- Pyllistä, Samuli Sanoo Voimakkaasti.samuli Ei Odottele Yhtään Vaan Alkaa Survoa Kyrpäänsä Heliin Kuin Ompelukone.

treffit netissä

Käännyin ja näin kuinka vanhempi rouva hipsutti minua kohti. Olin aivan muissa maailmoissa. Hieronta Tallinnassa, Osa 2 Naisella oli päällä pienet punaiset strigit ja punaiset rintaliivit.

Nainen tuli lähelleni ja painautui minua vasten. Eikä hikoileminen paksussa vaatetuksessa muutenkaan houkuttanut mutta minkäs teet. Hän vei vaatteita takaisin paikalleen ja sen jälkeen suuntasi kassalle.

Herätyskello soi.

-Se oli juuri sellaista kun odotinkin, ihanaa. nainen hymyili. Oli tiistai joka on viikon rauhallisin päivä joten tiesin saavani olla aika rennosti ilman että kummempia tapahtuisi. Olin loppupäivän hiukan omissa maailmoissani.

6. Han ei valttamatta halua suudella ensitreffeilla.

Lähteet... http://www.iskelma.fi/uutiset/suhteet/a-122214

Avovaimon pikkusiskoa mökkireissulla

Työnsin keskisormellani vielä jääpuikon syvemmälle.

Kun en tehnyt, enkä sanonut hetkeen mitään Emmi kääntyi katsomaan minua todeten:"Tässä on samaiset pikkarini mihin herra Tepa yöllä kävit runkkaamassa kunnon mällit." Farkkujen verhoama perse oli kyllä tiukan ja mehukkaan näköinen, mutta en keksinyt mitään sanottavaa. Pelkona oli että tämä oli jonkin sortin ansa avovaimoni sekä Emmin osalta.Tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Säädin vielä seinäpatterit reiluun kymmeneen asteeseen ja sitten korkkasin kossupulloni.

Reilun tunnin päästä sain jo mökin plussan puolelle ja pystyin jo luopumaan hansikkaista sekä talvitakistani. Emmi kiljui,rukoili ja tappeli vastaan, mutta minä nussin koko voimallani Emmiä perseeseen halusi sitä hän tai ei, se ei enää siinä kiimatilassa merkinnyt mitään.

Palasin ripeästi sisään pakkasesta ja asettauduin Emmin perseen taakse. Nyt tiukkaa persettä yritti peittää vain pienehköt mustat tangat.Olin seurustellut avovaimoni Hannan kanssa kuutisen vuotta, ja saman ajan kutakuinkin olin tuntenut myös hänen pikkusiskonsa Emmin.

Ruokatunti

Mites vapaapäiväs lusmu?

- Tosi kivasti, kiitos. Seksiasut Ja Seksivaatteet - Paljon Kokoja!


Samulin ovikello soi.Samuli alkaa kiusaamaan Helin vittua hyväillen sitä kalullaan ja juuri sisäänmeno hetkellä siirtäessä sitä taas kauemmaksi.

- Pyllistä, Samuli sanoo voimakkaasti.Samuli ei odottele yhtään vaan alkaa survoa kyrpäänsä Heliin kuin ompelukone.

- Moikka sä näytät väsyneeltä, Samuli moikkaa Heliä

- Joo, raskas aamupäivä.Samuli laskee collegehousunsa ja ottaa nyt täydessä erektiossa olevan peniksensä käteensä. Heli on tyrmistyksestä aivan hiljaa eikä oikein edes tajua mitä Samuli on tehnyt.

- Ota pidennetty, Samuli tekstaa hymiön kera.

treffit netissä