Pikkunartun Päivä

Sain Herraltani käskyn lähteä aamulla kaupungille ja mennä erääseen kahvilaan, jossa joku tapaisi minut. Minua jännitti kun en tiennyt, kenet tapaisin ja mitä tapahtuisi; Isäntäni kun osasi järjestää jatkuvia yllätyksiä varalleni.

Istuin kahvilassa juomassa lattea, kun tyylikäs nainen jakkupuvussa lähestyi minua. "Hei, sinä olet Liini, eikö?” hän kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi. Hän istui pöytääni ja kertoi, että Isäntäni oli kertonut minun olevan nykyään paljon kestävä ja melko kuuliainen orjatar, joten hän halusi palkita minut jollain. Se, mikä palkinto olisi, selviäisi myöhemmin. Juuri kun

... [...]

Pieni pili, mutta Otso ei lannistu

Mun nimi on otso oli kerran syksy ja myrskyinen yö. Kun ovikelloni soi siellä seisoi kaunis nainen ja kysyi olisiko yösijaa. Vastasin kyllä.
Lähteet: https://www.kristillinendeitti.com/


Ajattelin että onko nyt aikani tullut päästä vihdoinkin pesälle. Muistin että kieltäydyin syömästä hormoonitabletteja joten tarkkuus on valttia. Kysyin halusiko hän syödä. hän vastasi: Sinua mielelläni, voitaisiinko mennä sinun huoneeseesi "syömään". Joten tiesin , aikani on tullut. Vei tytön huoneeseeni ja hän veti housuni alas. Hän otti paitani pois ja alkoi etsimään rintojani. Sitten... [...]

Kiiihkeällä gynekologilla

Olin pelännyt aina gynekologilla käyntiä, sillä seksuaalinen intohimoni on niin suuri. Kiihotun pienestäkin, minkä takia pelkään, vaikka olenkin 18 vuotta. Minulla on ollut yksi seksikumppani, mutten ole kokenut gynekologia vielä tarpeelliseksi. Ensinnäkin käytimme vain kondomia, ja harrastimme sitä vain muutaman kerran. Nyt kuitenkin tilasin ajan, sillä haluan tarkistaa terveyteni, että kaikki on kunnossa. Oikeastaan ajatus käynnistä kiihottaa minua, mutta samalla pelottaa.Puen päälleni valkoisen minihameen, joka on helppo sitten riisua.


Lähteet: http://eniemandvoor.x... [...]
  • 1