Spontaani seikkailu osa 2

Hellin hiljaa mielessäni tapahtumaketjua, joka johdatti minut tähän taivaalliseen tilanteeseen. Katsellen ympärilläni hehkuvia kynttilöitä, raukeuteni väistyy mukavien muistojen tieltä.Olin juuri jättänyt sinut kämpillesi toipumaan ensimmäisestä tapaamisestamme. Tai no, minulle se oli ensimmäinen. Sitä edeltänyttä tapaamistamme en muista vieläkään. Minua alkoi kaduttaa pikainen häipymiseni, mutta en oikein kehdannut mennä takaisinkaan. Repäisin taloyhtiön ilmoitustaululta monisteesta palasen ja kirjoitin siihen nimeni ja puhelinnumeroni. Tiputin lappusen postiluukustasi. Sen kummempia odottamatta lähdin kaverini ovelle, sille oikealle tällä kertaa.


Aikaa kului. Viikko, kaksi vierähti, mutta puhelin ei soinut. Upean kiihkeä hurmamme välähteli mielessäni aina kun suljin silmäni. Kiihkeä kiljaisusi siellä, orgasmin voimasta vääntelehtivä vartalosi täällä. Päällimmäisenä mielessäni oli silti kysymys: kuka oikein olit? Se vainosi minua. Kukaan ystävistäni ei tunnistanut sinua kuvauksesta ja et taatusti käynyt samaa ammattikorkeaa kuin minä.Lisäksi ihmettelin, miksi oikein ”pakotit” minut seksiin? Miksi minä? Mistä oikein tunnet minut? Miksi en muista? Ei tämä mini-dementia voinut yksistään alkoholista johtua. Vai olitko vain täysin vieras, mutta rohkea hetkeen tarrautuja?Tasan 15 päivän kuluttua tuli viimein tekstiviesti. Lyhyt, mutta paljon paljastava: ”Eihän mun tarvitse katua? T: 212”. Vastasin siihen, että haluaisin jutella ja en ole vihainen.Sen jälkeen juttelimmekin paljon, mutta et vieläkään paljastanut sitä, mistä tunsimme toisemme. Juttelimme niitä näitä. Ei mitään tärkeää tai liian paljastavaa. Pidimme kumpikin etäisyyttä, ja pidimme siitä. Meille alkoi kuin varkain kehittyä hyvin intiimi, boheemi ja sitoutumisvapaa suhde. Seksuaalinen jännitteemme kasvoi joka tapaamisella, ja se räjähti viime yönä.Havahdun mietteistäni, kun pääsi liikahtaa. Olet syvässä unessa. Istun sänkysi päädyssä alasti selkä seinään nojaten. Sinä istut sylissäni ilman rihman kiertämää. Olet nojautunut minua vasten ja hengitän hiuksiesi tuoksua sisääni. Sängyn ympärillä, kirjahyllyssä ja pöydälle tuikut luovat himmeää valoa pimeään lemmenluolaamme. Viime yön kiiman tuoksu sekoittuu kynttilöiden katkuun. Tunnelma on hyvin sensuelli.Alan hellästi piirrellä kuvioita kylkiäsi pitkin. Varovasti hieron nännisi koviksi. Vasemman puoleisen kohdalla huokaiset unissasi. Mistähän näet unta? Jatkan varovaista kiihottamistasi. Yletyn hivelemään sisäsäärtäsi ja kuin automaattisesti avaat hieman haarojasi. En halua sinun heräävän, vaan teen kaiken niin rauhallisesti kuin mahdollista. Hivelen koko vartaloasi ja saan sinut hiljalleen niin kuumaksi, että alat hikoilla. Pysyt silti aivan paikoillaan ja yniset unissasi. Alat tuoksua siltä, että sain sinut kostumaan.Vien sormen varovasti klitoriksen tienoille painan kevyesti. Jatkan vartalosi ja erityisesti rintojesi hyväilyä. Uskaltamatta suudella kaulaasi tai olkapäitäsi, puhallan kuumaa ilmaa niille ja saan sinut taas huokaamaan. Suusi alkaa liikkua. Olet jo heräilemässä, mutta et tajua vielä mitään. Sormeni kostuu jo rakosi pinnalla. Työnnän varovasti etusormen pään sisään. Saatuani sen niin pitkälle kuin on mahdollista, painuu kämmeneni klittaasi vasten ja silmäsi avautuvat. ”Uuuh… Huomenta. Älä lopeta.”


Vuoron perään hieron klittaasi ja upotan sormeni sisääsi. Levitän kosteutta joka paikkaan. Toinen käteni vaeltaa jatkuvasti vartalollasi. Sinä viet omat kätesi sivuille ja nojaat niskasi olkapäätäni vasten niin, että kaulasi työntyy tyrkylle huulieni eteen. Suutelen ja näykin herkkää kaulaasi, kiihottaen sinua äärimmilleen. Hengität raskaasti ja selkäsi taipuu notkolle. Vakosi alkaa pumpata sormiani ja saat pienen orkun käsittelyssäni pari minuuttia siitä kun heräsit.”Olipa ihana herätys. Kuule, jokin painaa selkääni vasten. Pitäisiköhän sille tehdä jotain?” sanot todella pirteänä. ”Anna mennä”, vastaan.


Lähteet: http://www.spain-dating.com/?lc=fi-FI

Möngit eteenpäin niin, että pyllistät minun suuntaani ja jalkasi ovat leveästi sivuillani sängyllä. Ohjaan liukkaan vakosi penikselleni ja vedän sinut pakaroistasi minuun kiinni niin, että kyrpäni uppoaa sisääsi. Nautinnollinen naukaisu pääsee huuliltasi. Kourin ihania pakaroitasi. Makaat vatsallasi ja liikutat itseäsi edestakaisin - ei ylös-alas - niin että penikseni taipuu lähes sängyn pinnan suuntaisesti. Asento on ”Lazy Dog” muuten, paitsi että minä istun.Nautin upeista näkymistä kun saan olla paikallani ja panet minua. Minun on pakko läpsäistä pakaran poskeasi. Säikähdät, mutta hymyilet. Hieron voimakkaasti persettäsi ja läpsäisen äänekkäästi uudestaan. ”Nautitko?” kysyn. Huokaiset ja vastaat: ”Juuh”. Kosteutan sormeni pillusi huulilla ja alan levittää mahlojasi peräaukollesi. Käännät päätäsi tarkkaillaksesi puuhiani. Hitaasti työnnän etusormen anukseesi. Hiljennät vähän liikettäsi joten läpsäisen sinua ja käsken: ”pane pane!” Rentoudut vähitellen ja saan koko etusormen sisääsi. Läpsäisen uudestaan. ”Hyvä tyttö, haluatko lisää?” Yniset jotain. ”Mitä?” Käännät päätäsi, katsot minua suoraan silmiin ja vaadit: ”Jatka, älä lopeta…”Alan mahduttaa toista sormea anukseesi. Liikkeesi alkavat olla vaativampia ja nopeutat panoa. Hakkaat g-pistettäsi kyrpääni vasten. Toinen käteni ei pysähdy hetkeksikään vartalollasi ja toinen saa viimein kummatkin sormet sisääsi. Sitten alan liikuttaa sormiani sisälläsi. Saat kerralla kumpaankin reikään ja voihkit todella äänekkäästi. Et kestä tätä kovinkaan kauaa vaan alat tulla voimalla. Kiljut patjaa vasten, tukahduttaen kovimmat äänet. Et enää pysty panemaan täydellä teholla, joten vien toisen käteni klitoriksellesi ja hieron sitä rajusti samalla kun panen sinua sormilla perseeseen nopeassa tahdissa. Saat ketjussa orgasmeja. Yhä uudestaan ja uudestaan kunnes täriset hallitsemattomasti. Lopulta huippusi loppuu ja lyyhistyt eteeni, mutta minun huippuni alkaa lähestyä.Käännän sinut nopeasti ympäri ja tulen puhkinaidun vartalosi päälle. Puristan rintasi kyrpäni ympärille ja alan panna sinua rintojesi väliin. Hetken päästä tajuat itse puristaa rintojasi yhteen, että saan paremman asennon. Aloitan villin liikkeen. Tulen ihan pian. Katsot minua hymyillen ja nuolet huuliasi. Se katse saa minut kiihkoni huipulle ja tulen. Ruiskin spermat kasvoillesi. Jään paikoilleni, kun otat terskan nupin suuhusi ja imet viimeisenkin tipan. En ole ikinä nähnyt mitään niin kiihottavaa: kyrvän varsi rintojesi välissä, terska suussasi ja koko ajan katsot minua silmiin. Imet jo posket lommolla ja minun on pakko nousta päältäsi, sillä tekee jo niin hyvää, että sattuu.Makoilet vielä siinä vieressäni, yltä päältä hiessa ja spermassa, mutta onnellisena. Istun vieressäsi huohottaen. Joskus vielä saat kertoa minulle, mistä oikein tunnemme toisemme, mutta ei tänään. En sittenkään pane pahakseni, jos salaperäinen suhteemme jatkuisi tässä kiihottavassa seikkailun tilassa vielä hetken aikaa.

Taas kerran palautetta kaipaan, jos joku haluaa kuulla lisää. Juoniehdotuksia jatkoa varten saa toki esittää.PS.Oikeassa elämässä minulla on ollut etäisesti näin jännittävä suhde, josta kehittyi jotain vakavampaa - ohikiitäväksi onnen hetkeksi. Mutta se on takana päin, ja toivottavasti uudet seikkailut vielä edessä.