Maistelin Samalla Miten Ihanalta Se Maistuikaan :) Sitten Se Tuli, Se Koko Huima Lasti Suuhuni!

seksiseuraa

Heres what youll get: Surviving Summer Vacation is a fun-packed book with hundreds of ideas to make your summer spectacular. Along with Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka all these mom-friendly kid ideas that are contained in this PDF preview, you will receive access to a free Kindle or Nook version (being released on May 6th) along with 10 PDF downloads to make your summer as smooth as possible.

Lähteet... http://www.kathilipp.com/2014/04/get-preview-copy-new-e-book-surviving-summer-vacation-releases/

"Sairaan" kiva päivä 2

Muistelen että oliko se kaikki ihana tunne oikeaa? Mä venailen täällä.."Nuolin tangoja ja huomasin kun se sama elin oli kaikessa komeudessaan pyrkimässä ulos tiukoista pöksyistä.

No seurasin sit sitä sinne varastoon, joka oli toisella puolella koulua.. Maistelin samalla miten ihanalta se maistuikaan :) Sitten se tuli, se koko huima lasti suuhuni! kysyin opelta, ja ope työnsi mut polvilleni ja sanoi: "tähän;)"

Laskin verkkarit joiden alta löytyi tangat! ja paljon! Mietin eilistä. Astuttiin sisään ja ope räpsäytti valot päälle.

"Moro." sanoin

"Ai kato moi!"

Kello 8 aamulla istun luokassa jonne muut tutut valuu sisään yksikerrallaan, koska tunti alkaa 8.05.. Katsoin ylös ja näin että ope oli riisunu jo paitansa, joten hänellä oli päällä ainoastaan sukat Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä ja lenkkarit niiden päällä :P KAUNISTA!

Iso tyttö 5Hän asettaa toisen kätensä paljaille huulilleni ja levittää niitä. Vahvoin lujin ottein kuitenkaan minua satuttamatta. Kunpa hän jo tekisi jotain.. Kunpa tämäkin olisi yhtä nopea kuin se toinen ja saisin vihdoin sen ihanan kovan kalun sisääni.
Hän suutelee vatsaani, näykkii ja puristelee käsillään kylkiäni. "Tule sisääni" kuiskaan malttamattomana ja hän yllättyy sanoista. Hän nipistelee nänniä ja nuolee ja näykkii kaulani ihoa.

Kieli jatkaa leikkiään. Ja hän ihailee.

Kieli alkaa leikkiä heräilevällä klitoriksellani. Hän katsoo minua ja huomaa hätääntymiseni.. Inahdan epätoivoisena nostellen lantiotani häntä kohden tahtoen sormen takaisin sisääni.

seksiseuraa