Voihkaisten Huulesi Irtosivat Huuliltani Ja Tunsin Kuinka Taivaalliselta Tuntui Kun Pyöritit Hetken Kieltäni Nännini Ympärillä Ja Sitten Imit Hellästi Huulillasi Koko Nännini Huuliesi Väliin.

treffipalveluPäästyämme kotiin maksoin taksin ja talutin muijan eteiseen. Otin voimakkaan pallopäävibran esiin, komensin vaimon pyllistämään ja vein vibran pään klitorikselle. Nussin rajusti suuhun ja purkauduin kurkkuun, muija otti kyrpäni ulos ja osa spermasta lennähti naamalle ja hiuksille.

Menimme molemmat taksin takapenkille ja sanoin kuskille osoitteen. Vaimoni tuli vastahakoisesti mukaani ja halaili ja moikkaili emännän ja vieraat.Rinnat nostin rintsikoiden päälle mutta jätin liivit päälle koska pystyt rinnat kovine nänneineen on niin kiihottavan näköiset.

Jätin muijan ihmettelemään ja hain lelulaatikkomme kodinhoitohuoneeseen. Päästin toiset spermani syvälle muijan suoleen, muistaapahan ainakin päivän verran saamansa opetuksen kun spermaa valuu pepusta pikkuhousuihin. Muijan ollessa lähellä orkkua komensin häntä pyllistämään ja sivalsin pari iskua vyöllä paljaille pakaroillle. Kumarruin ja otin hänen klitoriksensa huulieni väiin ja pyörittelin kieltäni sen ympärillä.Lähteet: http://www.dating18.sexy/FI/Suomi-Treffit/Seksi-Treffit-Suomi/Gratis-Seksi-Treffit-Naiset-Luokiteltu-Suomi-Sex-1-1.aspx

Nyt uskoin mitä vain. Se jatkui ja jatkui vellovana voimana. Se oli jotain niin uskomatonta. Käteni vetivät lantiotasi itseäni vasten kuin olisivat tehneet sitä ennenkin. Se jatkui ja jatkui aina vain suloisempana ja kiihkeämpänä. En kenenkään. Kurkustani tuli ihmeellisiä ääniä, joita en ollut koskaan edes itse kuullut. Että olisimme yhtaikaa alasti pienessä kylpyhuoneessa.

Koskaan ei ollut kosketus tuntunut niin kuin sinun kosketus tuntui. En ollut koskaan ollut sängyssä niin kauaa kenenkään kanssa. Voihkaisten huulesi irtosivat huuliltani ja tunsin kuinka taivaalliselta tuntui kun pyöritit hetken kieltäni nännini ympärillä ja sitten imit hellästi huulillasi koko nännini huuliesi väliin.