Se Parin Prosentin Ero Tulee Sopimuspalkka-aloilta Joilla Naiselle Maksetaan Samaa Liksaa Kuin Miehelle Jos Nainen Pyytaa Samaa Liksaa Kuin Mies. Lähteet...

Juttelemme ja kun kerron ikäni naurahdat. Nuolet minua pitkään pikkareiden päältä. Olet ajanut karvoituksen pois varreltasi ja kiveksiltäsi. Nuolen sitä kielelläni lipoen sen herkkää alaosaa. Nyt tunnen saavani miestä. Olet tiukassa kunnossa. Huohotat ja nuolet rintojani.

Ohjaat kovuutesi haaroilleni. Hienoinen huohotus kuuluu kurkustasi kun aloitat hitaan, rauhallisen rakastelun. Nuolaiset minua ja läpimärkänä huudan nautinnosta. Etenevät mittaillen ja punniten vartaloani.

seksi deitti

Muutama kova työntö ja laukesin, hetken näin tähtiä. Tunsin pillussani pian kaksi sormea, jotka upposivat sinne kuin vettä vaan ja alkoi rajusti pumppaamaan edestakaisin.

Kaadoin sinut selälleen ja tulin päällesi. Alusvaatteiksi valitsin syntisen punaiset rintaliivit, pikkuhousut jätin suosiolla pois. En osannut hävetä halujani, häpesin ainoastaan tilannetta, että olin maistamassa kiellettyä hedelmää. Sitten seurasi suora kysymys; "Mitä sie Ninnu oikeen haluut?" Ehkä vain kuvittelin, että en ollut yksin halujeni kanssa, mene ja tiedä.. Pomo siveli hellästi reisiä, suuteli niitä ja läheni jalkoväliäni. Puskin persettäni vastaan, halusin koko ajan lisää. Ajattelin tässä vaiheessa, että alushousut olisi ollut hyvä juttu, ettei nesteet ala valua Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa pitkin reisiä...

Nyt sitten jos ollaan hetken henkisesti kypsia ja puhutaan totta, niin tassa maassa mies ja nainen saavat samasta tyosta samaa palkkaa. Se parin prosentin ero tulee sopimuspalkka-aloilta joilla naiselle maksetaan samaa liksaa kuin miehelle jos nainen pyytaa samaa liksaa kuin mies.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/emma-kari/naisen%2Bviimeinen%2Bpalkkapaiva%2Bon%2Btanaan/132429

Kuuman kisulin kyydissä

Katseeni vaelsi alaspäin.

- Kättelen vain ihmisiä, joita arvostan, hän sanoi ja tumppasi savukkeen. - Mennäänkö?Tuntui kuin suuri viisari keskivartalossani olisi sojottanut suoraan tuota punapäätä kohden. Otin hänen rintansa käsiini ja puristelin niitä.

Huoneessaan hän heitti laukkunsa tuolille ja kääntyi katsomaan minua erittäin tarkkaan ja arvostellen, vaikkei matkalla ollut edes vilkaissut minua.Samalla hän katsoi minua silmiin hyvin läheltä ja liikkeidensä hidastumatta ojensi punaisen, kiiltävän kielensä hipaistakseen alahuultani. Nainen, tai tyttö, kumpi vaan, oli pitkä ja hoikka, minun täytyi aivan zuumata hänen säärensä toiseenkin kertaan. Hänen äänensä oli käheä ja puhetyyli venyttelevä, mutta soinnukas. Hän johdatti minut hotelliin, jossa olin asunut aikaisemmin useinkin ja käynyt vielä useammin tapaamassa naisia.

Hän poltti tupakkaansa antaumuksella seuraten samalla välinpitämättömästi liikettä kadulla. Polttelin savukettani hekumoiden vielä äskeisillä tapahtumilla, näyillä siitä kuinka Regina imi minut kuiviin ja jäi lopulta, aikamoisen työn tuloksena, täysin tyydytettynä makaamaan vuoteeseensa, kun suihkun jälkeen pukeuduin ja lähdin. Hänen kasvonsa olivat sydämenmuotoiset ja jos eivät kauniit, niin mieleenpainuvat kuitenkin. Ehkä sillä Hollannin Kimillä, mutta ehkä nämä vetivät vertoja niillekin… Sääret olivat paitsi uskomattoman pitkät, vain ohuiden verkkosukkien, erittäin lyhyen minihameen ja korkeakorkoisten saappaiden verhoamat, joten saatoin erottaa niiden hoikkuudesta huolimatta, että niillä lihaksilla hän kykenisi --

- Kysyin vain tupakkaa, tyttö sanoi keskeyttäen minut.

Isopeppuinen

Sen verran pitkä olen että en täysin ylettänyt leipomaan tuota upeaa isoa takapuolta. Painauduin tiukasti persettä vasten ja latasin menemään. Satu nousi povilleen seisomaan , ja alkoi kiivaasti itsekin vetää farkkuja pois jalasta , ja kas , nyt oltiin jo sitten ihan mättään äärellä. Käteni vaelteli reisillä ,hakeutuivat farkkujen napille , vetoketjulle ja aloin aukoa farkkuja koko ajan suudellen ja ahmien tämän naisen pyllyä farkkukankaan läpi . Katselin edempänä baarissa naista joka ilmeisesti lunasti pienen voittonsa rulettipöydässä. Erityisesti kiinnitin huomiota tuon naisen takapuoleen . Ja sitten lähti. Hätkähdin hieman mutta en kääntänyt katsettani. Leivoin ,puristelin , haukkasin kevyesti hampaillani. Välimatkaa oli sen verran Venäläiset Naiset – Korkealuokkaista Deitti Palvelua että annoin katseen viipyä muodokkaassa takapuolessa. Tajusin nopeasti kosketuksen olleen kutsu. Painoin kasvoni kiinni keskelle pyllyä.

seksi deitti