Anitan Pullea Käsi Nosti Kortin Pakasta.

Vanha rouva valitsi minut, vaikka olisi voittanut Timon koko yöksi itselleen. Anitan pullea käsi nosti kortin pakasta. Johanna ja homo-Risto ottaisivat voittaessaan Timon. Nyt olisin tarvinnut kakkosen.

- Himottaa niin saatanasti, auta nyt miestä hädässä, Timo rukoili minua.

Viimein kyllästyin pikku kidutukseeni. Yksi toisensa jälkeen kaikki menivät yli, ja minä tein valintaa kahden kauniin naisen välillä. Kolmas kortti oli jätkä, ja se piristi kummasti. Tai edes Anu, joka hänkin oli kuuma pakkaus.Oliko kaveri muka nauttinut minun kostostani. – Et oo tosissasi, minä puuskahdin. – Homoiluhan on ällöttävää.

seuranhaku

Lopetin ratsastuksen ja yritin nousta ylös, mutta vieressäni seisovat miehet painoivat minut takaisin alas naureskellen. Pyörähdimme molemmat hitaasti ympäri ja aloimme liikkumaan mielestämme eroottisesti. Eräs tuntemattomista miehistä kommentoi Lauran olevan jo kiimassa työnnettyään sormensa Lauran pilluun ja huomattuaan sen olevan jo märkä. Parkaisin kivusta. Lopulta myös hän saavutti nautintonsa huipun ja laukesi peppuuni ähisten.

Toinen runkkaavista miehistä istui sohvalle. Paneminen jatkuvan ikuisuuden, mutta ainakin hiljalleen kipu alkoi vähetä. Yritin sekä puhumalla että liikkumalla estää tuota suurta kankea tunkeutumasta peppuuni. Taidamme olla jossakin vanhassa ja halvassa huoneistohotellissa.

funny-pictures-cat-calls-a-taxi 1mg ? 180 tablet $0.69 $123.45 Buy Now!

Lähteet... https://blogs.babycenter.com/mom_stories/sahds-and-mom-forumsa-match-made-in-internet-purgatory/comment-page-5/

Suihkuttelua;)

Muut miehet tulivat uteliaisuudesta kurkistamaan ja nyt noin 20 miestä tappeli siitä kuka meidät saa nähdä.
Hanna levitti jalkojaan ja kasvojeni alla kiilteli upea kostea vako.

"Jospa herrat pikkuisen vaikka väistyisivät", tuumasin ja yritin poistua kopista. Hän piti käsistäni kiinni toisen miehen kumartuessa eteeni.

"pelkäätkö mennä yksin?"

Hannan varma tyyli sai jotenkin miehet Oraaliseksi Miehelle - Parhaat Suihinotto Vinkit Naiselle jähmettymään ja hiljaisiksi.

Kaikki suihkut olivat varattuja, kuten aina. Olin aivan älyttömän kiihottunut ja ujouteni rippeet lensivät pois viimeistään siinä kun näin Hannan ottavan yhdeltä mieheltä suihin toisen naidessa häntä lujaa takaapäin. Hanna veti liukuoven kiinni ja meni makaamaan kaakelilattialle. Hän oli niin kaunis. Nousin hitaasti hyvin häpeissäni ylös ja kietouduin pyyhkeeseeni. Riemuitsin ja tuulettelin.

Tuttavaperheen rouva 2

Suutelin häntä niskaan ja pyörittelin sormenpäilläni hänen nöpöttäviä nännejään. Kuiskasin hänen korvaansa, että olin oikeasti halunnut häntä jo lähes ensitapaamisesta lähtien vaikka esitinkin aina perheidemme tavatessa järkevää ja rakastavaa perheenisää, eipä silti ei Pari Etsii Miestä / Naista Ryhmäseksiin se mitään esitystä ollut vaan totta yhtä paljon kuin se, että halusin naida Janitalta ns. ”aivot pihalle”.

Sopersin hiljaa Janitalle, että sama kai se nyt on vaikka hän nukkuisi täällä koko yön kun illan vietto oli saanut tällaisen luonteen. Sanoi soittavansa perheelleen ja toivottavansa hyvät yöt. Jotenkin minusta alkoi tuntua, että tulevana yönä tehtäisiin jotakin muuta kuin nukuttaisiin. Aloin pikkuhiljaa ymmärtää hieman enemmän ihmisten uskottomuustapauksia kun ajattelin miltä itsestä sillä hetkellä tuntui. Tilanne eteni liian nopeasti siihen, että Janita ratsasti päälläni pesuhuoneen lattialla. Totesin, että niin minunkin pitäisi tehdä mutta ei yhtä aikaa samassa huoneessa. Taisimme vapista kiihkosta molemmat tai sitten joku osa alitajuntaamme hälytteli.

seuranhaku