Pitkät Punaruskeat Hiukset Lainehtivat Rintojen Päällä Ja Häpykarvat Odotti Tuuheana Koskettajaa.

Ennalta sovitun roolin mukaisesti sain kuulla nuhtelun ja olleeni tuhma poika ja joutuisin sen hyvittämään hänelle jollain tavalla. Silloin ei nettiä ollut ja seura haettiin Kalle-lehden kautta.

Parinkymmenen iskun jälkeen hän antoi luvan nousta seisomaan ja sain mennä nurkkaan häpeämään. sitten oli luvassa uusi pieksäminen, tällä kertaa perse irvokkaasti sohvan käsinojaa vasten pystyssä ja itse naama sohvaan hautautuneena. Muutaman vaihdetun kirjeen jälkeen läksin erään iltana ajamaan länsirannikolle päin. Ajoimme kerrostalon pihaan peräkkäin ja nousimme autosta. Hän hymyili ja pyysi luottamaan

... [...]

Laura Oli Nyt Edessäni Alasti, Kauniina Ja Kiihottavana, Vielä Hieman Tyttömäisenä Mutta Samalla Jo Naisellisena.

Huomasin hänen bikineihinsä rintojen kohdalla nousseet pienet kovat nänninnypykät, mikä ei varmasti johtunut sään kylmyydestä tässä kesähelteessä. Lähdimme yhdessä mökkiä kohti. Mutta ajat olivat muuttuneet, poika ja tyttö olivat muuttuneet mieheksi ja naiseksi.

Laura ei enää ollut se saparopäinen tytöntyllerö jonka olin muistanut, vaan nuori nainen nuoren naisen haluineen. Vierelläni on Laura, se pieni naapurimökin tyttö muistoistani, yritin sanoa itselleni. Katselin hänen kävelyään, pienten bikinien Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä alaosa oli jäänyt pyllyn vakoon.

Laura oli

... [...]

Ei Se Antanut Kertaakaan Suuta Eikä Hellitellyt Muuten Kuin Imemällä Rintojani.”No jopas sitä riitti”, kuulin Merjan sanovan samalla kun hänen kasvonsa ilmestyivät hetkeksi hämärtyneeseen näkökenttääni. ”Säästäminen näköjään joskus kannattaa”, sain sanottua hetken hengiteltyäni. Vaistomaisesti vilkaisin naisen taakse nähdäkseni myös hänen seuralaisensa. Karjalaisen laulellessa autostereoista.
Muut taitoni lienevät olleet vähän ruosteessa, koska en hakemieni naisten kanssa oikein juttuun päässyt. Enää en jaksanut vastustella vaan annoin nautinnolleni vallan.. Välillä pysähdyimme täysin ja keskityimme suutelemaan ja vain tuntemaan toisemme. Suudelman jälkeen Merja nousi

... [...]

Tämän Jälkeen Sirpa Ei Vähään Aikaan Sanonutkaan Mitään, Vaan Selvästi Mietiskeli Itsekseen Jotain.vaalea Hiukset Olivat Vapaana, Ilmeisesti Työssään Hän Pitää Niitä Nutturalla.hetken Päästä Sirpa Näki Pullotuksen Housuissani, Ja Kysyi Että Ei Kai Minua Haittaa Että Hän On Avoin Puheissaan.

Skinikundi oli todella kaikkea ja vähän enemmän mitä oli kertonut. Skinikundi sanoi:" Nyt on saappaat puhtaat! Päällään hänellä oli Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin musta pilotti, farkut ja kumisaappaat.

Kun pääsimme pihalle, Skinikundi käski minut seinää vasten ja nostamaan kädet seinälle. Eräänä iltana kun menin taas chattiin, huomasin heti nimimerkin "Skinikundi", ajattelin, että nyt on pakko vastata tuolle kundille.Olin aivan jäykkänä tilanteesta.

Nuolin kumisaappaita, koska halusin miellyttää käskyttäjääni, jotta hän palkitsisi minut myöhemmin. Minun tehtävä oli totella.

Revin

... [...]

Olin Aina Nukkunut Pitkään Ja Sunnuntait Olivat Ihania.

Ihanan liikkistä. Nostin peppuani häntä vasten.. Makasin mahallani sängyllä ja olin potkinut peiton pois. Olin aivan rento ja peppuni liukas ja kuuma… ihanan kuuma.
Pera hymyili takaisin. Ymmärsin selittelemättäkin, vastasin ’mä haluun sua, nai mua’… Hän hymyili taas, tällä kertaa seksikkään vinoa hymyä.

Sitten Pera vetäytyi ja jäi istumaan minua katsellen. Olin aina nukkunut pitkään ja sunnuntait olivat ihania. Oli lämmintä ja turvallista.

Eikä haitannutkaan, Maija näytti todella nätiltä. Maija näytti niin kauniilta posket punottaen, että oli pakko kietoa kädet hänen ympärille ja rutistaa.

... [...]
  • 1