Boksereihin Jää Vain Märkä Läiskä.

Haistoin miehen partaveden tuoksun Paulan iholla ja maistoin hänen sylkensä paisuneilla nänneillä. Tulin hulluksi vaimoni kiiman katsomisesta ja kuulemisesta, tulin hulluksi rakkaudesta. Arvasin, että sama ajatus oli käynyt Paulankin mielessä, hän ei vain ollut uskaltanut sanoa sitä ääneen. Rinnat heiluivat espanjalaisen voimakkaiden työntöjen tahdissa. Katsoin miten hänen spermaiset kasvonsa vääristyivät nautinnosta, kun hän seivästi itsensä yhä uudestaan kyrpääni. Espanjalainen työnsi hitaasti keskisormensa Paulan sisälle samalla, kun imi voimakkaammin klitorista. Tunsin kihelmöintiä nivusissani, kun ajattelin mitä yö tuo tullessaan. Päässäni sumeni – tuntui, että aika pysähtyi, kun katsoin miten oma vaimoni nuoli rivosti huohottaen, kasvot spermaa valuen kiiltävää toisen miehen kyrpää. Näin miten miehen voimakkaat ja piukat pakaralihakset kiristyivät työntöjen tahdissa. Lyhyehkö, polven yläpuolelle jäävä hame ja jakkupuku kruunasivat hänen asunsa. Mies lukitsi yhdellä kädellä Paulan kädet selän taakse ja kouri toisella kädellä rintoja ja painoi lantionsa voimalla vasten vaimoni takapuolta. Mielikseni hän pukeutui iltaa varten seksikkäisiin stringeihin, valkoiseen sukkanauhaliiviin, beigen-värisiin sukkiin ja korkealla korolla varustettuihin puna-ruskeisiin saappaisiin.


Lähteet: http://sitevrouwenchat.xyz/erotiikanmaailma-suomi-treffit-haku-vahto

seksi treffi

“Heh, taisi mittari osua herkille alueille pojalla” lääkäri sanoi, joten se siitä toiveesta.Mikkoa vitutti jäädä siihen tutkimuspöydälle kontalleen mittari perseessä mutta eihän siinä mikään auttanut, onneksi oltiin kuitenkin suljetussa huoneessa. Mikko ihmetteli mistä lääkäri oli sellaista keksinyt mutta ei laittanut ehdotukselle vastaa, hyvällä tuurilla saisi sen verran lepoa että leiri jäisi ainakin osittain väliin!Lääkäri poisteli Mikon kädessä olevia tikkejä.
Mikko kuuli kun lääkäri laittoi hanskat käteensä ja palasi Mikon taakse. Eihän se mitään vaarallista ollut ja Mikko tiesi että olisi täysin kunnossa seuraavana päivänä alkavalle parin viikon metsäleirille lapissa. Lopulta lääkäri lopetti työnnön ja mittari oli paikoillaan. “No niin, katsotaanpa miltä lämpö näyttää” lääkäri sanoi ja tuli Mikon taakse.Viileä lasi tuntuu taivaalliselta kuumottavassa jalkovälissäni. Samalla silmissäni sumeni, käsi päästi hiuksistani irti ja tarttui lanteisiini, tuo iso elin työntyi yhdellä rajulla työnnöllä pohjaan asti.

Talo näyttää todella upealta ulkoa, mutta vielä upeampi se on sisältä! Tulin tuossa juuri itsekin töistä etten ole vielä edes vaatteita ehtinyt vaihtaa. "Ei nouse vai??" Menin sekaisin 15 kohdalla yrittäessäni sekavin mielin laskea niitä. Boksereihin jää vain märkä läiskä. kysyi Raimo kun olin aikani katsellut ja kierrellyt paikkoja. "Kiitos" Sanon vilkaisten tällä kertaa hänen silmiinsä. Painan ovikelloa ja jään odottamaan. Isäntäni laskee bokserinsa ja liikuttelee mahtavaa terskaansa pilluni sopukoissa muttei työnny sisään. "Minä olen työmatkoilla melko paljon, elikkä vuokrasopimukseen tekisin mielelläni sellaisen kohdan että alivuokralainen huolehtisi huonekasveista ja muista huolta vaativista asioista kun olen poissa. hän kysäisi ennen kuin lähti alakertaan hakemaan vuokrasopimuksia.

Olen erittäin rivon näköisesti kontillaan sängyllä, perse tyrkyllä, kuin tarjottimella ja yläkroppa patjaa vasten.