Tuliko Vielä Lisää Vaiheita?

Huohotimme ja voihkimme toistemme suuhun. - Vittuuuuh, tulee Jani mylväisi ja veti kullinsa ulos painaen sen rajusti sisääni toistaen liikkeen – Nyyyttt.

Sormeni leikki hänen anuksellaan ja suuni samaan aikaan nänneillä.

Painoin huuleni hänen vaolleen ja annoin kielen liukua sitä pitkin ylös ja alas, hitaasti kuitenkaan painamatta sitä syvemmälle vakoon. Otin hänen pakaroistaan kiinni ja levitin ne auki painaen kieleni hänen posliiniks ajetulle reiälleen. Valutin sille lisää öljyä ja painoin kädet sitä vasten. Kirjoitin tänne kokemuksen jääkiekkoilijan kanssa ja sain kysymyksiä siitä, että olemmeko tavanneet uudestaan? Annoin sen liukua pitkiä lipaisuja vaolla välillä pyörittäen sitä hänen reiällään joka supisteli ja kuunteli tuota miestä joka tukahdutti nautintonsa huudot huopaan.

- Uuh, mulle ei ole koskaan tehty näin.

Kaluuni pamahti täys seisokki päälle, kun suoritin riisumisoperaatiota, ja kun housut olivat poissa, niin edessäni oli lihaksikas ja jäntevä, aika kivan näköinen peppu.

Nuole mun peppua pyysin. - Nouse tohon sohvalle niin teen sen Jani käski. Annoin omien käsieni liukua samalla hänen jalkoväliinsä takakautta ja nostin lantiota ylemmäs. Nostin lantiotani ylemmäs ja tartuin jalkoihin kiinni nostaen niitä ylemmäs.seksi treffi


Tuntui kuin perseeni repeäisi. Lääkäri jatkoi perseeni pumppaamista kunnes huutoa ei enää suustani tullut ja valahdin jälleen makaamaan voimattomana pöydälle henkeäni haukkoen.Ei ihan päästy vielä siihen mitä olin toivonut.

Tällä kertaa hän ei tuhlannut aikaa klitorikseni hyväilyyn, vaan alkoi suoraan työntää kaluaan emättimeeni. Kalun osuessani vittuni pohjaan mies henkäisi raskaasti ja antoi sen olla hetken sijoillaan.

- Tämä ei ole mitään epänormaalia. Kun sormi oli jo suureksi osaksi suolessani, hän alkoi hieroa klitoristani kiivaammin ja tunsin, kuinka perseessäni tuntuva pakotuksen tunne ja ulostamisen tarve vain kiihottivat minua entisestään.

- No niin, olisi hyvä jos olisit nyt ihan rentona, lääkäri ohjeisti vaikka olikin taatusti huomannut, että olin jo niinkin rentona, että kiihotuin hänen sormiensa kosketuksesta.Kohta tämä ei enää tunnu niin pahalta. Vähän kerrallaan, sitten hän veti vähän taas ulospäin, ja sitten taas vähän enemmän sisään. Mies hieroi yhä klitoristani mutta kipu oli ylitsepääsemätön. Tuliko vielä lisää vaiheita?


Lähteet: http://uutisvirta.fi/tag/seksi