Tomi Paineli Sit Suihkuun Ja Mää Jäin Makoileen.

Mites ne sanookaan..hmm..

Sami potkaisi laudan vauhtiin ja lähti sekavin tuntein pois.

- Mä huomasin jo eilen sut ja mä olin ihan oikeessa.

- Älä nyt viitti selittää.

- Ah…Ok…, Sami ei osannut vastata oikein muuta.Ramppi ei ollut suurensuuri eikä muutenkaan erikoinen, vähän syrjässäkin, mutta sopi hänelle kuin nenä päähän. No torstaina?...

treffipalvelu

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Työkaveri--> jatkoa

Se meni noloks ja sano sit perään Panoseuraa Netistä - Luo Maksuton Profiili et "mä luulin että sä halusit tätä". Mä hymyilin vaan ja nyökkäsin ja jatkoin matkaa kohti kotia.

Oli menny 10 min ja suihkusetti taas ohi ja kello oli puol 7 aamulla. Tuli kommentti että "jatketaan sit vielä" ja taas alko. Tomi paineli sit suihkuun ja mää jäin makoileen. Ilostuin tietysti mut en näyttäny sitä heti vaan ajattelin vähä kiusata sitä.

Heräiltiin sit siinä yhdentoista aikaan ja molemmat oli yön tapahtumista hiljaa. Tai siis piti mennä aamiaiselle, yritin istuu ja perse oli senpäiväsen kipee ja päätin että nyt tyhjenee minibaarista parit väkevät. Oli mulla hyvä veruke kun aiemmin edellispäivänä olin liukastunu ja vetäny lipat. Onneks ei tullu enää yhtä pitkään ja laukeshan Tomikin sit(hotellin peitolle) viimein ja tyytyväiseltä näytti.

treffipalvelu