Sä Haluat Nuolla Mun Tuheroa?

Sarin kasvoista Katso Kuuma TOP 10 näki kuinka hän nautti. Ratsastin hänen päällään kuin viimeistä päivää, naimme samaa tahtia kuin Sari ja hänen uroksensa.

Kun avasin silmäni huomasin että ikkunassa tuijotti kaksi silmäparia, he olivat ne naapurissa majailevat miehet.


Minä siirsin kyrvän perseestä pilluuni ja aloin naida lujaa vauhia. Hän työnsi ensin yhden sormen sisääni, sitten toisen ja kolmannen. Hän meni makaamaan lattialle kyrpä pystyssä, istuin varovasti hänen päälleen, hän yritti tunkea kyrpäänsä anaaliini mutta se kokoajan liukastui pilluuni sillä alapääni ei ollut ikinä ollut niin kostea kiimasta.

seksitreffi

Tiitu purskahti kamalaan naurunräkätykseen joka muistutti ulvontaa. Jos maksan viiskytä euroa niin saanko nuolla sun pientä pillua? Tiitu ei vieläkään tajunnut mitä selostin hänelle, mutta kun muut keittäjättäret alkoivat supattamaan hänen korvaansa, ilme Tiitu-ämmän kasvoilla kirkastui huomattavasti. Viiskytä euroa sun pienen pillun nuolemisesta, kättä päälle? Mikä sun nimi Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa on, Ritu kysyi. Sä haluat nuolla mun tuheroa? Aivoni kävivät ylikierroksilla ja samaan aikaan Tiitu hieroi naamaani kädellään ja yritti myös työntää sormiaan suuhuni. Tiitu oli vaihteeksi hiljaa ja katsoi minua typerällä ilmeellään joka oli vielä ääliömäisempi kuin normaalisti.

Is There Really Sex After Kids? is written by a mom, for moms, and is filled with practical ideas.

Lähteet... http://www.karenehman.com/2010/02/is-there-really-sex-after-kids-giveaway-with-jill-savage/

Toimiston Laura 2


Suutelin hänen vatsaansa ja pujotin sormeni hänen pikkuhousujensa sisään, työntäen sen syvälle hänen vakoonsa. Irrotin naisen käden pissareiältä ja nain häntä hitain liikkein, samalla painaen hänen alavatsaansa kohti pöntön selkänojaa, jolloin Laura ei voinut enää pidätellä vaan kuulin virtsan valuvan pönttöön. Kun pääsimme asunnolleni, ja aloin etsiä avaimia taskustani Laura seisoi vieressäni jalat ristissä ja molemmat kädet painettuna hameen läpi pillulle. Hitain ja pienin askelin hän pystyi kumminkin kävelemään. Vedin muutaman rajun työnnön hänen sisällään, kunnes Laura valitti taas rakkonsa pettävän. Näin kuinka Lauran silmät tutkivat haluavasti tiukoissa boksereissani seisovaa, todella isoa kulliani.

Hymyilin Lauralle ja tartuin häntä molemmista nilkoista varovasti, mutta tiukasti kiinni ja levitin hänen jalkansa.

Avovaimon siskoa

Sanna kiemurtelee tuskissaan sa sanoo "Nuolethan sä mua sieltä.. joohan?" Sanna on kohta 25-vuotias ja melko kokematon seksiasioissa vielä johtuen ujosta luonteestaan. ja jatkan lipomista. Vastaan yhdellä pitkällä lipaisulla ja kysyn "Ai täältäkö?" Suutelen reisiä ja huomaan kosteuden tulvivan häpyhuulten välistä.

Vien mennessäni ison pullon Koskenkorvaa tuliaisiksi koska tiedän Sannan pitävän kyllä alkoholista ja asetun taloksi. Sanna lähestyy taas orgasmia ja itse tunnen samoin joten lurpsautan kullini pois Sannan suusta ja asetun päälle lähetyssaarnaaja-asentoon. Sannan naama ja hiukset ovat ihan tahmassa... Aloitan työnnöt ja työntelen Sannan huipulle Sannan huutaessa "Lisää!

Pyydän Sannaa kääntymään nelinkontin ja lupaa kysymättä kostutan kaluni syljellä ja työnnän sen peppureiän suulle. Sitä vain tulee ja tulee.. Tuossa vaiheessa alkoholi oli sen verran kihahtanut päähän etten empinyt hetkeäkään. Ekaks sattuu mut muuttuu kyl nautinnoksi." Nuolen ja nuolen kunnes Sanna saa ekan orkkunsa. Sanna alkaa lutkuttaa kullia ja tunnen olevani tosi herkällä. Tunnen Sannan saavan jättiorgasmin ja otan kaluni ulos.

Kysyn Sannalta että haluaako se imeä kullia.

seksitreffi