-oooohh...

seksiseuraa

Olin ihan kauhuissani.

Yksi alkoi puristella rintojani, aloin jo kiihottua tilanteesta, vaikka, en sinänsä pitänytkään siitä. Saunassa oli minun ikäisiäni tyttöjä (19v.) kolme. Se maistui kamalalta.

Punatukkainen, joka istui vatsani päällä alkoi uhkaavasti liu'uttaa kättään rintojani kohti.

"Mitä väliä sillä on?" He vaan jatkoivat tahtiaan ja sain melkein saman tien toisen.Sitten hän sanoi:

"Sinähän olet jo ihan märkä, en ajatellut, että näin nopeasti kostut!

Yritin pudistaa päätäni, mutta en oikein voinut kun joku piti siitä kiinni. Tytöt olivat riemun partaalla.

Vaan sanotaan etta oli naisfanien ymparoimana. Keita ne naiset ovat?

Lähteet... Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä rel='nofollow'>http://www.image.fi/image-lehti/eliitti-karsijat

Toimistossa

Pääasiassa hän kuitenkin ainoastaan tyytyy runkkaamaan rauhalliseen tahtiin. Lupaan ottaa häneen yhteyttä heti, kun olen saanut vastauksen hänen lapsensa isältä...Olen ainakin yrittänyt peittää sen parhaani mukaan.Voit ottaa housusi pois. Taitaa naisiltakin siis lentää. Miia huutaa tässä vaiheessa jo suoraa huutoa, mikä innostaa minua entistä enemmän ja tunnen kuinka turpoan jälleen maksimimittaani, kunnes laukean korskahdellen syvälle hänen sisäänsä.Miia käskee minua menemään polvilleen eteensä ja hyväilemään häntä reisien sisäpinnalta suutelemalla ja nuolemalla.

Miia käy wc:ssä siistiytymässä ja samoin teen minäkin. Pidänkö siitä?

Heräämisiä 2

Suljen silmäni ja kuulen hiljaisen napsahduksen... Torkun sängyssäni.

-Yymmmm...!

Vedän sinua päälleni, niin että pian olet polvillaan hajareisin ylläni. Unesta raukeana maistelen Yksille Deittipalvelu Kokemuksia (2017) Ja 5 Havaintoa pehmeää rintaasi, suutelen ja näykin. Suutelen myös pientä karhean pehmeää tupsua, palaten taas herkuttelemaan alemmas. Otan yöpöydältä joustavan hiuslenkkisi ja odotan kunnes kumarrut pukemaan toista sukkaa. Kuiskaat korvaani.

-oooohh...

seksiseuraa