Mutta Yksin On Ikävää, Tahdot Kenties Seuraa?

Olet aina mun seurassa jotenkin kireän ja vaivautuneen oloinen. Sai piankin esille hänen ison kyrpänsä joka oli Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! paisunut ja seisoi pystyssä. Olin päättänyt juottaa hänet ja itseni sen verran hiprakkaan että turha ujous ja estot häviävät. Vein Samun peremmälle olohuoneeseeni ja tarjosin hänelle juotavaa ja jäätelöä. Lopulta kun en enää kestänyt, otin hänen kalunsa suuhun niin syvälle kuin pystyin. Kiljaisin nautinnosta hänen työntyessään yhä syvemmälle ja täyttäessään minut paksuna ja kovana pohjaa myöten. Tämä on maksu hyvästä työstä, pikkulutka."

Suunnitelmilleni antoi vauhtia vielä se, että näin hänet kertaalleen eräänä kesäpäivänä alasti parvekkeellaan aurinkoa ottamassa ja huomioni kiinnittyi siihen miten pitkä, paksu ja ihana kyrpä hänellä olikaan. Hänen kätensä puristui kalun ympärille ja alkoi liikkua, ensin hitaasti ja hyväillen ja sitten nopeammin kalun paisuneella varrella. Hän hieroi ainetta kaluunsa joka puolelle ja työnsi tuubin suuaukon hieman sisään perseeseeni ja puristi ainetta sinne. Hänen takamuksensa kohosi hieman hengityksen kiihtyessä.seksi deitti

Lähteet: https://www.pannaanko.com/seksiseuraa/

Enää Andy oli vailla suoltani Saara, 19, Rahoittaa Opiskelunsa Myymällä Seksiä ja hän työnsi spermaisen kullinsa vakooni, huohotin koska olin jo alkanut todella nauttia kyrvän saamisesta. Hei, oon 17-vuotias Vantaalaisjätkä, ja näin mä menetin netsyyden…

Tulin kolme viikkoa sitten englannista jossa olin serkkuni luona kaksi viikkoa. Epäröin hetken kun minut piiritettiin ja hyväiltiin joka puolelta, kyrpäni seisoi kovana ja kosteana kun Andy nuoli sitä.

Jengi alkoi lähtemään kahentoista aikaan ja lopulta huomasimme Gregin kanssa että jäljellä oli vain me kaksi, Philipin kaveri ja bileitten pitäjä Thomas. Thomas ei sanonut sanaakaan vaan riisui itsensä ja tuli luokseni, hän tarttui kovaan kyrpääni ja nuoli kaulaani, Andrew eli Andy lähti jonnekin mutta palasi takaisin mukanaan kondomeita ja jotain ihoöljyä. Pari muijaa yritti saada Gregiä ottamaan multa suihin mutta eivät onnistunu.Tutustuin englannissa Philip nimiseen jätkään joka teki heti selväksi olevansa bi, mä en ajatellu eka oikeen mitään, paitsi että Philip on hyvännäköinen. Aloimme suudella ja repiä toistemme vaatteita pois kunnes ovi avautui, Thomas ja Philipin kaveri Andrew, joka niinikään oli musta homo, tulivat sisään kun olin jo kokonaan alasti.Lauantai-illan huumassa--------------------

No se siitä, ajattelin.

Olen jo vuosia pitänyt itseni karvattomana, aamuisin ajelen parranajon jälkeen tottuneesti ensin käsivarret, sitten vatsan / rinnan ja viimeiseksi reidet, pohkeet ja takapuolen.

Kurotan lattialta keskikokoisen anustapin ja ajattelen sillä verrytellä paikkojani, mutta totean sen liian solakaksi ja siroksi kylvyssä käytettäväksi ja vaihdan saman tien sarjan suurimman käyttöön, joka on vasta aivan juuresta kavennettu sopivaksi sulkijalihaksen kohdalle jolloin se pysyy paikoillaan itsestään. Tästä aloin kiihottua!

--------------------

Saatuani vaatteet päälleni hipsin myös ulos kopista ja hämärästä käytävästä, livahdin liikkeen kautta kadulle ulkoilmaan ja aloin kävelemään kohti Ruoholahden siltaa. Kaluni seisoi tykyttävänä ja tumman punaisena, mutta päätin, etten koske siihen kuin vasta loppuhuipennuksen aikana.Vesi loiskui reunan yli ja vatsan pohjassa alkoi kihelmöidä siihen malliin, että tiesin olevani jo herkässä. Ensin yksi sormi, sitten kaksi alkoi liikkua sisään ja ulos reiässäni. Valitettavasti aamuyön tunteina alkoholin vaikutus on todennäköinen ja aloin jo tuskastua kun sankarini koetti saada veltohkoa kaluaan sisääni.

Kävelin takaisin ammeelle ja istuin alas hetkeksi taas silmät kiinni rauhoittuen, otin tapin ulos ja vaihdoin tilalle ensin anaalikuulat kapeampi pää edellä, helppoa. Hän kääntyi kannoillaan ja katosi kopin ovesta ulos. Varovasti hivutan kärkeä sulkijalihakseni huulilla, kunnes määrätietoisesti alan työnnellä sitä kerta kerran jälkeen aina hieman syvemmälle. Hän ensin änkytti jotain, mutta sitten vastasi, että taitaa kai yksi löytyä. ”Hyvä, saat panna minun neitsytpersettäni sitten” Hänen silmänsä alkoivat kiilua, kun käännyin ja laskin kyynärpääni istumatasolle, pitäen polvet suorina perseeni jäi pystyyn odottamaan korkkaustaan.Pidin hetken taukoa, kun sisempi sulkijalihakseni ei ollut riittävän rentona ja herkistelin pienellä liikkeellä sitä.

--------------------

Ensimmäinen kerta kapakassa tämän uuden lain aikana kylmään vuodenaikaan ihan syvältä ajattelin joutuessani ulos tupakoimaan pikkupakkaseen.


Sisällä

Suljen silmäni ja pidätän hengitystä.

Mutta yksin on ikävää, tahdot kenties seuraa? En voi enää pidätellä, tunnen kaiken kasvavan sisälläni ja kaikki katoaa. Olen jo lähes huipulla, mutta olen päättänyt odottaa. Näen edessäni kaksi odottavaa katsetta, kaksi odottavaa vartaloa.

Vihdoinkin uskallan avata silmät. Hampaat maistavat hellävaraisesti rintaani, en voi enää pidätellä hengitystä, voihkaisen nautinnosta.

Kätesi liukuu hiljaa kohti tuntematonta, avaat vetoketjun ja työnnät sormesi sisään lämpimään ja kosteaan, joka alkaa kutsua sormeasi yhä syvemmälle...Lämmin kieli tunkeutuu sisään ja tunnen, kuinka sydämeni alkaa lyödä yhä tiheämpään tahtiin. Samanaikaisesti tunnen jonkin kovan tanssivan vatsallani. Avaan reiteni, olen jo lähes siellä. Haluan kaiken; teitä on kaksi, olen yksin mutta aion olla vahva ja kestää.Varovaisesti koskettaa hän minua ja avaa tien. Yhtäkkiä liukuu sisääni jotain suunnattoman suurta ja voimakasta, tunnen kuinka kaikki lihakseni jännittyvät ja olen kuin joki, kostea ja kohiseva. Ei vielä, sillä olen ajatellut nauttia.

Rentoudun ja annan ruumiini levätä, samalla kun kieli varovaisesti tunnustelee korvaani.seksi deitti