Tätä Olin Ikäni Halunnut Ja Nyt Sain.

Mutta ei ne yllätykset siihen loppuneet, kohta Katri otti saunaharjan, avasi reisiään ja alkoi painaa harjan vartta pilluunsa.Kurkistaessani ikkunasta näin Katrin olevan lauteilla polvet koukussa. En ollut tähän ikään ( 19v.) vielä pahemmin pillua saanut, mitä nyt vähän sormella kokeillut ja loppuillat menivät pornolehtiä lukiessa ja runkkaillessa.Yö meni vuoteella pyörien ja ajatellen näkymää saunalla.

- Moi, Nainen Etsii Seksiä mä oon Piia, ollaan äidin kanssa viettämässä mun 18-vuotispäiviä.

Pian Katri tuuppasi minut makaamaan sohvalle selälleen ja seivästi itsensä kovana seisovaan kyrpääni aloittaen villin ratsastuksen kyrpäni päällä eikä kestänyt kauaakaan kun eka kerran sain laukaista spermat pillun perukoille.

seksi treffi

Olin innostunut.
Kyrpä oli tyvestään niin paksu, etten saanut sitä ihan perille asti, pituuden puolesta olisi mennyt, mutta suunpielet eivät veny mahdottomiin.Nousimme hissillä hotellihuoneeseen, älä Anna Iän Estää Deittailua kiva siisti huone. Todella sain. Upotin tykin suuhuni, sentti sentiltä. Tätä olin ikäni halunnut ja nyt sain. Liu'uin alemmas vartta pitkin, niin komea, niin ihana.

Mies halusi naida, mihin auliisti suostuin, se oli elämäni kyyti, tärisin, olin vauhkona, ihana muna sisälläni, se tuntui kaikkialla.

seksi treffi