Ei Pidä Olla Malttamaton!!nuorimies Ei Ollut Uskonut, Että Nykynaiset Pitäisivät Saumasukkia Ja Sukkanauhaliivejä, Siksi Oli Mankunut Saada Kokeilla Hameen Alta Paljasta Reittä, Ovela Veto!nojailin Seinään N.3-4m:n Päästä Hänestä, Välissämme Matala Väliseinä Erottamassa Kaksi Ravintolan Osaa.

Tuija jatkoi siis munani imemistä koko varren mitalta ja lupaa kysymättä kaivoin hänen rintansa esille. Tuijan pyynnöstä menin hänen luokseen.Hän kaivoi puolikovana olevan munani pois housuista ja riisui samalla minulta farkut ja bokserit. Tuija kysyi.


- Mitä asiaa?

Tarina on täysin totta, ainoa totuudesta poikkeava asia on henkilöiden nimet jotka muutin.

seksi treffi

Tyyppi kävi aivan kuumana ja oli luvannut vain nopeasti käväistä sormilla helman alla mutta ei edes jalkojen välissä, oli anellut sillä ei koskaan ollut törmännyt Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä niin naisellisiin varusteisiin. Notkuin tiskillä eikä kukaan edes tanssinut ja kello jo 23.30, vesiperä tämä reissu. Nyt hän huomasi tilanteen tulleen, mutta naismaisesti keimaili aluksi "jos joku tuttu näkee niin ei siksi oikein uskaltaisi". Ei pidä olla malttamaton!!Nuorimies ei ollut uskonut, että nykynaiset pitäisivät saumasukkia ja sukkanauhaliivejä, siksi oli mankunut saada kokeilla hameen alta paljasta reittä, ovela veto!

Nojailin seinään n.3-4m:n päästä hänestä, välissämme matala väliseinä erottamassa kaksi ravintolan osaa. Samassa nuorimies sanoi jotain Pialle ja tämä vastasi jotain, jota kaveri ei muka kuullut ja siirtyi sohvalla vaimoni viereen tekosyyllä.Vaimo sipsutti toistamiseen sisään, vaikkakin oli eri kaupunki ja kapakka. Rohkeampi silmäili jatkuvasti vaimon sääriä ja piikkareita, vaivihkaa yritti silmäillä pitkin reittä hameen allekin...

Naapurin sopimus

Sillä tiesin mitä tuleman piti. Vaikka olinkin 100% homo oli naapurini ylipainoinen noin 50v. Kohta hän laukesi naamalleni.
Se kesi noin 10 min. Soitin naapurini ovikelloa. Tein mitä käsketään ja hetken odotuksen jälkeen naapurinikin saapui huoneeseen alasti.

Ovi aukesi ja naapurini päästi minut sisälle. Asia ei oikein innostanut.

Järjestetty juttu 2

Jumalauta, Sami. Tosi paljon, Smiley sanoi ja sen ääni sortui lopussa melkein voihkaisuksi. - Tosi, tosi paljon.

- Me mennään hyttiin jatkoille, siellä on niin paljon halvempaa, Seksitarina: Teinipoika Saa Seksiopetusta Perheenäidiltä Miia selitti ja otti Eerosta tukea. - Missä Smiley on?Tai no, ethän sä mitään tuuria taida tarvita, se lisäsi naurahtaen ja väläytti hymyn. - Sovitte hyvin yhteen.Ei siksi että mua olisi inhottanut, vaan siksi että Smiley tuijotti taas mua.

Smiley marssi vessasta vitun masentuneen näköisenä. Hävetti tosi paljon, varsinkin kun Eero kyseli siltä huolestuneena että mikä oli hätänä. Olin huomannut sen päivän mittaan. Löytyikö mitään?Teidän mielestänne se varmaan olisi ollut varmaankin jotenkin kiihottava tilanne. Mä olin yhtäkkiä ihan ekstaasissa. Se oli silloinkin niin kaunis jätkä. Tai ei sentään, ei Eero sitä itselleen voinut hankkia.

seksi treffi