Lue Ensin 1 Ja 2)- Sattui, Eikö Niin Lutka, Kysyin Juliaanalta Joka Oli Kärsinyt Kovan Rangaistuksen.

Eli päädyimme siihen, että tarvitsemme molemmat seksiimme tätä lisää. Sitten vaimoni ilmoitti nyt on syytä lähteä, hän ei kestä enään nyt täytyy saada. Tulit suihkusta ja pyysit, että ajaisin pillunkarvasi niin jotta eteen jäisi pieni tupsu Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa muuten vittu saisi olla ihan posliini. Sitten hän työnsi minut rajusti päältään. Minä kuunteli korva höröllä. Vaimoni painui suihkuun ja minä riisuin itseni alasti ja jäin odottamaan kyrpä kiimaisena pystyssä. Homma ok.

seksi kontaktit
Odotimme että sauna viilenee menimme riisumaan pukuhuoneessa oli 2 peiliä, en Parinvaihto Jyllää Euroopassa pitänyt kiirettä vaan seurasin rauhassa kun tiesin mitä on tulossa. Toki nyt vasta näin kunnolla dd-koon tissit silloin vielä melko terhakkaat.

Perille tullessa päätimme että naimme aamulla ja illalla kun saimme olla ekaa kertaa kahdestaan yli 15v. Sitten vaihdan sienen toiseen käteen ja sama juttu siitä tiedän varmasti että pääsen jalkoväliin kun kultani pesee pillun omalla pesuaineellaan. Ollaan oltu yhdessä yli 30 vuotta alussa hommat piti hoitaa autossa, joko takapenkillä tai selkänojat käännettynä tosi hankalaa mut menetteli paremman puutteessa. Aamupalankin teimme alasti mikä näky kun kultani pyöri Eevan asussa isot tissit tarkoituksella heiluen.

Sängyssä ollessa on tärkeää että hieron tissejä kunnolla, sen jälkeen onkin pakko jo aloittaa kieli hommat klittaa nuollessa alkaa melko kiemurtelu.

Seuraava suurempi mieliin painuva oli kun saimme arvonnassa 5 pv mökkiosakkeen käyttöön.

Tirkistelyn seuraus

Yritin korjata jo melkein täydessä seisokissa olevaa kaluani kun horjahdin ja kuuluu kolahdus...Hän oli varmaa ajellut karvansa pois kun luulisi reilu 19v kundilla olevan jo karvat kulkusissaan.Tunsin kuinka Saku riisui housujani ja päästi mun teinikaluni jöpöttämään vapaana..

- "Miten niin

- "En minä mitään

Työnsin varovasti märkää kieltäni suustani kohti hänen kaluaa kunnes kielen kärki osui siihen ja vetäisin kielen takaisin suuhuni.

- "Kunnolla, kyl sä siitä tykkäät ja sitä paitsi sulla taitaa seisoa itselläskin

Minä ja minun paras ystäväni Rami asuimme pienessä kaupungissa Oulun kupeessa. Olin ihan hiljaa siellä kun Saku asteli alakertaan rappuja pitkin ja meni siellä WC:hen.

Isäntä kouluttaa 3 (miehen näkökulmasta)

Helena, sinähän kinuat sedän polvien päälle poikittain!

-Helena on mallilutka, ottakaa oppia, kehaisin. Hän laatii myös raportin millainen pillu kullakin on. Minä itse vahdin tietty Riikkaa. Aloitin kovan piiskaamisen ja tuijotin karvatonta pillua jonne olisi nyt mahtunut piiskatalon pienin dildo vaivattomasti. Toinen dildo ei sitten mennytkään niin helposti.Yritän olla vastedes kiltti lutka. Yhtäkkiä työntin kerralla jöpökkäni sisälle. -Perse pystyyn, lutka, huusin. Hän kirkui sillä perse oli tosi hellänä..

Paula ja Riikka olivat jo unohtaneet takanaan olevat miehet, mutta muistivat he kun nämä kouraisivat näistä kiinni, ja lähtivät kuljettamaan heitä lähelle pikkuista uimaallasta joka oli täynnä lemmennesteitä.Kytkin vaimoni ja Paulan kahleisiin ja otin muutaman liinan mukaan. - Jos tytöt ovat kiltisti loppuillan, pidetään opettajien kanssa vähän hauskaa teidän kanssa, lutkat, lupailin.

-Paula ja Riikka, teidän rangaistus on ulkona.

-Teidän pilluamme yritetään tällä leirillä leventää, siksi dildot. Lue ensin 1 ja 2)

- Sattui, eikö niin lutka, kysyin Juliaanalta joka oli kärsinyt kovan rangaistuksen. - Isäntä, sattui se. Heillä oli täsmälleen samankokoiset. jatkuu!

seksi kontaktit