Mun Ykkösfantasia Jo Kohta Pari Vuotta On Ollut Seuraava: Kävelen Kotiin Tien Reunaa Ja Kohdalleni Pysähtyy Likainen Pakettiauto.Suu täynnä kyrpää huudan kun toinen elin raivaa itsensä syvälle mun vittuun.

Saan vaatteet syliini ja mulle annetaan joku lappu käteen myös. Mun ykkösfantasia jo kohta pari vuotta on ollut seuraava: kävelen kotiin tien reunaa ja kohdalleni pysähtyy likainen pakettiauto. Rutistan paperilapun palloksi ja heitän sen tien sivuun sekä pukeudun. Kerronko niistäkin?Miehet vetäytyvät, mutta en saakaan hengähtää sillä uudet kaverit asettuvat heidän tilalleen. Olemme pysähtyneet ja miehiä riittää toinen toisensa perään. Katseeni kiinnittyy kädessäni edellen pitämääni lappuun. Ensi kerralla me sitten hoidellaan sun persekin.' Oot sitten hiljaa kaikesta, tai susta äsken kuvattu video lähtee levitykseen. On aika kävellä kotiin lukuisten miesten spermat pillusta pursuten.ilmainen treffi

Kun olen sanonut olevani mukana hän sanoo "riisuudu, riisuudu munasilles, mä haluun nähdä sut nakuna". Hän kävelee omaa pöytäänsä kohti suloinen takamus heiluen.

Mielikuvitukseni alkaa laukata ja alapäässä alkaa pullottamaan, mutta luulen ettei opettaja huomaa sitä sillä sehän tapahtuu pöydän alla. Sitten Tiina laittaa housut ja villapaitansa päälleen ja kävelee ulos luokasta.

Tiina laskee housunsa joiden alta paljastuvat valkoiset pitsialushousut ja sitten hän paljastaa niiden alta posliini pillunsa ja käskee minun nuolla ja minähän nuolen ja nuolen ja nuolen kunnes hän vavahtelee orgasmissa. Tuijotan häntä hetken, hän huomaa sen käännän katseeni pois ja punastumme molemmat hieman. Olen saanut vastattua jo kokeen kaikkiin kysymyksiin mutta tarkistan vielä vastauksia. Housuissa on jo tosi tiukkaa.Lähteet: http://mobiilisivut.com/deitti/Tuona päivänä olimme istuneet pakollisessa koko työporukkaa koskevassa tapaamisessa jo hyvän puolipäivää. Kun tajuni palasi, olin edelleen astumani naisen sisällä. tunsin räjähtäväni, ja tunsin kuinka palleistani pumppautui spermaa Päivikin emättimen perukoille - huuhdoin kohdunsuuta varmasti melkoisella paineella.

Joka työnnöllä tunsin säkenöinnin hänen reisiensä väliin puristuvissa palleissani lisääntyvän.

Päivikki imi kyrpääni posket lontolla, katsoen minua ajoittain silmiin, ajoittain katsoen sivusilmällä suurta kuvaruutua, jossa näkyi välillä hänen kielensä leikittelemässä terskallani, nuollen sen alaosan herkkää aluetta. Huone oli varustettu isolla televisioruudulla ja videokameralla, jota sai käännellä ja zoomata kaukosäätimellä. Sitten aloin riisua hänen yltään hänen paitaansa, ja vatsan ihon tullessa asteittain näkyviin aloin himokkaasti suudella sitä.Huone sijaitsi samassa rakennuksessa, toisessa päädyssä, ja ruudulle ilmeistyi tyhjän neuvotteluhuoneen kuva. Halusin nauttia hänestä vielä muutaman tovin. Heitin paidan ja liivit mytyssä syrjään ja hieman sivussa seisten tartuin hänen rintoihinsa puristaen niitä ja sitten suudellen niitä eri puolilta - välillä nänneistä imien, välillä rintoja suuhuni ahmaisten ja samalla puristellen.

Nain häntä vielä hetken tässä asennossa, kunnes voimat käsissäni alkoivat ehtyä, ja tunsin laukeamiseni lähestyvän. Painelin painikkeita kunnes kuvassa näyimme minä ja Päivikki.

Hetken toivuttuamme vetäydyin hänestä ulos ja ohjailin hänet selinmakuulle pöydälle, nyt pää kameraa kohti.ilmainen treffi