Seisaallani Ollessani, Käännyin Ja Katsahdin Taakseni.

Tyttö imi kulliani aivan posket lommolla.

Olimme lähdössä diskosta kun Veronika tuli ja suuteli minua kiimaisesti. Tyttö kertoi nimensä ja ikänsä kertoi että hänen isänsä omistaa hotellin ravintoloineen päivineen. Suutelimme taksissa koko matkan ja hieroin hänen rintojaan paidan läpi. Tunsin kun satsi lähti kohti Veronikan suuta ja tyttö vaan lutkutti ja sperma valui suupielistä. Rintsikat vielä pois ja aloin suuteleen rintoja. Kysyin häneltä että lähdetäänkö vähän diskoaan johonkin loppuyöksi. Suutelin hänen häpykumpuaan stringien läpi ja tyttö ynisi hiljaa. Päästyämme huoneeseen Veronika rykäisi housuni alas ja istui sängyn reunalle .Hän tarttui pakaroihin kiinni ja veti lantioni kiinni naamaansa. Nousin tytön päälle ja aloin tunkemaan kullia tytön pilluun. Hän keinutti itseään ihanasti edessäni ja tunsin että hieman kiihotuin. Kun kullini oli aivan löysä Veronika päästi sen suustaan ja lysähdimme sängylle huilaamaan.

seksiseuraa helsinki

Merja oli iältään 42-v, jota en ensialkuun olisi uskonut sillä olemus oli erittäin nuorekas. Seisaallani ollessani, käännyin ja katsahdin taakseni. Merja katsasti aina välillä pyyhkeeni seudulle ja samalla aina korjaamalla omaa asentoaan. "aaahhhhhhhhhKatsoi minun munaani, joka vielä oli puolikova ja pillunesteistä kiiltävä. Oven luona seisoi nuorempi nainen, joka oli aivan punainen kasvoiltaa ja suu auki. Silloin olin iältäni 32-vuotias ja aktiivisen urheilun ansiosta olin hyvässä kunnossa (todettakoon että kunto on säilynyt hyvänä vieläkin). Se onkin toinen juttu.Kävelin ovelle ja pukuhuoneesta ulos miesten puolelle.

This years team had that too, at the beginning of the season minus the Browns hiccup. So I ask again: which team willappear Sunday?

Lähteet... Hanki Panoseuraa Ilmaiseksi Netistä rel='nofollow'>http://blogs.mycentraljersey.com/pigskinpost/2008/12/20/questions-abound/comment-page-1/

Saunassa

Halusin kerrankin helpotusta itse, ja kun lämmitin saunan ja olin saanut saunan kuumaksi, niin menin itse suihkuun ja huomasin jo suihkussa että nännini nöpöttivät kipeää tekevinä ja pilluni oli kostea.

Rupesin hiljalleen hieromaan rintojani ja pilluani Tunne oli jo nyt niin huumaava että oli pakko jatkaa sisältä päin joten työnsin kaksi sormeani sisään ja aloitin edestakaisen liikkeen toisen käden hyväillessä klitoristani Laukesin nopeasti jonka jälkeen siirryin saunan ylälauteille.Suljin silmäni ja annoin tunteen viedä mennessään. Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä

Hetken levättyämme siirrymme pesuhuoneeseen pesulle jossa pesemme toisemme ja huomaan siellä kuinka Jalmarin ihana kyrpä on taas täydessä seisokissa joten siirrymme pukuhuoneen penkille, jolloin minä pääsen ratsastamaan kullilla nousen Jalmarin päälle pilluni suoraan kulin päällä.

Jalmari asettelee minut polvilleni alalauteelle jotta kummallakaan ei olisi liian kuuma joten menen kiltisti alas ja pyllistän kaunis pylly pystyssä sillä Minä ja Jalmari kumpikin meistä tiedä että Rakastan takaapäin tulemista joten Jalmari työntyy hitaasti sisääni aloittaen kovan panemisen "pane mua kunnolla kulti" ähisen kiimoissani. Aloitan hiljaa ratsastamisen sillä tiedän sen kiihottavan Jalmaria. Jalmari jatkaa nuolemista kunnes saan toisen orgasmini joka on entistä isompi ja ihanampi."Sitten siis tulin hyvään aikaan" Jalmari sanoi (siis poikakaverini nimi muutettu).

Nopeutan tahtiani ja rintojen heiluessa Jalmarin naaman edessä tunnen hänen huulensa ja hampaittensa hellän näykkäisyn nänneissäni joka saa minut melkein sekopäiseksi. Olin ollut halukkaalla päällä jo jonkin aikaan kun poikakaverini on pihtaaja tyyppi. Laskeudun hitaasti alas saakka jotta voin tuntea koko kullin matkalla pilluuni.

Kiimainen bottom

Kaluni, joka ei ole ihan pienimmästä päästä (20cm) oli pohjassa asti ja miehen rivot puheet sai kyrpäni kovettumaan entisestään, tuntui että terskaan virtasi enemmän ja enemmän verta, se paisui. Kaaduin, siis kirjaimellisesti kaaduin miehen viereen sängylle. Mies nieli lastin mumisten jotain. Hän kääntyi, repäisi kortsun pois ja alkoi imemään kyrpääni voimalla.

Palautetta on tietenkin kiva saada.

Maattiin jälleen vierekkäin sängyllä. Aloitin varmoin ottein jyystämään miehen persettä. Mies halusi vielä viidennenkin kierroksen, tällä kertaa kalu ei enää ollut huippukunnossa, hiukka veltostui kesken leikin. Ääntelyt kuului ihan varmaan naapuriin asti, ei epäillystäkään mitä tapahtui tässä asunnossa.Jälleen kerran eräs mies otti minuun yhteyttä, kerjäsi kunnon panoja. Panin miestä voimalla ja kauan, tällä kertaa paljon kauemmin kuin ensimmäisellä kerralla. Mies ei halunnut mitään lämmittelyitä, suoraan vaan asiaa, eli kumi päälle ja kova kyrpä hitaasti mutta yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Ei mennyt minuuttiakaan oven sulkemisesta kun mies oli jo polvillaan edessäni, veti housut nilkkoihin ja otti kaluni suuhunsa.

seksiseuraa helsinki