Uusia kokemuksia

Päiväni olivat tylsiä, työpaikkani keskiverto, seksielämäni olematon... Kunnes Sonja astui kuvioihin. Ihana, kaunis Sonja, joka ihaili boheemia elämäntapaa ja kaipasi takaisin aikaan, jolloin hipit, pilvi ja 'kaikki panee kaikkia'- mentaliteetti kukoisti. Sonjan vapaus vetosi minuun täysin. Tunsin heti, että hän on jotain erityistä, mutta seksuaalisuuteni todellisen luonteen huomasin vasta kuukausia Sonjan tapaamisen jälkeen.


Sonja oli työtoverini. Näin häntä siis viisi päivää viikossa, ja aloin tuntea kummallista vetoa häneen. Aloimme flirttailla, hienovaraisesti... [...]

Luonnossa

Olen töissä maanrakennusyrityksessä kaivinkoneen kuljettajana. Työmaanamme on tien rakennus uuteen kauppakeskukseen. Olen jo pitemmän aikaa katsellut työnjohtajamme tytärtä joka aina silloin tällöin käy siivoamassa taukotilojamme. Hän on juuri 18 vuotta täyttänyt hyvinkin kaunis ja hyvät muodot omaava punapää. Monet kerrat olen ”sattunut” taukotilaan juuri kun hän on siellä peppu pystyssä siivoamassa roskia. Monesti olen miettinyt miltä tuntuisi ottaa lähempää kontaktia häneen.


Oli taas torstai, päivä jolloin taukotilamme on yleensä siivottu. Tänään ei kuitenkaan... [...]
  • 1