Matti Huuhtasee Palloletkan Ja Laittaa Ikkunalaudalle.samalla Hetkellä Viet Sormesi Pilluun Ja Minä Tulen.

Kiimani alkoi olla jo melkoinen, mutta ajattelin säästellä itseäni mieheni hoideltavaksi. Alan jälleen valua mahlaani ja Näin Hankit Helposti Ja Nopeasti Päiväkahviseuraa Netistä huokailen kiihkeänä.

Mieheni on kiihottunut äärimmilleen, hänen kiveksensä hakkaavat klitorikseeni ja hän alkaa laueta. Matti huuhtasee palloletkan ja laittaa ikkunalaudalle.Samalla hetkellä viet sormesi pilluun ja minä tulen. Menin viereiseen baden-badeniin ja ihastelimme hetken putsattua metsikköä.Sykin sormesi ympärillä ja kun mehuani nolppasee terassille, kumarrut ja imet loput nesteet pillustani sisääsi.Samalla livon terskasi päätä, kun huokailet silmät kiinni.

seuranhaku

Poika suostui juoneemme ja nyt saisin konkreettisen näytön kuinka Rita pettää meikäläistä. Pojat olivat tämän varuspojan kavereita ja yllättäen Rita hyppäsi auton kyytiin ja häipyi porukan kanssa huutaessani auton perään kurkku suorana. Kesälomani valtion virastosta alkoi vihdoin ja viimein, saisimme nauttia mökkimme rauhasta vaimoni kanssa pari viikkoa. Oli aika ottaa kuulustelu...!Vilkaisin sivusilmällä kaverin vehkeitä ja totesi ne helvetin isoiksi ja jotenkin ärtyneen punaisiksi. Viimein pääsin autolleni ja matka alkoi, Rita oli jo tosi humalassa ja huomasin Koskenkorvapullon olevan jo puolillaan hänen haaroissaan. Rita kertoi naurahtaen että et ainakaan sinä, ja jäljelle ei silloin jää kuin viisi vaihtoehtoa! Näin Ritaa muutamaa kuukautta myöhemmin ja totesin mahan pyöristyneen mökkireissun seurauksena, vinoilin hänelle mahdollisesta isäkanditaatista.

Vaimoni makasi parisänkymme päällä mahallaan ja peitto oli pudonnut lattialle, spermanoro oli kastellut ison "lätäkön" lakanalle. Mietin että vaimonihan sopisi melkein äidiksi pojalle joten ihmettelin tämän "kuolaamista".

Löydä Seuraa Seksiin Netistä - Tein Dannylle serkkuni kanssa listan, jossa oli erilaisia naisehdokkaita, etta katsele tasta. Sitten suljimme niita ehdokkaita aina pois, etta ei, tama onkin naimisissa...

Lähteet... http://www.iskelma.fi/uutiset/musiikki/a-121965

Lutkanalku 2Kokematon teinityttö alkoi hinkata klitoristaan terskaani vasten voihkien nautinnollisesti. Istahdin alas sohvalle, mutta kehotin elokuvaa kiihkein silmin katsovaa Jennaa jäämään vielä seisomaan ja masturboimaan itseään. Olin varma, että poika todellisuudessa himoitsi päästä tanssiparinsa pöksyihin siinä missä kaikki muutkin kavaljeerit, ja eiköhän poika runkannut tanssiharjoitusten jälkeen kotona vaaleahiuksista pariaan ajatellen.

Kehuin tietenkin hänen ulkonäkönsä maasta taivaisiin ja ajatukseni riensivät omiin Vanhojen tansseihini ja niihin fantasioihin, joita itselläni oli ollut. "Katso itse", hän sanoi ja nosti tuhmasti hameenhelmaansa, kunnes hänen valkoiset pikkuhousunsa näkyivät. Hänen liikehdintänsä hieroi terskaani hänen lantiotaan ja pilluaan vasten, mutten päässyt oikein kunnolla tunkeutumaan hänen sisälleen. Minua kiihotti suuresti kuulla, miten hän masturboi itsensä orgasmiin asti niiden avulla lukion pitkän matematiikan välitunnilla, vaikken kyllä uskonutkaan Jennan oikeasti tarvitsevan siihen apuvälineitä. Ruudulla neekeri oli nostanut valkoihoisen neidon syliinsä ja antoi naisen istua hitaasti päällensä. Tämä oli hänen tilanteensa ja hänen hetkensä. Ja minä käytin häntä hyväkseni niin kuin halusin. Suutelin häntä huulille, kestomeikki tai ei, ja taputtelin hänen kasvojaan puhtaaksi hikipisaroista nenäliinalla. Jenna oli autolle tullessaan varsinainen prinsessa.

Duuniviikon päätös

Mun kullini seiso kun seiväs taas, ja mä kysyin Tiinalta että mitäs me sille tehtäis. Mä olin useaan otteeseen mielessäni miettiny minkä näköinen Tiina olis alastomana, ja nyt mulla oli viiden tähden aitiopaikka. Mut nähdään taas maanantaina, mun tarvii oikeesti mennä, mä sanoin ja lähdin suihkutiloihin. Tiina hiero pilluaan samalla kun mä painelin kaluani sen sisään. Tiinan käsityötaidot oli parhaat mihin mä olen tähän asti törmänny, koska pusseissa alko jo minuutin päästä tuntuu siltä että nalli palaa. Siinä vaiheessa kun kuti oli lähdössä putkesta, Tiina työnsi sormensa mun perseeseen ja liikutteli sitä edestakas. Se oli nähny mun pyörän autotallissa ja ajatteli tulla moikkaamaan.
Altaan vesi oli miellyttävän viileetä, ja oli virkistävää vedellä allasta edestakas duunin päätteeks. Et sä oo yhtään sen tyyppinen että sulla olis kuva...

Upeiden, pyöreiden poskien välissä näky pieni persereikä ja ajeltu pillu, joka kiilteli kosteuttaan.

Taas alko tuntua siltä että vois olla laukasun paikka, ja kun Tiina kurotti jalkojensa välistä kätensä mun pusseilleni ja alko puristelemaan, mä aloin olla mennyttä miestä. Sori, mut mun tarvii lähtee suihkuun nyt, muuten ei ehdi hakee grillausrekvisiittoja, mä sanoin Tiinalle. - Sulla olis yks kukka johon sun tulis perehtyä, Tiina totes ja nousi kyykystä mun eteen. Tiina kuljetti käsiään mun selän yli mun perseelle, hiero mun pakaroita ja jatko suutelemista koko ajan vaativammin.

Me pestiin toisemme ja kuivateltiin pukuhuoneessa, mä puin päälleni kaikessa rauhassa kun Tiina kuivaili hiuksiaan.

seuranhaku