Matti Huuhtasee Palloletkan Ja Laittaa Ikkunalaudalle.samalla Hetkellä Viet Sormesi Pilluun Ja Minä Tulen.

Kiimani alkoi olla jo melkoinen, mutta ajattelin säästellä itseäni mieheni hoideltavaksi. Alan jälleen valua mahlaani ja Näin Hankit Helposti Ja Nopeasti Päiväkahviseuraa Netistä huokailen kiihkeänä.

Mieheni on kiihottunut äärimmilleen, hänen kiveksensä hakkaavat klitorikseeni ja hän alkaa laueta. Matti huuhtasee palloletkan ja laittaa ikkunalaudalle.Samalla hetkellä viet sormesi pilluun ja minä tulen. Menin viereiseen baden-badeniin ja ihastelimme hetken putsattua metsikköä.Sykin sormesi ympärillä ja kun mehuani nolppasee terassille, kumarrut ja imet loput nesteet pillustani sisääsi.Samalla

... [...]

Onko Mun Rinnat Susta Kauniit.

Vyötäröstä kiinni pitäen ohjaan sinua niin että saan suuhuni pehmeän rintasi. Sitten kuulen hiljaiset askeleesi makuuhuoneessa. Sitten toista rintaasi. Otan yöpöydältä joustavan hiuslenkkisi ja odotan kunnes kumarrut pukemaan toista sukkaa. Maistut ja tuoksut raikkaan makealta.

-Yymmmm...! Seksiseuraa Netistä Sinkuille Ja Varatuille Kuiskaat korvaani. Unesta raukeana maistelen Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa pehmeää rintaasi, suutelen ja näykin. Käännän päätäni oikealle ja suutelen reitesi sisäpintaa, pehmeää ja suihkunraikasta ihoa. Olen nukkuvinani.

Grace is an

... [...]

Anitan Pullea Käsi Nosti Kortin Pakasta.

Vanha rouva valitsi minut, vaikka olisi voittanut Timon koko yöksi itselleen. Anitan pullea käsi nosti kortin pakasta. Johanna ja homo-Risto ottaisivat voittaessaan Timon. Nyt olisin tarvinnut kakkosen.

- Himottaa niin saatanasti, auta nyt miestä hädässä, Timo rukoili minua.

Viimein kyllästyin pikku kidutukseeni. Yksi toisensa jälkeen kaikki menivät yli, ja minä tein valintaa kahden kauniin naisen välillä. Kolmas kortti oli jätkä, ja se piristi kummasti. Tai edes Anu, joka hänkin oli kuuma pakkaus.Oliko kaveri muka nauttinut minun kostostani. – Et oo tosissasi, minä puuskahdin. – Homoiluhan

... [...]

– Reaktiosi Ovat Vallan Hyvät, Otto Sanoi.tanja Hieman Nytkähti.

Hän selitti että näyte-WC on remontissa jne. joten Tanjan olisi annettava virtsanäyte tässä huoneessa. Olkapäille ulottuvat kullanväriset hiukset olivat ponnarilla. Lyhyt edestakainen liike sai Tanjan itsensäkin yllätykseksi lievästi kiihottumaan. Tanja oli selvästikin saavuttanut 40+ Nainen Ja Helsingin Yöelämä huippunsa ja pieni orgasmi yllätti hänet. – Reaktiosi ovat vallan hyvät, Otto sanoi.Tanja hieman nytkähti. Hän oli normaalivartaloinen ja hänellä oli b-kokoiset rinnat. Nyt Tanja äänteli samassa tahdissa Oton sormen kanssa. – Peräsuolesi on aivan terve, Otto totesi alkaen hivuttamaan

... [...]

Kiiihkeällä gynekologilla

Olin pelännyt aina gynekologilla käyntiä, sillä seksuaalinen intohimoni on niin suuri. Kiihotun pienestäkin, minkä takia pelkään, vaikka olenkin 18 vuotta. Minulla on ollut yksi seksikumppani, mutten ole kokenut gynekologia vielä tarpeelliseksi. Ensinnäkin käytimme vain kondomia, ja harrastimme sitä vain muutaman kerran. Nyt kuitenkin tilasin ajan, sillä haluan tarkistaa terveyteni, että kaikki on kunnossa. Oikeastaan ajatus käynnistä kiihottaa minua, mutta samalla pelottaa.Puen päälleni valkoisen minihameen, joka on helppo sitten riisua.


Lähteet: http://eniemandvoor.x... [...]

Joo Eli Täs Vähä Jatkoo....

Henkka haki maiharin eteisestä ja laitto sen mun pään päälle ku makasin lattialla ja sano "jos toi ei oo paikalla ku tullaan takas ni sä tuut kärsimään!!!"

Henkka laukes mun suuhun ja käski niellä. seuraavaks oli Janin vuoro, imin sitä kunnes se veti kalunsa pois mun suusta ja lähti. Jani potkas uudestaan ja tuli istumaan mun päälle se rupes Netissä On Pillua Tarjolla läiskimään mun poskia aika kovaa. Jani sano et "lopeta rimpuilu ni ehkä saat happeeki viel joskus" lopetin ja Jani ei kuitenkaan päästäny irti ennenku aloin olla menettämässä tajuani... Joo eli täs vähä jatkoo.... rupesin imemään

... [...]
  • 1