Eli Housut Kinttuun Vaan.

Imin, lassutin, runkkasin, nuolin, näykein, hieroin hiuksiini, lutkutin palleja ja annoin vehkeen mennä tuppea myöten kurkkuuni, mutta Pekalla oli vaikea pitää erektiota. En tohtinut tehdä mitään, reikäni tuntui räjähtävän ja halkeavan. Riisuin kaikki vaatteeni ja kuivasin spermat hameeseeni. Jussi nousi pöydän takaa ja mittaili minua katseellaan. - Nautaa pystyykin nyt panemaan kunnolla kun se mahakumpu on pois tieltä...vai mitä spermaimuri? Pekka veteli minua leteistä kuin olisin hevonen ja puski patukkaansa poskeeni rajusti. Vasta silloin astui huoneen hämärästä itse isäntä ja johtaja, Jussi, esiin. - Pysy paikallaan...ei tämä vielä ole ohi...saatanan huora kun kaikille annat...minun pojilleni, Jussi torui sarkastisesti ja puristi molemmilla kourillaan kurkustani. Tutuksi tullut Jussin patukka tuli ensin hiljaa persereikäni suulle, sitten se liukui rasvassa terskaa myöten sisään ja lopuksi pallit läiskähtivät peppuani vasten. Nyt minä pääsen kotiin ja pois täältä pienestä ahdistavasta kopista, jossa haisi sukkamehu, nuori Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa hiki ja voimakas sperman aromi sekoittuneena pilluni kaasuihin.

seksi deitti

Lukion biologiassa käsiteltiin ihmisen anatomiaa. Hän alkoi pujottaa housuja nilkoista, kun Jukka käski lopettaa ja aloittaa virtsaaminen.Vessan ovella Maija kysyi, että – Mitä helvettiä, mutta Jukka tönäisi tytön vessaan sisään ja tuli perässä lukiten oven. – Tämä on ainut mahdollisuutesi ja nyt teet niin kuin sanon, Jukka sanoi raivoisasti lamaannuttaen Maijan.

Maija katsoi hämillään. – Niin siitä housuille vaan, Jukka sanoi jo äkäisesti. Eli housut kinttuun vaan. Jukka huomasi tämän ja komensi ”näytön” tapahtuvaksi seisaaltaan. Maija on muuten lyhyehkö 19 v. ruskeahiuksinen tyttö.

Maija istui housut kintussa pöntön kannelle ja Jukka avasi vetskarinsa ja otti munansa esiin. Maija otti käsisuihkun ja avasi hanan suunnatessaan suihkun jalkoväliinsä ja toisen käden sormilla hän avasi pilluaan.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. 26.12.2015 07:52 Ilkka Lavas What is Kiwi App on Facebook and why am I getting a lot of invites for it ? Facebook Twitter Whatsapp Kiwi App on Facebook is spreading like a virus.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Opiskelijapojan suunnanvaihto osa 2

Hengitän pari kertaa syvään ja otan kullisi uudelleen syvälle suuhuni, sen maku lumoaa minut täysin. En viitsinyt puhelimessa kertoa mieltymyksistäni, pelotti vaan mitä mun "poikakaveri" tekee kun en totellut käskyä. Sammutat valot, suljet oven ja sanot palaavasi viiden tunnin päästä rankaisemaan mua. Riisut itsesikin ja ihailen suurta kyrpääsi. Etusormi upposi helposti pyllyni. Sanot ettei sulla ole tänään aikaa pitkään sessioon ja käsket mun riisuutua. Tulin yhä vakuuttuneemmaksi homoudestani ja päätin viettää seuraavan koulu päivän yliopistolla niin homona kuin pystyin. Opiskelijat Tienaavat Seksillä - Katso Huikea Tuntipalkka Pukeuduin tiukkoihin farkkuihin ja tiukkaan t-paitaan. Jos sun muijas on muualla niin sähän voit jäädä tänne loppuviikoksi”.

seksi deitti