Ehdotinkin Annalle Että Painelisimme Saunaan.

seksi deitti

Otin tyynyn pirttipöydälle ja asetin sen päälle käsipyyhkeen. Ehdotinkin Annalle että painelisimme saunaan. Anna levitti jalat haralleen istuen ylimmällä lauteella. Pyyhe Annan ympärillä pysyi paikoillaan kymmenisen minuuttia kunnes se liukui kohti lattiaa ilman että kumpikaan sitä tahallaan teki.Anna vastasi myöntävästi että siitäpäs ne hartiat jumiin olivat menneet.Itselläni oli pyyhe vielä ympärilläni sillä olin aikeissa käydä vielä saunassa Annan jälkeen Hyvä Ilmainen Treffi-sivusto? koska aikaisempi saunominen meni perseelleen Pasin tolkuttoman kännin takia.

Olin kuullut Pasilta ylistyssanoja siitä että kuinka kaunis ja seksikäs Anna oli. Kuin huomaamatta Anna taipui lisää eteenpäin niin että perse tuli kuin tarjottimille näkyviin.

Juuri ennen kuin pääsimme mökille Pasille tuli tekstari hänen 21-vuotiaalta serkkutytöltä Annalta. Anna sai jälleen orkun, ja hän lyyhistyi lauteille niin ettei anaaliseksistä tullut enää mitään.

GraffitiSTHLM jätti jälkensä Vallilan Sysmänkujalle. Eri puolilla Suomea toteutettavaan projektiin on haalittu suuriin kokonaisuuksiin erikoistuneita taiteilijoita eri puolilta maailmaa. Helsingissa muraalit saatiin Suvilahdenkadulle, jonne upean liukuvarisen ja luontoaiheisen teoksen toteutti italialaistaiteilija Tellas seka Vallilaan, missa teollisuusalueelta loytyvan seina koristeli tukholmalaiskaksikko GraffitiSthlm.

Lähteet... http://www.city.fi/ilmiot/jattimaista%2Bmaalipintaa%2Beri%2Bpuolille%2Bsuomea%2Bkatso%2Bkuvat%2Bupeista%2Bmuraaleista/10172

seksi deitti