Katsoin Ovisilmästä, Kaverini Mikahan Se Siellä, Säikähdin Vähä, Sillä Olinhan Juuri Meikannut Kasvoni.

seksiseuraa helsinki

Riina tuntui arvioivan minua myös päästä varpaisiin.

Tässäpä tämä tähän asti. Kuulin askeleiden kopinan, terävät kopsahdukset paljasti että kyseessä lienee korkokengät. Pyörittelin nännejä Seksiseuraa Netistä - Panoseuraa Miehille Ja Naisille kevyesti hieroen ja tunsin niiden kasvavan ja kovettuvan. Puhelimessa oli möreä miesääni, joka esittäytyi Reiskaksi: "Moi.. Kiihko sai minut niin pahoin valtaansa, että minun oli pakko kävellä hitaasti vessaan ja valuttaa kylmää vettä kasvoilleni ja käsilleni. Sitten nainen tuli näköpiiriini ylväästi astellen. Aloin hieroa hänen pakaroitaan ja hierontatyyli ei todallakaan ollut mistään oppikirjoista, vaan oman mielihyvän hakemista tuntoaistien kautta.

Hotellin ylin kerros

Tajuan niiden olevan sviittejä.

Yllättäen kuitenkin mies perääntyy, ja menee toisella puolella huonetta olevan kaapin luokse. Riuhdon ja potkin, mutta siitä ei tunnu olevan mitään apua. Alle olin pukenut samaa sarjaa olevan alusasusetin, pitsiset push up -ritsikat ja pienen pienet stringit.

Mies avaa oven avainkortillaan ja tunnusluvulla. Hän kävelee eteenpäin pakottaen minut perääntymään edessään. En pääse enää pakoon, kun hän tarttuu ranteeseeni ja napsauttaa siihen käsiraudan, hän keräyttää minut ympäri ja vääntää toiseen käteni myös käsirautaan.

Kerään tavarani ja lähden hissejä kohti, en huomaa baaritiskillä olleen miehen lähteneen perääni. Hän kieräyttää minut ympäri, niin että kasvoni ovat seinää vasten.

Ihana lauantai

Otin kortsun pois kullin päältä ja aloin imemään ja runkkaamaan Mikan ihanaa taikatikkua.

- Kovempaa kulta, panen sun likaista teinitransuhuoraa lujempaa, anna tulla sonni, oohh. Kysyin

- En. Käännyin ympäri ja nostin polveni hänen jalkojensa vierelle ja laskeuduin taas hitaasti hänen syliinsä ja aloin jälleen heiluttelemaan itseäni.

Ja Mikahan teki työtä käskettyä, hän kiihdytti tahtia kokoajan, kosketin kerran kovaa kaluani ja laukesin saman tien! Makoiltuani hetken sängyssä päätin, että tänään onkin tyttöilypäivä, nousin sängystä ja sheivasin kaikki karvani ja suunnistin sitten Tee Itsestäsi Houkutteleva suihkuun.

- Arvaa kaksi kertaa.

Ahh, ainakin on himot tyydytetty hetkeksi, ajattelin ja menin tekemään aamiaista Mikan lähdettyä. Katsoin ovisilmästä, kaverini Mikahan se siellä, säikähdin vähä, sillä olinhan juuri meikannut kasvoni. Raotin ovea ja sanoin

- Ai hei, mitäs sä?Raju huorameikki, päätin, kirkkaan punainen huulipuna, tumma luomiväri, vielä ripsivärit ja puuteria ja olin valmis. Vähä vähältä laskeuduin Mikan syliä kohti, osuessani hänen etumukseen, tunsin hänen kovan kalunsa tuulihousujen läpi.

Mika veti kullinsa ulos, mikä pettymyksen tunne. Vaihdoimme spermaisen suudelman sovimme, että ensi viikolla uusiksi. Menin sohvalle kontalleni ja sanoin Mikalle

- Pane mua kulta

- Ei tarvitse kahdesti käskeä herkkupeppu, vastasi Mika

Mika työntyi hitaasti suoleeni, ensin se sattui tietenkin vähän, mutta nautin joka hetkestä.

- Ootkos koskaan saanut sylitanssia kiimaiselta transutytöltä?

seksiseuraa helsinki