Äkisti, Ilman Kondomia.

Tarjouduin jopa siirtymään toiseen pöytää (jos sellainen löytyisi) jos he haluaisivat olla kahden. Jonnalla ei mennyt rytmi sekaisin, vaan hän jatkoi miehensä runkkaamista lasilla. Samaan aikaan sormet kullini ympäriltä siirtyivät alemmaksi pyörittelemään palleja ja edelleen tutkimaan anusta.

Ketjureaktio oli valmis: Minä laukesin supistelevaan persereikään ja Jonna saatuaan reippaan suihkupurkauksen suoraan suoleen. Karri siirtyi meidän viereen ja aloitti hyväilyn: Toisella kädellä minun palleja ja toisella Jonnan klitorista (niin ainakin luulen Jonnan reaktioista päätellen).

Vaihdoin kättä Jonnan rinnalla ja siirsin toisen käden hänen pakaralleen ja hivutin sormia pakaroiden väliseen rakoon. Niin jäimme tilaamaan päivällistä.Oli kuulemma pari kertaa ja halu oli sekä Jonnalla että Karrilla saada Netin Parhaat Treffisivustot lisää...

seksi treffi

Mies työntyi sisälle. Vaimoni hihitti ja alkoi samalla riisua itseään ja vierasta miestä. Äkisti, ilman kondomia. Yritin huutaa ja raivota, mutta siteiden takia en voinut liikkua. Mies aikoi nenäni edessä alkaa astua vaimoani. Siihen sanoin tietysti että on ja kohteliaana lupasin tarjota kaljat huoneellani.Vieras mies pani rakasta vaimoani.Miten tämä voi olla mahdollista? Hitaasti he pukeutuvat ja vaimoni lähtee. Hoin mielessäni, ei tätä, eieiei, ei sisälle, älä siitä.

Ensimäinen Osa 2Minä menin aivan hiljaiseksi, koska en tuota osannut odottaa ainakaan näkeväni!

- No tää, sano Sami vetäisi peiton pois päältään ja boksereita alemmaksi…

- En tiedä mikä on mut mulla rupes seisomaan, Sami kuulosti kummastuneelta ja vetäisi peiton takaisin.Mutta eihän sieltä enää mitään tullut niin ajattelimme käydä nukkumaan.

- No en ainakaan ton jälkeen voi.. totesin kummissani. Mutta kyllä se uni vihdoin ja viimein tuli. Eikä Samia tainnut hävettää sillä hetkellä yhtään.Jatkuu taas kunhan ennätän kirjoittaa…


Unisilmässä kysyin:

- Mitä sä teet?

Sitten me sovittiin että poltetaan vielä yhdet tupakat ja sitten käydään nukkumaan.

Kävimme siihen sitten makoilemaan ja katsomaan televisiota hetkeksi.

- Öitä, mumisi Sami tyynyä vasten, ehdittyään takaisin sänkyyn.

- Arvaa mikä mua ärsyttää, Sami kysyi odottaen vasta kysymystä.En aikonut tehdä elettäkään siirtääkseni sänkyjä irralleen, eikä tuntunut Samikaan.

Fantasia toteutui

Multakin tulee kohta.

Samassa tunsin Matiaksen käden Löydä Seksikumppani Suomesta mun alushousun reunalla. Oho olipas sul jano.

Minä: Juu niin mullakin

Sitten hivuttauduin Matiaksen viereen ja laitoin käteni hänen reidelleen.

Tuntui että orgasmi ei lopukkaan.

Matias saapui n. kello yhdeksän ja olin tehnyt meille purkerit siinä odotellessa. Kun olimme niin että meillä oli enää alushousu jalas.

Matias: AAH AHH.

seksi treffi