Puolessa Matkassa Sanoin Käyväni Kusella Ja Pysäytin Auton Levähdyspaikalle.

En käsittänyt miten helposti hän suostui lähtemään, mutta auton käynnistyttyä en enää epäröinyt mitä tulisin tekemään. Puolessa matkassa sanoin käyväni kusella ja pysäytin auton levähdyspaikalle.

Ja niin matka jatkui työnnettyäni anustapin pikkuiseen persereikään ilman sen kummampaa liukastetta kuin tytön sylki, hänen imettyään tappia ensin huulissaan. Tiesin että tämä oli hänen tapansa sanoa Kyllä, ja maltoin tuskin odottaa kolmea askelta jotka jouduin ottamaan päästäkseni hänen eteensä.

Nuori nainen hengitti pelästyneen eläimen tavoin katkonaisesti, astui askeleen eteen päin, katsoi minua

... [...]

Oikea Jalka Koukussa Vasten Seinää Vasen Retkottaen Alaviistoon Seuraavalle Lauteelle.

Ja eikun taas pesulle, Hoh hoijaa kylläpä nyt nukuttaakin hyvin kun ei ole paineita sanoi alakerran mies. Oikea jalka koukussa vasten seinää vasen retkottaen alaviistoon seuraavalle lauteelle. Taitaa sullakin ottaa eteen, vai kuin. Astuin pesuhuoneeseen ja siellähän olivatkin molemmat kerrosnaapurini jo pesulla. Ensin selkäpuolelta ja lopussa edestä. Yrtin pitkittää nautintoani mutta en voinut, sain sanotuksi varo nyt tulee... Sitten hän kumartui kohti Online Seuraa Virosta kaluani, nuolaisten terskaani puolelta jos toiselta.

Istahdin pesujakkaralle, hän pesi vielä hiuksensa.

3 miestäL

... [...]

Lue Ensin 1 Ja 2)- Sattui, Eikö Niin Lutka, Kysyin Juliaanalta Joka Oli Kärsinyt Kovan Rangaistuksen.

Eli päädyimme siihen, että tarvitsemme molemmat seksiimme tätä lisää. Sitten vaimoni ilmoitti nyt on syytä lähteä, hän ei kestä enään nyt täytyy saada. Tulit suihkusta ja pyysit, että ajaisin pillunkarvasi niin jotta eteen jäisi pieni tupsu Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa muuten vittu saisi olla ihan posliini. Sitten hän työnsi minut rajusti päältään. Minä kuunteli korva höröllä. Vaimoni painui suihkuun ja minä riisuin itseni alasti ja jäin odottamaan kyrpä kiimaisena pystyssä. Homma ok.
Odotimme että sauna viilenee menimme riisumaan pukuhuoneessa oli 2 peiliä, en

... [...]

Halusin Häntä Vielä, Kipeästi.

Ajelin moottoripyörällä pitkin poikin eri teitä. Otin klitorikseni huulieni väliin ja imin sitä ja samalla työnsin pari sormea hänen sisälleen ja runkkasin häntä niillä.

Suljin silmäni ja nautin ihanasta kädestäni. Hän pyysi minut sisälle ja kysyi juonko kahvia. Kävin sängylle makaamaan ja hän tuli päälleni kasvot minuun päin ja asetti kalun häpyhuulten juuren. Hän haukkoi henkeään kun minä jynssäsin hänen kireää p-aukkoaan.

J huohotti samal:" vitun lutka.. aah vittu mikä kiimaperse..."Anele sedän kyrpää.." Otin kiimalimasen kyrvän suustani:" Pliis setä saanks mä olla sun panohuaras?

... [...]

Hetken Pantuani Maaritkin Halusi Ratsastaa Ja Niinpä Vaihdoimme Paikkoja.Merja työnsi nahkaiset sormensa, joita hän oli hetki sitten itse imenyt, suuhuni ja ratsasti tyytyväisen näköisenä kullini ympärillä. En pitänyt mitään kiirettä naimisen suhteen, vaan jatkoin rauhallisesti eteenpäin.

Silitin naista hiuksista ja kysyin oliko edellinen tuntunut hyvältä. Pienikin erektio näkyi välittömästi ja kulli eottui hyvin reittäni vasten. Nahkakäsineiden sormet näkyivät kivasti villaisista ohuista kynsikkäistä. Vesi valui lattialle Merjan märistä nahkavaatteista. Nainen nautti täysin siemauksin nahkaan pukeutuneesta mies-seurastaan. Ainakin uniseuraa, ihana nahkamies !!.

... [...]
  • 1