Unelma toteutui

Illalla runkkasin sängyssäni ja aamulla vielä herättyäni. Oli sellainen tunne, ettei tämä riitä - haluan tänään ihan oikeesti olla MIEHEN kanssa.Minulla oli kesäloma, ja aurinko paistoi. Lähdin tutulle rannalle ruskettamaan vartaloani, joka oli jo aika musta. Ajatuksissani oli: voi kun löytäisin vielä miehen.Päätin kuitenkin mennä toiselle, isolle hiekkarannalle. Tiesin, että siellä oli syrjäisempi paikka, jossa voi ottaa ihan nakuna aurinkoa.Kello oli vasta yhdeksän, ja rannalla oli hiljaista. Menin sinne syrjäiseen paikkaan ja heitin kaikki vaateeni pois. Mukaan olin ottanut olutta, mäyräkoiran ja ison pullon valkkaria. Ajattelin, että juon valkkarin heti napaani, niin saat sen jälkeen hetken nukuttua, sillä olin vielä vähän unissani.Rohkeasti kymmenen minuutin sisällä pullo oli tyhjä, ja join vielä kaksi pulloa olutta. Sitten kävin kusella, ja sen jälkeen uni maistuisi.Laittauduin selälleni ja uni painoi silmiäni, eikä ollut vielä liian kuuma.Heräsin noin parin tunnin päästä ihan hikisenä, ja kuluni oli tosi kovana. Katsoin ympärilleni - ei ketään. Menin uimaan. Tuntui ihan virkistävältä. Olin aika pitkään vedessä. Kun olin palaamassa, huomasin, että hyvin lähelle pyyhettäni oli tullut todella hyvän näköinen kundi, joka oli kans nakuna. Hän laitteli siinä vielä tavaroitaan. Ajattelin, nyt tai ei koskaan. Hieraisin muutaman kerran jo veltostunutta kaluani, joka nousi puolitankoon. Kun olin kymmenen metrin päästä paikkaani, huudahdin, kiva täällä on muitakin.


Kaveri vastasi: vain minä, Karl. Näin, että kaverilla oli täysi seisokki. Istuin hajareisin häntä vastapäätä makuualustalleni.


Minulla kalu nousi täyteen seisokkiin.Kaveri sanoi: sinulla on näköjään myös kunnon seisokki. Joo: vastasin. Juttelimme hetken niitä näitä. Sitten kaveri lähestyi minua, kumartui jalkoväliini ja otti kaluni suuhuni. Pian kierähdimme kuusysiin. Kaverin kalu oli iso ja tosi kaunis. Imin ihanaa terskaa ja välillä otin hänen pallinsa suuhuni. Sitten hän siirtyi mahalleen jo nosti peppunsa pystyasentoon. Työnsin kieleni hän peppuunsa tosi syvälle - minä nautin! Sitten siirryimme takaisin kuusysiin. Tajusin, että meitä kohti tuli alastomana kolmas kundi, jolla oli kans ihan jäykkänä. Kaverit olivat keskenään tuttuja. He käänsivät minut selälleen. Juuri tullut kaveri oli varsinainen kielimies. Hän otti suuhunsa varpaat, joita hän imi ja purikin hieman - tosin hyvin hellästi. Sitten hänen kielensä nousi jalkoja pitkin haarojen väliin, vatsalle, rintalihaksille, kainaloihin ja lopulta suoraan suulle.


Lähteet: http://www.leikkikalu.com/seksideitti-netista/

Toinen oli aloittanut vimmatun itsensä runkkaamisen. Pian hän laukesi kasvoilleni. Toisen kaverin kanssa menimme kyysysiin. Pian laukesimme toistemme suihin.Välillä lepäsimme ja juttelimme. Kavereilla oli myös juotavaa. Päivä meni tosi rattoisasti - välillä rakastellen.Sovimme sitten joskus kolmen tienoilla, että he tulivat kotiini, jossa menimme heti parisänkyyni. Nukuimme pari tuntia humalaamme pois. Sitten meillä oli tosi romanttinen yö. Rakastelimme - mutta hyvin kauniisti ja hellästi.Sitten aamulla menimme taas rannalle, jossa alkoivat uudet ja ihanat kokemukset. Parhain niistä oli se, että molemmat istuivat vuoron perään kaluni päälle ratsastamaan. En tiedä/muista, olenko koskaan saanut rakastella niin paljon, antaa tulla spermaa palleistani. He antoivat minulle todella ihanaa tyydytystä. Sitten kun illalla menimme kotiini, minä otin molemmilta suihin monta kertaa.Kun olimme kolmen päivän aikana rakastelleen loputtomiin, neljäntenä päivänä vain katselimme hymyille toisiamme. Kun taas ilta tuli, rakastelu maistui!