Seminaari laivalla

Olin seminaarissa laivalla. Seurueeseemme kuului minun lisäkseni 6 miestä muttei muita naisia. Päivä meni ihan kivoissa tunnelmissa, seurasimme esityksiä ja kävimme á la cartessa lounaalla. Sen päivän seminaarien loputtua kävimme vaihtamassa vaatteita ja menimme illastamaan seisovaan pöytään. Istuimme syömässä ja juttelemassa koko sen kaksi tuntia, jonka kattauksemme kesti. Viiniä ja olutta kului reippaanlaisesti varsinkin miehillä, kuuluivathan juomat aterian hintaan. Itse otin vähemmän puoleisesti, en tahtonut olla kännissä.

Ravintolasta menimme yökerhoon jatkamaan illanviettoa. Tanssin muutaman työkaverini kanssa ja heitimme välillä härskiäkin läppää. Puolen yön maissa päätin, että nyt on aika mennä nukkumaan ja sanoin hyvät yöt. Miehet sanoivat, että he taitavat lähteä saman tien ja päättivät saattaa minut ensin hyttiini. Olimme järjestäneet arpajaiset, joissa voittajalle tarjottiin seminaarimajoitus luxus-hytissä ja pääpalkinto oli napsahtanut kohdalleni. Miehet nukkuivat muutamaa kantta alempana tavallisissa hyteissä.

Naureskellen seikkailimme laivan käytäviä pitkin ja saavuimme lopulta ovelleni. Käännyin toivottamaan miehille hyvät yöt ja avasin hyttini oven. Yksi työkaverini pyysi päästä käväisemään pikaisesti vessassa ja sanoin, että mikäs siinä. Muut jäivät ulkopuolelle odottelemaan. Mies käväisi vessassa ja hänen tullessaan ulos, minä menin puolestani sisään, ajattelin ottaa pitkän suihkun. Kuulin kun hytin ovi aukesi ja sulkeutui ja huikkasin hyvät yöt.

Suihkuttelin kaikessa rauhassa, kuivasin ja pukeuduin yöpaitaani. Ajattelin raukeasti pehmoista vuodetta ja unta.
Lähteet: https://twitter.com/hashtag/treffipalvelu


Kun astuin ulos vessasta, hyttini oli yllätyksekseni täysin pimeä. Ajattelin, että työkaveri oli varmaan epähuomiossa sammuttanut valot. Hapuilin ja katkaisijaa, kun yht'äkkiä kädet tarttuivat minuun takaapäin ja lukitsivat käsivarteni selkääni vasten. Olin hämmästyksestä mykkänä enkä ehtinyt päästää ääntäkään, kun suuhuni tungettiin suukapula. Havahduin tempoilemaan, mutta turhaan. Olin tiukasti vankina.

Olin kauhuissani ja tuntui, että tukehdun. Minut tönäistiin eteenpäin ja kaadettiin sängylle. Joku sytytti yövalon ja näin kaikki työkaverini vuoteen ympärillä. He olivat alasti ja kiihtynyt hengitys sihisi korvissani. Käteni levitettiin ja yöpaitani raastettiin yltäni. Olin täysin alasti heidän edessään. Yritin solkata jotain epämääräistä suukapulaani, rimpuilin ja rukoilin heitä silmilläni lopettamaan, mutta ilman mitään vaikutusta. Käsistäni ja jaloistani pidettiin kiinni tiukasti, en voinut kuin heitellä päätäni. Joku sylkäisi sormiinsa ja työnsi ne suojattomaan vittuuni. Parahdin suukapulaa vasten, kun sormet kaivautuivat kuivaan ja kireään reikääni. Olin ollut tätä ennen vain yhden ainoan miehen kanssa ja siitäkin oli aikaa. Sormet pumppasivat edestakaisin ja hieroivat pilluni seinämiä. Joku painoi huulensa jalkoväliini ja alkoi nuolla klitoristani. Tärisin pelosta, hyvä jumala, työtoverini aikoivat raiskata minut!

Katselin paljaita kyrpiä ympärilläni ja väistämättä aloin kostua sormien naidessa minua ja kielen pyöriessä klitoriksellani. Kyyneleet valuivat silmistäni, olin todella nöyryytetty. Joku miehistä tuli vuoteelle ja asettui hajareisin polvilleen rintani päälle. Näin hänen seisovan kyrpänsä suoraan silmieni edessä, terska kiilteli kosteana. Mies repi suukapulan pois ja havahduin huutamaan, mutten ehtinyt saada kuin pienen pihauksen ilmoille, kun mies työnsi kalunsa suuhuni. Haukoin henkeäni ja kakistelin kyrvän upotessa kurkkuuni asti. Mies kumartui kontalleen ylleni ja alkoi naida suuhuni. Yritin kääntää pääni pois, mutta hän tarrasi toisella kädellään kiinni hiuksistani ja pakotti minut imemään kyrpäänsä.

Sillä välin alapäässäni työskennelleet miehet lopettivat ja tunsin, kuinka valtava kalu etsi reikääni. Mies tarrasti minua lantiosta ja survoi elimensä kerralla sisääni. Ölisin suussani olevaa kyrpää vasten, kun minua alettiin naida rajusti. Kalu vitussani sousi edestakaisin ja hinkkasi jokaista soppeani. suuhuni naiva mies alkoi voihkia ja hänen kalunsa alkoi nytkähdellä. Yritin vetäytyä irti hänen kyrvästään, mutta hän survaisi sen syvälle suuhuni ja purkautui voimalla. Yskin ja köhin niellessäni hänen spermojaan. Mies huohotti ja antoi viimeistenkin tippojen valua suuhuni. Sitten hän vetäytyi pois ja saman tien tilalle tuli toinen.

Voihkin uuden miehen naidessa suutani, sillä vitussani oleva kalu tuntui todella hyvälle. Tunsin olevani likainen huora, miehet raiskasivat minut ja minä nautin siitä! Työtoverini purkautui vittuuni karjuen ja vetäytyi pois. Minut käännettiin mahalleen ja tunsin, kuinka spermoja ja omia limojani levitettiin pillustani persereiälleni. Seuraava mies asettui taakseni ja sovitteli kyrpäänsä perseelleni. Voihkin pelosta ja yritin estellä, sillä minua ei oltu ikinä naitu suoleen, mutta edessäni oleva mies tukahdutti huutoni kyrvällään. Hän puristi minua hiuksista kaluaan vasten ja lykki antaumuksella.

Takanani oleva mies alkoi varovasti porautua anaaliini, voihkin kivusta mutta myös kiihtymyksestä. lopulta mies oli koko pituudeltaan suolessani ja alkoi hitaasti naida minua. Pikku hiljaa hän kiihdytti vauhtiaan ja laukesi lopulta suoleeni. Sain itse orgasmin samalla ja vapisin ja voihkin kahden miehen välissä. Suuhun nainut mies vetäytyi pois, veti pääni hiuksista takakenoon ja runkkasi spermat naamalleni ja rinnoilleni.

Yksi työtovereistani ujuttautui selälleen alleni ja minut kiskaistiin makuulle hänen päälleen. Hänen kyrpänsä upposi helposti spermoista limaiseen vittuuni ja hän puristi käsiäni selän taakse. Toinen mies asettui taakseni ja työntyi suoleeni. Olin avuttomana kahden miehen välissä. Miehen naivat minua molempiin reikiin ja nyt voihkin estoitta. Miehet ympärillämme naureskelivat rivosti kiihottumiselleni ja yksi heistä toi limaisen kyrpänsä kasvojeni eteen. Hän piti päästäni kiinni ja hieroi kyrpäänsä naamaani. Sitten hän työnsi kalunsa suuhuni. Tunsin olevani todellinen narttu, minua naitiin kolmeen reikään ja ympärilläni miehet odottivat vuoroaan.

Olin aivan puhki ja voipunut, mutta miehet jatkoivat leikkejään koko yön. Vittuni oli todella herkkä kaikista orgasmeistani ja kaluista, jotka sitä olivat hinkanneet ja perseeni oli tulessa. Aamulla en olisi tahtonut muuta kuin nukkua, mutta seminaarien alkaessa minut pakotettiin pystyyn, pukeutumaan ja mukaan kuuntelemaan esityksiä, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Työtoverini olivat täysin korrekteja ja ilmeettömiä meidän istuessamme seminaarihuoneessa muiden osallistujien seurassa. Vapisin kuitenkin järkytyksestä, kun viimeisen esityksen aikana yksi tovereistani kumartui puoleeni ja kuiskasi "sama juttu taas ensi yönä, narttu. Oot nyt meidän huora, joten turha yrittää pakoon..." En tiennyt, kumpi järkytti minua enemmän. Työtoverini kuiskaus vai oman vittuni reaktio siihen...