-no Jos Noin Kauniisti Pyydät.

Spermat lennähtivät naisen nänneille, mistä minä ne sitten nuolin. Naisen pitkät, mustat ja kiharaiset hiukset hulmusivat hajallaan ja hänen tullessaan lähemmäksi huomasin hänen katsovan mustilla silmillään suoraan hoikkaa, kaunista ja kuparinhohtoista vartaloani.Nainen hyväili sormillaan vittuani ja paineli pilluani aivan klitoriksesta asti. Mies asettui selälleen leposohvalleni ja nainen asettui hajareisin hänen ylleen. Nainen ja minä nojasimme päitämme miehen rintaa vasten ja mies hyväili meidän pitkiä hiuksiamme. Istuskelin yksinäni puutarhani lepotuolissa suurten palmujen alla. Viimein hän tulikin seurassaan mitä viehättävin hoikkavartaloinen kaunotar. Kierähdin nurmikolle leposohvaltani. Ahmivasti suutelin sekä naisen että miehen kanssa, myös he suutelivat toisiaan ahmivasti.

seksi deitti

Tärinä vain yltyi ja iho tuntui aivan nihkeältä ja kuumalta, melkein hikiseltä, reidet olivat märät melkein polviin asti.

Kuiskasin Pian korvaan että nyt kun menet sisään, sanot että minä nukahdin jo, loppu Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä hoituu kyllä. Muistin että mökillä Tapsa oli koittanut Piaa. Minä taas tummahiuksinen, 176/74, harmaasilmäinen suomalaisen perikuva. Sitten pientä sängyn narinaa, Tapsan matala kuiskaus, taas kahinaa, suutelun ääniä, Pian voihkaisuja, tasaisia narahduksia sängystä, matalia urahduksia, Pian melkein nyyhkyttävää huohotusta, joka viimein yltyi melkein itkuksi kunnes viimein päättyi pitkään Opiskelijatyttö Etsii Yhden Illan Juttua vaikerrukseen, tässä vaiheessa hiivin takaisin ylös takaisin makkariimme, sammutin valot ja ryömin sänkyyn, yhä kiimaisempana kuin koskaan. Pia sytytti valot, rinnassa oli iso imujälki nännin vieressä, kasvot olivat aivan punaiset, kun hän tuli sänkyyn viereeni, haistoin vieraan tuoksun, hien, miehen tuoksun. Hän nousi vedestä, katsoi missä pyyhe on ja alkoi sitten kävelemään saunalle, kiirettä hänellä ei tuntunut olevan, kun hän oli päässyt Tapsan luo ja oli ohittamassa tätä, kuulin kuinka Tapsa kysyi taas jotain, mutta en saanut selvää, kyykistyessään ottamaan pyyhettä selin Tapsaan päin, kuulin sen sijaan kun Tapsa tokaisi että hyvännäköinen perse sulla ainakin on. Vittu tuntui aivan pehmeälle.

Nissinen / Flickr.com (cc) Lansimetron nyt jo entinen toimitusjohtaja Matti Kokkinen ei ollut vaarassa sanoessaan Taloussanomille vuonna 2007, ettei viiden vuoden paasta uutisissa otsikot huuda lansimetron skandaaleista. Meilla on lansimetrohankkeessa selkea kasitys, etta toiminta on mahdollisimman selkeaa ja avointa.

Lähteet... http://www.city.fi/ilmiot/yle%2Blansimetron%2Buusi%2Bpomo%2Bjohti%2Bedellisessa%2Bduunissaan%2Bvrn%2Bratayhtion%2Bmiljoonien%2Btappioihin%2Bja%2Blaatuongelmiin/10400

Kasarmin yössä

Tehkää mitä halluutte, mut tehkää se noppeesti. Juuri ennen huippuamme vedin räjähtämispisteessä olevat kalumme ulos rei'istä ja aloimme naimaan kumppaneitamme suuhun. Sessio alkoi sillä, että meiltä äskeisiltä pyllyynnaiduilta otettiin suihin. Menkää tuohon punkalle vierekkäin istummaa ja sit alatte vetelemmää. Se tuntui ihan mukavalta, mutta hetken päästä olimme jo paljastaneet kaikki itsestämme jotakin ja päätimme viettää hauskaa koko yön. Ei siitä ainakaan mitään suurta tyydytystä saa. -No jos noin kauniisti pyydät. Vielä ennen hyvänyönsuudelmia ja toivotuksia sovimme pitävämme kivaa jatkossa aina kun se olisi mahdollista. Ilmeisesti joku muukin oli samoissa puuhissa, koska Hiltunen totesi: -En oo muuten runkannu viimeks ku lomilla ku oltiin. Hetken kivun jälkeen aloin nauttia. Kun olimme lauenneet, ehdotti Hiltunen, että kokeilisimme, miten ihan oikea miesjuna toimii. Ensin me saimme näyttää suunnan. Kukaan ei myöntänyt, ja tuskimpa kukaan meistä valehteli.-Ei paha, mut kyllähän me kaikki neljä mahdutaan tähän mun punkalle.

Bileiden jälkeen

Olen häntä muutaman vuoden vanhempi. Makasimme kyljittäin toisiamme vasten ja minä hyväilin etusormella turvonnutta klitorista ja Nina hyväili taitavin ottein palleja ja kaluani.Tyttö yllätti minut ja käänsi selälleen ja otti kullin käsittelyyn ja alkoi lipoa terskaa kielen kärjellä. Jatkoin hetken käsittelyä mutta Nina pyysi että työntyisin sisälle.

Nina alkoi liikuttaa itseään hitaasti ylös alas ja naisellinen rehevä näky kiihotti minua valtavasti. Olipas kunnon pano kuiskasi tyttö korvaani, kyllä vanha pukki on aina ikäisiäni parempi rakastelemaan.Riisuin hameen ja topin hänen yltään ja jätin mustat pienet stringit ja rintsikat hänen ylleen.

Kietouduimme toisiimme ja lepäsimme raukeina vuoteella. Tanssitin häntä melkein koko illan ja olimme molemmat hieman huppelissa.

Tyttö ei ollut mikään hullumpi näky maatessaan musta seksikäs alusasu puolittain riisuttuna sängyllä, riisuin hepenet hänen yltään ja kehuin hänen uhkeita muotojaan, ja sanoin hänen olevan ikäistään naisellisempi. Siirryimme pikkuhiljaa hänen asuntoonsa, hänellä oli yllään viininpunainen tiukka toppi ja mustat silkkiset rintsikat jotka korostivat hänen isohkoja rintojaan, alapäätä verhosi lyhyt kesämekko.

Jatkoimme toistemme hyväilemistä ja pian kaluni alkoi nostaa päätään. Käytän e-pillereitä hän huohotti.

seksi deitti