Niin Halusin Kyllä Minäkin.

Tunsin levottomuutta. Siellä, pimeässä, voisin palvella häntä ja hänen tarpeitaan. Juttelimme lyhyesti mitä haluaisimme. Sivukäytävän päässä, kaikkein syrjäisimmässä kellarin nurkassa, oli lukitsematon varasto, jonka valaisin oli vieläpä epäkunnossa. ja sain myöntävän vastauksen.Vakuutin ettei kellarissa juuri koskaan liikkunut ketään eikä varsinkaan tässä päässä rakennusta.Taas. Kädet liituttivat päätäni vaativasti, edes takaisin, tunsin vahvan kullin liukuvan suussani, kun imin nöyränä oikean Miehen kyrpää. Epäröin hetken, vein kullin ulommaksi, nuolin sen terskaa kielelläni.

Niin halusin kyllä minäkin.ilmaista seksiäVedin kyrvän pois suustani ja kohtauduin ylös, otin pikkuhousut pois ja kyykistyi sekä vetäisin anustapin pois anaalistani - jonka olin sinne laittanut iltapäivällä hieromaan anaaliani kävellessä, käännyin wc -istuimelle polvilleni ja pyllistin liiviperseisen karvattomaksi ajellun anaalini Markulle ja pyysin tätä rasvaamaan kumisen kyrpänsä antamallani rasvalla ja tulemaan sisääni samalla kun runkkasin kiihtyvällä tahdilla kaluani, kyrpäni tärisi ja litisi käteni sisällä, kun markku painoi kyrpänsä hitaasti sisääni - kauaa hän ei malttanut nautiskella vaan otti kiinni kupeistani ja yhä kiintyvällä tahdilla hän nussi minua koko kyrvän mitalta suoleeni. Hjmmm...tunsin itseni syntiseksi ja nussituksi, tuossa yleisessä tilassa !

Kyrpä hyväili sisälläni herkkiä alueitani ja käteni vatkasi kyrpäni ympärillä kiihtyvällä temmolla, en voinut enää kuvitellakaan hallitsevani itseäni vaan antauduin himojeni valtaan ja puskin persettäni vasten Markun kyrpää...tilan täytti naimisen äänet ja en voinut pidätellä itseäni vaan laukesin rajusti käteen vetäen spermani roiskuessa pitkin wc -istuinta ja lattiaa - samalla kuulin Markun ähkäisevän anaalini tiukassa puristuksessa ja tämän tullessa täydeltä laidalta sisääni... Tapahtui eräänä päivänä... Ähellyksestä päätellen aavistin, että tuntemukset olivat mieluisia - oma kyrpäni seisoi jalkojeni välissä kovana ja runkkasin sitä hitaasti, pitkittäen nautintoani.

Istuimme vastakkain kahvilassa, tutustumassa toisiimme ja vaihtamassa ajatuksia miesten välisestä seksistä sekä erilaisista toiveista, kun Markku sanoi, että tämän olisi käytävä miesten huoneessa - vatsaani kirpaisi ja päätin liittyä seuraan, voisinhan nähdä vilaukselta jotakin jota toivoisin saavani.

Laskeuduin istumaan wc-istuimen kannelle ja avasin Markun vetoketjun - kanki pullotti housuissa ja markun hengitys oli katkonaista, laskin housut nilkkoihin alushousujen kanssa ja turpea kyrpä nytkähteli pystyy kasvojeni edessä, otin laukustani kortsupaketin ja rullasin tuon rakkaudentappajan kovana seisovan kyrvän päälle ja annoin sen jälkeen kyrvän tunkeutua syvälle nieluuni, puristelin Markun palleja ja runkkasin kyrvän varta rytmikkäästi samalla kun kyrpä upposi yhä uudelleen ja uudelleen kuumaan ja kosteaan suuhuni.
Onneksi wc -tilat olivat tyhjät, joten tartuin Markku kädestä ja johdatin hänet viimeiseen wc-tilaan ja lukitsin oven takanani...Exsäni mielestä sovin oikein hyvin pantavaksi...no sen verran huoramainen nainen olen että mulle se käy...lähettelen useasti eksälleni hävyttömiä kuvia hänen pyynnöstään ja kerron mitä kaikkea haluaisin hänen mulle tekevän...

Kuvaisi kun paksu mulkku työntyisi minuun....aah miten nautin olla narttu...ja mielellään hän myös antaa remmiä pepulleni....viimeksi sain jättitekokyrpää pilluuni ja se tuntui aivan uskomattomalta....nytkin kun tätä kirjoitan pillu valuu nestettä pikkuhousuihin niin kuin kunnon nartulla kuuluukin ja pian menen keittiöön ja työnnän kesäkurpitsan pilluuni ja otan rinnat paljaaksi alan hieroa niitä.....tunnen olevani huora joka antaisi varmasti persettä jos joku sitä nyt tulisi kysymään


Eksäni on parisuhteessa ja minä olen vain hänelle nussittava panopuu mutta teen sitä mielelläni...hän kuvaa mielellään pilluani jonka auliisti levitän niin kuin kunnon nartun kuuluu....peppu pystyssä odotan kun hän survoo aisansa sisään ja kertoo miten mahtava pillu mulla on.. Hän jakaisi pilluni mielellään kuulemma jollekin isokulliselle miehelle ..Mulla on tosi suuret tissit ja tosi antelias ja märkä pillu johon on miehen mukava kullinsa työntää ja miten nautinkaan imeä miehen kullia ...


Lähteet: http://metbdsmholland.xyz/seksi-lahti-pikku-pillu-metelinmaki

ilmaista seksiä