkan matkaani alaspäin. Hänen silmänsä pyöristyvät hiukan.

Pöytä on jopa huvittavan isokokoinen, joten mahdumme sen päälle mainiosti.
Kontrastit ovat aina kiehtoneet, käsittääkseni meitä molempia. Työnnän niitä pari kertaa edestakaisin, sitten koukistan ylöspäin, löydän g-pisteen. Upotan Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä sormeni hänen hiuksiinsa ja liu’utan niitä tyvestä latvaan.

Pyyhin sormeni lähimpään vaatekappaleeseen ja nousen irrottamaan pyykkipojat hänen nänneistään, hän ilahduttaa korviani voimattomilla, tuskan ja nautinnon sekaisilla voihkaisuilla. Asetun laukku mukanani takaisin hänen jalkojensa väliin ja ihailen näkymää hetken.

Orjan elämää 2Kuulen askeleenne saavutte viereeni, yritän kuulla mitä olisi tulossa. Tiedän olla hiljaa ja saavani jokaisesta äänestä kymmenen lisää. Eiiihi… Saan päälleni kylmää vettä.
Asun Salossa ja janoan saada alistua.Päälläni on enää kahleet ja kaulapanta.Kiitos orja, kohta poistetaan nuo karvasi. Viidentoista kohdalla ääni pääsee ja lisää on tulossa.

Jatkuu.....!Nyt alkaa seuraava koitoksesi, pääset hetkeksi piinasta.

deitti treffit