Juha Rohisee Korvaani.

Mitä sun vaimo sanoisi kun tietäisi miehensä saavansa isompaa kyrpää kuin vaimo Näin Deittailet Facebookissa on koskaan saanut?" Mies pumppaa peppuni rauhallisin työnnön ja oloni alkaa tasaantua. Pyrin kierähtämään alta pois, mutta mies ottaa käsistäni kiinni ja painaa minut entistä tiukemmin sänkyä vasten. Alastonta vartaloani verhoaa vain peitto ja selkäni takana makaa mies johon tutustuin netissä, Juha. Juha rohisee korvaani. Juha oli lähettänyt viestin "Nähdäänkö ensi viikolla?"Näin oli sovittu. Huohotan nautinnosta ja kullini heräilee jalkojeni välissä. "Rentoudu. Lopulta mies on pohjassa ja tunnen olevan aivan täynnä kyrpää.

Palautetta ja ehdotuksia otetaan vastaan :)

seksiseuraa

Vilkaisin kelloa ja totesin, että antamani määräaikaa oli umpeutumassa parin minuutin kuluttua.

"Voitele persereikä ja työnnä sormesi sinne", ohjeistin.

Kaksi sauvaa ja kieli klitoriksen ympärillä sai vartalosi jännittymään samalla tavalla kuin omani.

"Hyvä on. En kuitenkaan aikonut päästää sinua helpolla."Nyt 69:iin", käskin. Pyysit ovelta lupaa tulla huoneeseen ja minua miellytti, että asenteesi oli juuri oikea: olla jatkuvasti saatavilla, mutta tarpeen tullen näkymättömissä. Vaadin ettet käyttänyt pikkuhousuja, joten laitoin tyytyväisyydellä merkille, että häpykumpusi oli siistitty minimaaliseksi karvakolmioksi.

Eka kerta

Koitin puristaa vastaan lisäten samalla Jarin ja omaa nautintoani. Vähitellen kieli hakeutui peppureiälleni ja tunsin miten kaluni koveni äärimmilleen. Jarin kieli vuoroin nuoli ja vuoroin nussi reikääni minun kiemurrellessa kiimaisena Sinkkuäidin Sukellus Nettitreffien Ihmeelliseen Maailmaan nautinnosta.Jari seisoi takanani pyöritellen nännejäni sormenpäillään. Minä voihkin hiljaa ja tunsin kaluni heräävän.

Mikäli sinä yli 45v pääkaupunkiseudulla majaileva pienikullinen mies haluat Jarin paikalle niin laita viestiä.

Hetken kuluttua tunsin kuinka Jari asetti kondomilla verhotun kullinsa reikääni vasten ja alkoi painautua sisääni hitaasti mutta varmasti - huohotin raskaasti ja painauduin vasten Jarin lantiota.Jari jatkoi nännieni pyöritystä ja välillä hän otti nännin sormiensa väliin ja nipisteli. Täällä sopivaa kalua odottaa 35 normikroppainen bi-kundi.Itse olin jo lähes laukeamispisteessä Jarin alkukäsittelyn jälkeen.

kolmisin

Jukka hyväili niskaani ja pain tunsin polttavat huulet huulillani. Nielin kuin hukkuva kun Mikko yhä kiihdytti tahtiaan suolessani, ja vihdoin tunsin kuuman sperman syöksyvän sisääni. Samaan aikaan Jukka etsi sopivan rauhallista musiikkia.Odotin vaan perille pääsyä.ajattelin, näinkö saisin toteutettuani haaveeni olla 69ssä, ja saada munaa sisään!

Pöydässä istui n.35 ja n.30 tumma pari, joka näytti vähän ikävästyneeltä. Melkein ääni väristen kerroin sen olevan myös minun haaveeni.Suutelin Jukkaa ja Mikon kalua, josta saattoi maistaa jo kiimatippojen maun.Nyt ajattelin!

Istuuduin sohvalle, ja ei aikaakaan, kun sain seuraa molemmille puolille. Itse yritin huomioida molemmat, mutta lopuksi en tiennyt kumpi teki mitä. Käännyin Jukan ylle suudellen kokoajan hänen paljasta ihoaan, kunnes vihdoin tunsin terskan samettisen pehmeyden huulillani. Tunsin kuinka Mikon työnnöt tihenivät, enkä voinut enää pidätellä laukeamistani. Tunti kuin kaikki portit olisivat auenneet, ja päästin lastini Jukan suuhun, joka alkoi samaan aikaan laueta suuhuni. Yhdessä kolmenhengen pöydässä kuitenkin näytti olevan vapaa paikka, ja saatuani luvan istuuduin siihen.

Paikka oli jo melkein täynnä, joten vapaita istumapaikkoja ei liiemmälti ollut.

Pienoinen kutina alapäässä kyselin, että millaista piristystä he ovat hakemassa?

seksiseuraa