Saku Oli Kontillaan Sängyllä Ja Kim Hänen Takanaan Kiimaisesti Pumppaamassa.

Hän kurottaa ylös ja vetää suihkun päälle. Tunnen, kuinka vesi osuu reisieni sisäpintaan.

Hän nousee vihdoin ylös ja kuulen Hänen riisuvan vaatteensa. Hän levittää sormin klittahuppuani niin, että minua hieman siirtäen Hän saa veden osumaan hierovana ja lämpimänä herkimpääni. Lopulta Hän kurottaa taakseni ja irrottaa märät, jäykät köydet käsistäni.

Hän ottaa minut puolittain syliinsä istumaan lattialle. Haukon henkeä ja siristelen silmiäni häikäistyneenä, veden yhä valuessa päälleni. Kuulen hymyn Hänen äänessään kun Hän sanoo: "Onkohan orjattarellani mitään muuta märkää kohtaa vartalossaan kuin leukansa?" Tiedän Hänen katselevan minua siinä, alastomana ja hiljaa hengittävänä, odottavana.treffipalveluKuin yhteisestä sopimuksesta joimme lasimme tyhjäksi ja siirryimme Tiinan huoneeseen, jossa heti kun saimme oven kiinni, komensin Tiinan kontilleen lattialle. Pian Tiinan alkoikin jo puristella jalkojaan yhteen ja nostella persettään lattiasta ja samassa suusta purkautui ulinaa ja voihketta. Kaluni pullahti ulos Tiinan suusta ja käskin hänen mennä hakemaan sauvansa, joka hänen oli pitänyt tuoda mukanaan ja menemään lattialle pitkälleen. ’ Nyt narttu alat tyydyttää itseäsi, käsillä ja sauvallasi, mutta pidä varasi ettet laukea ilman lupaa, siitä seuraa rangaistus’, sanoin jo selvästi kiihottuneelle Tiinalle.
Annoin hänen saada rauhassa orgasminsa, sitten komensin hänet taas kontilleen sängyn viereen, otin lattialla olevasta takkini taskusta käsiraudat ja kiinnitin ne Tiinan käsiin siten, että ne menivät sängyn jalan ympäri. ’Minähän sanoin, että et saa laueta ilman lupaa narttu, tästä seuraa rangaistus’, nostin Tiinan persettä ylöspäin ja läimäytin muutaman kerran avokämmenellä vavahtelevaa persettä, siirryin Tiinan taakse ja varoittamatta survaisin kovan kaluni pilluun, joka oli jo hyvin märkä ja avoin, aloin pumppaamaan Tiinaa kovaa samalla jatkoin läimäyttelyä perseelle.

Katselin Tiinaa kun hän alkoi hieroa klitoristaan toisen käden sormillaan ja toinen käsi vei hitaasti sauvaa pillun huulille ja nautittavan näköisesti sauva alkoi venyttää pillun huulia ja painua sisään pilluun. Reikä oli uskomattoman kireä ja pian minusta alkoikin tuntua, etten voisi pidätettä enää kauaa, niinpä vedin kaluni ulos perseestä, kierryin Tiina eteen, otin toisella kädellä tukasta kiinni ja runkkasin kaluani toisella, muutama veto ja olin valmis ja murahdellen roisikin spermat Tiinan naamalle ja puserolle.Olin meilaillut Tiinan kanssa jonkin aikaa, aluksi juttelimme niitä näitä, tietty heti alusta pitäen eroottissävyisiä juttuja, pikkuhiljaa jutut alkoivat kääntyä siihen ,että Tiina hienovaraisesti kertoi olevansa kiinnostunut alistumisesta sekä kivusta.

Sitten käskin Tiinan kääntyä ympäri, laskin housuni alas ja työnsin jo kovan kaluni Tiinan suun eteen, ’ nyt imet narttu’, ja imekin kunnolla, ettei sinua tarvitse rangaista lisää.Lähteet: https://fi.match.com/

Syvällisempi ystävyys osa 2

Pian tämän jälkeen Saku meni makaamaan selälleen vaate kasan päälle ja hieroi kaluaan joka sykki Seksiseuraa Netistä Vuonna 2017 kiimaa Kimiä kohtaan, Kimi tuli Sakun eteen ja istuutui kullin päälle.

Kimin rajut otteet kiihottivat Sakua kovasti, he vaihtoivat asentoa ja meno jatkui.

Kim halusi rajua seksiä. Hiki valui molempien otsalta ja pumppaamisen ohella Saku runkkasi kiivaasti Kimin Suosituin Deittisivusto Aikuisille kullia.

Saku piti kiinni Kimin lantiosta nauttien tästä ratsastuksesta kovasti, kiihko ja kiima yhdistivät voimansa Kimin ratsastus ja Sakun voihkinta tuotti molemmille kiimaista mielihyvää. Saku oli kontillaan sängyllä ja Kim hänen takanaan kiimaisesti pumppaamassa. Saku ajatteli hiljaa saippuoiden anustaan ja samalla alkoi sormettamaan itseään ja hieromaan kaluaan, Saku ajatteli Kimiä kuinka tunteikkaasti, villisti, rajusti ja kiimaisesti Kim oikeen häntä naikaan tänään.

Saku otti Kimin nopeasti syleilyynsä ja piti häntä hetken aikaa tiukasti lähellään, Kim kosketteli Sakun kullia joka seisoi komeasti hieroen Kimin vatsalihaksia hellästi, Kim katsahti Sakun ilmettä kun hän runkkasi kalua kiivaasti Sakun ilme oli nauttiva mutta Saku laskeutui polvilleen ja alkoi nuolla ja imeä Kimin kullia, se kovettui nopeasti ja samalla heidän kätensä kohtasivat Kimin anuksen suulla, hetken he tuijottivat toisiaan mutta sitten työntyivät molemmat sormillaan sisään ja vuorotellen sormittivat Kimin anusta.

Saku katseli kuinka Kim reagoi tähän liikkeeseen ja otti kullinsa ulos hetkeksi, Kim nousi ja kääntyi Sakua päin. Saku ja Kim katsoivat hetken toisiaan ja sitten suutelivat kiihkeästi, Kim painautui Sakun kosteaa ihoa vasten ja haistoi ihanan Axen tuoksun.Kim huokaisi ja riisui bokserinsa laittaen ne samaan pyykkiin petivaatteiden kanssa, Kim kumartui kasaamaan vaatteita lattialta kun hän tunsi kullin anuksellaan joka työntyi sisään ja vahvat kädet vetivät Kimiä lähemmäs jotta kulli työntyisi syvemmälle.Kim otti sängystä petivaatteet pois ja kasasi ne lattialle.

Saku katsoi Kimiä joka hengitti raskaasti ja hänen kalunsa sykki kiimanesteitä, terska kiilsi himokkaan näköisesti.


Maastossa

Olin toisaalta inhon ja kiiman välimailla.

Kun olin valmis, Kuusinen tarkasteli aikaansaannostani:

"Ihan hyvä, alokas....Mutta on pieni pulma, jalkani ovat sylkenne jäljiltä aivan likaiset, asia on korjattava! Hän pakotti minut selälleni, avasi sepalukseni ja hyväili kiveksiäni. Olin mennyt armeijaan muutama vuosi sitten, 19-vuotias, juuri lukion päättänyt miehenalku.

Olimme juuri päättämässä kenttäruokailua, ja arvelin, että saisimme nukkua ainakin puoli tuntia, mutta juuri kun olin etsinyt hyvän asennon erään puun juurelta, tuli alikersantti Kuusinen luokseni ja potkaisi kevyesti jalkaani sanoen: "Alokas Järvi!" Olin tuon jumalaisen olennon armoilla....Mitä muuta voisit toivoa?" Pesuveden hän kaatoi pois.Alikessut pääsivät kai helpommalla, kun saivat pitää maihareita ja käyttää meitä alokkaita kantojuhtina."Olkaa hyvä", hän sanoi, "Kun juotte siitä, muistatte aina sadistisuuteni." Hän nyökkäsi.treffipalvelu