Det Gjorde Vi.

ilmaista seksiäJa koska siis alushousuja ei piioilla ollutkaan, on Nella nyt todella täysin alasti Isäntänsä edessä!

Komento tuntuu Nellasta ihan mahdottomalta siinä kahden ollessaan Isännän kanssa tyhjässä tallissa.

Nilkkarauta on kylmä ja todella raskaan tuntuinen. Hän näyttää tutkivan tarkasti että kiinnitykset ja lukitukset on kunnossa…

Kahleissa on iso rauta kaulaan, pienemmät käsiin ja jalkoihin. Lyöntikohtia alkaa kirvellä lujaa ja piika on varma että iho meni rikki lyöntien voimasta..Isäntä näyttääkin haluavan juuri tätä: saattaa rangaistava piikatyttö täydelliseen henkiseen ja fyysiseen valtaansa niin ettei mitään jätetä jäljelle.Mitään ei puhuta, eikä Nella uskaltaisi sanoakaan mitään.

”Kädet tänne!”

Hetken päästä ovi avautuu, Isäntä ilmestyy esiin ja Nella vain tuijottaa epäuskoisen kauhuissaan sitä mitä näkee… Isäntä riiputtaa kädessään raskaita, paksusta raudasta taottuja kahleita, sellaisia raskaita vanginrautoja jollaisia hän on nähnyt jossain museossa…

Nellaa alkaa heikottaa ja hän pelkää pyörtyvänsä. Hän näyttää käsittelevän sitä todellakin varsin taitavasti melko ahtaassa tallissa.

Taparikollista auttamassa

Peukalo työntyi samalla sisälle vittuuni ja silloin räjähdin tyytyväisyydestä, vittuani kihelmöi ja kaikki liemet lähtivät liikkeelle. roisto ärähti ja napitti farkkunsa. – Eeei…änkytin ja vedin Adidakset märän vitun päälle. Ja hetken kuluttua annoin poskihoitoa pikkurikolliselle tunkkaisen asuntolan lattialla. Hän ähkäisi nautinnosta, kuin sai mulkkunsa kokonaan tiukkaan ja supistelevaan pimpsaani. – Sadan markan sisäfileet, kundi kehui pilluni lihaksia, kun alkoi puskea rytmikkäästi.

Jälkeenpäin mietin, mikä tapahtui. Karhea sormi tuntui uskomattoman hyvältä. Näin lattialla muutaman käytetyn injektioruiskun ja kauhu hiipi mieleeni. Sitten ahavoitunut koura tarrasi leukaani ja silitti huuliani. – Ihan hiljaa vaan pikkuinen…turha sun on jauhaa mulle mistään yhteiskunnan eduista vittuakaan, mies ärisi ja avasi farkkujensa vetoketjun. – Ainut etu, mitä tarvin, on tämä.Sitten saranoilla nitkuva aavetalon asunto 8A:n ovi aukeni. Yritin olla viileän asiallinen ja jauhaa opettelemaani mantraa.

Kryssningen

O sög ordentligt och djupt. Han föreslog att vi skulle fara ti hytten o doka, vilket vi gjorde. När vi kom till hytten var där ingen, vår tredje kämppis Etsi: ”Seksi Oulu”! hade tydligen hittat nån brud åt sig.Ile började o ta av sig farkkuna, när han drog ner Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä dem kom det fram ett par spända svarta strechboxers. Hoppas att alla gillar den. Skriv o berätta
Jag måste stiga upp o hjälpa honom att hitta den. Klädde på oss o fortsatte att doka. Vi bodde nämligen i samma hytt.

Min kaveris namn är Ile

Alltså vi var som sagt på kryssning nyligen med skolan, och många andra skolor var också där. Efter en stund tyckte brudarna att vi skulle fara o dansa, så vi gjorde det.Vilket vi också gjorde. Han steg upp o pussade mig o började att runka mig, sedan tittade han frågande på mig, så jag bjöd honom kuken. han smakade på den, först bara på ändan med sedan tog han hela i munnen. Vi studerar båda på samma plats. Det gjorde vi.

ilmaista seksiä