Se Tuntui Vain Mukavalta Pikkupikku Bikineissä.

treffipalveluNina kysyi vielä minulta mitä ajattelin asiasta ja minä sanoin, että jos näin on sovittu niin se sitten pitää pitää minkä on luvannut.

Koska oli jo kylmä niin Niklas oli tullut aivan perään kiinni levittäen ison takin myös Ninan hartioiden suojaksi ja takin sisällä sitten alkanut hieromaan Ninan vatsaa toisella kädellä ja toisen vienyt rinnoille kun oli ensin Ninan takin vetoketjua vetänyt niin alas, että sen pystyi tekemään. Nina vähän vaikerrellut ja naureskellut, että nyt Niklas menee kielletyille alueille mutta Niklas oli tästä vain innostunut ja ison takin suojissa toisella kädellä avannut Ninan farkkujen ylänapin, vetoketjun ja vienyt kätensä hieromaan Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa kostuvaa karvamätästä. Niklas mietti hetken ja sanoi: Jos Nina pitää kiinni hänen ehdotuksistaan voittojen tullessa niin hän lupaa ratsastaa ilkosen alastomana siinä pakkassäässä kierroksen lähtöjen välillä.

Ja niinhän siinä kävi, että Niklas voitti neljästä lähdöstään kolme. Neljännen lähdön jälkeen (Niklas oli siinä neljäs) minä siirryin muka ensin katselemaan hevosia, sitten baariin totille, pois silmistä kuitenkin ja seurailin matkan päästä kun Niklas tuli Ninan luo, juttelivat hetken ja alkoivat tehdä siirtoa kohti Niklaksen asunto-autoa. Ninalle oli kuitenkin jäänyt kiima päälle ja siksi käyttäytyi kuten käyttäytyi ja vaati sen takaapäinpanon siinä ja silloin eteisessä. Koko juttu tapahtui viime marraskuun alussa.Nina oli vastannut, ettei yhdestä nyt mitään. Minä häivyin kohti baaria.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Orjapoika näytillä II

Ennen kuin ehdin tointua tiukasta komennostaan, hän kouraisi reidestäni kiinni ja istutti minut aloilleni. ”Jaahas, orjapoika..” sanoi Kake. ”Mites kulli seisoo?” Olin itsekin isokokoinen, harteikas ja nyt vielä tuore, ajeltu kaljupää. Kake oli tervehdittyään hetken vaiti ja kahvia ryystettyään totesi ”…poikien sitten lähteneen aamuongelle!” hän kysyi kouraistessaan samalla etumustani. Nyökkäsin, nielaisin ja samalla kertaa avuttomuus ja himo täyttivät mieleni. Kukaan ei paljastunut mutta kaikki tiesivät, olin näytillä! Siis kaikki, jotka TÄNÄÄN saavat tavata sut!” Mitähän tuokin tarkoittaa, ajattelin ja samassa Kake jatkoi: ”Okei, onks kaikki muukin niin kuin on sovittu?” ja karmaiseva tunne kiiri selkääni pitkin.

Hetken kuluttua tuli kahvilaan tilaa. kuului komento ja marssimme kohti tuota jenkkipakua läpi aamun täyttämän kahvilan.

”Eteenpäin!” Jollain kummallisella tavalla aloin tottua kaljuun päähänikin ja nousin ilmoittaen meneväni vessaan.

Kunnon löylyt

Pete lähti johonkin. Olin vähän häkeltynyt, mutta pian alkoi naurattaa koko juttu. Sanoi hymyssä suin "Jätetään jotain ensi kertaakin varten." Ihana kieli ja taitavat sormet. Reisiäni pitkin tunsin sperman valuvan omien eritteitteni seassa. Se tuntui vain mukavalta pikkupikku bikineissä. Samalla hän hieroi peppuani ja työnsi kiusoittelevasti yhden sormensa peppureikääni. Tunsin älytöntä kiihkoa ja sen miten mahla valui Peten imiessä turpeita huuliani ja klittaani. Isäntä oli päättänyt ottaa uuden kierroksen.

treffipalvelu