Kaksi panoa

Vähän pienempi saa olla.Tapasin tänään kaksi miellyttävän miehekästä ja tasokasta ulkomaalaista miestä, joista molempien kanssa oli seksiä. Toinen asuu suomessa ja on ukkomies.Tämä ukkomies on muutoin lähestulkoon napakymppi, mutta on tosiaan naimisissa, joten meillä on satunnaisesti seksiä ilman mitään muuta sitoumusta. Eniten vituttaa, ettei seksi ole säännöllistä, tahtoisin joka päivä ja ainakin viisi yhdyntäkertaa. Tai niin paljon kuin kundilla on panotarpeita. Neljä tuntiakin menisi, joka päivä.


Saatuani munaa häneltä, olin matkalla kotiin, mutta onni potkaisi toisen kerran. Ttapasin kundin kadulla, joka oli pakko saada. Tämä oli ainutlaatuinen poikkeus, mutta kokemusta ulkomailla on, ettei kundit pane pahakseen vaan ovat tyytyväisiä, jos saavat ilmaista seksiä helposti. Pari katsetta ja kyrpä sisään mentaliteetilla.Viisi sekuntia tuijotusta silmiin, huomaamaton puraisu alahuulesta, ja olin kelvollinen parittelukumppani hänelle. Mutta mutta:Ulkoisista merkeistä huolimatta, hänen penis ei ollut kummoinen, ei paksuutta, eikä pituuskaan kuin 15 centin luokkaa, jos sitäkään.


Lähteet: http://www.treffisivustot.fi/deitti/38/lisa18

Seksin jälkeen piti vaan häipyä hotellista, enkä halunnut keksiä mitään valheita. Hän olisi halunnut lisää, mutta vaikka kuinka yrittäisi ajatella hyviä ominaisuuksia, maskuliinisuus, hyvä ulkonäkö, tumma kahvipavun ruskea iho, hiusmallin hiukset, olemus kaikin puolin ok.Niin peniksen koko, oli taas ja jälleen kerran arvo, joka on ylipääsemätön paikka.Peniksen on oltava 18 cm lähellä tai yli. Vain taivas rajana n. 28 cm Mutta oli se kertapanokin hyvää.Kiitoksia kaikille pienimunaisillekin kumppaneille, joita ikinä olen tavannut ja jotka ovat sisällä käyneet. Ei millään pahalla, mutta seurustelemaan voin alkaa vain täysin miehekkään ja isokaluisemman kanssa.