Samalla Toinen Mies Taas Työnsi Kulliansa Suuhuni Ja Alkoi Pikkuhiljaa Huohottamaan, Kun Imin Häntä Oikeen Kunnolla.

Nopeassa tahdissa useampi mies työntyi sisääni sykkivään, märkään pilluuni ja pani minua hetken. Hän levitti suuni aivan auki ja tutki suutani sormillaan, levitteli ja venytteli huuliani. Hänen lopettaessaan olin aivan märkä hiestä, pakaroitani kuumotti ja kirveli ja tunsin miten kuola valui suustani huutamisen jälkeen.

Kuivattuaan minut hän veti minut perässään keskelle lattiaa ja sitoi rintani tiukasti kahdeksi kovaksi palloksi. Kumihanska hänen kädessään tuntui oudolta. Tunsin miten häpyhuuliani levitettiin ja jotain kylmää työntyi syvälle sisälleni. Tunsin miten nännejäni ikään kuin imettiin kiivaasti ja tajusin, että nänneihini oli kiinnitetty imukupit. "Aloitetaan hyvät herrat" sanoi joku ja ensimmäiseksi rinnoistani irrotettiin nipistimet. Nainen jätti levittimet paikalleen ja liikkui ympärilleni. Jättäen levittimen paikalleen hän rasvasi peräaukkoni liukasteella. Pillussani ollut levitin repäistiin ulos minusta varoittamatta ja muistin taas missä olin. Jos et tottele, teemme saman perseesi ja vielä samaan aikaan..

seksitreffi

Going beyond industry necessarily means going beyond capitalism. Capitalism revolves around the need for capital accumulation the scarce, most potent, and decisive factor of production. Capitalism thrives on industrialism, centralization, regimentation, standardization, and economies of scale that arise independent of imagination. It is a controlled system: stable, predictable, durable. In the West, this set-up is going; it is dwindling fast. People who want to make serious money these days dont make their career within established large industrial corporations, as they did just sixty years ago. They become investment bankers, management consultants, headhunters, brokers, venture capitalist, sports stars, rock stars, movie stars, bestselling authors, and above all, entrepreneurs. In 1982 there were just 13 American billionaires. Now there are 442. Even after taking account of inflation, more Americans have become billionaires in the fourteen years of this century than managed that in the whole of the last century. Today, bright people with confidence, obsession, enthusiasm, the right idea, and some luck, can create millions or billions with little capital.

Lähteet... http://richardkoch.net/2014/01/the-end-of-capitalism/

Autiotuvalla jatkoa

Yritin olla liikkumatta, jotten aivan vielä herättäisi Sirpaa, mutta hän taisi tuntea alapääni reaktion. Kumarruin nuolemaan vaativasti pillua, pitkiä lipaisuja kohti klitorista.

"69", hän ehdotti. Toinen käsi levitti ja voiteli sperman klitoriksen päälle.

Haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla ja painauduin vasten Sirpan Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä lämmintä vartaloa kaluni syvällä hänen sisällään.Ihailin hetken näkymää.Kieleni liukui pitkin vakoa levittäen kosteutta emättimestä. Huulieni välissä tunsin nännin kovettuvan. Hänen hiuksensa kutittivat kasvojani.

Kahta vanhempaaMiehet kaatoivat minut sängylle ja alkoivat yhdessä riisumaan päällys vaatteitani. Toinen miehistä alkoi nuolemaan kiveksiäni ja siitä vielä alemmas peppureikääni ja välillä työsi kieltään reikääni ja samalla kehui kiinteää peppuani.

Kävin suihkussa ja suolesta valui vielä miehen spermaa. Samalla toinen mies taas työnsi kulliansa suuhuni ja alkoi pikkuhiljaa huohottamaan, kun imin häntä oikeen kunnolla.

Onneksi mies oli selvästi pessyt paikat kunnolla eikä maku ollut kamala. Miehet riisuivat nopeasti vaatteensa ja toinen tuli rintani päälle ja työnsi kullinsa ihan huulieni eteen.

Miehistä en ole sen koommin kuullut, mutta vielä jos löytyisi samanlaisia vanhempia miespareja niin ottakaa yhteyttä.

Koko viikon olin hyvin innoissani ja katselin netistä ja videoilta paljon pätkiä, jossa kaksi miestä hoitaa tyttöjä. Kohta mies otti kullinsa suustani ja sanoi että nyt katotaan miltä poju näyttää. Jos vaikka teijän kanssa samanlainen tapaaminen.Hänellä oli sellainen ihan perus kulli, n.16cm ja n.4,5cm paksu.

Kerran päätin jättää ilmoituksen, jossa ilmoitin etsiväni kahta vanhempaa miestä jotka haluaisi ottaa pojun käsittelyyn 177/70/18. Kohta sormi raivasi tietänsä reikääni ja peppuni antoi periksi vieraalle sormelle. Kulli ei ollut kovin pitkä n.16cm mutta aika paksu. Katselin miestä ja heti jännitys laski hieman kun kättelimme ja mies totesi että näytin juuri siltä mitä hän toivoikin.

seksitreffi