En Ollut Enää Niinkään Kiinnostunut Hänen Vieressä Istuvasta Sisarestaan.

Hänen sylistään noustua katseeni osui jälleen hänen tummiin silmiinsä, jotka hetken aikaa ystävällisesti katsoivat omiini. Tällä kertaa mun keho sykki ja sormenpäät kihelmöi odotuksesta koskettaa jotain kovempaa...jotain kovempaa haastetta. Kiersin hevosenkengän ympäri vaihtaen pari sanan muutamien tutuhkojen pöydässä istuvien vieraiden kanssa. Silti odottava, vatsanpohjaa ajoittain näykkivä tutina valtasi alaa muistuttaen äskettäisestä kohtaamisesta. En ollut enää niinkään kiinnostunut hänen vieressä istuvasta sisarestaan.

-jatkuu-
Odottaessa posket hieman hehkuen ja jalat täristen pukin tuloa, ja lahjojen saamista.Lähteet: http://www.pannaanko.com/
treffit netissä


Kerralla kunnolla

Yleensä vaimoni vastaa heti tai soittaa ainakin saman tien takaisin, kun tavoittelen häntä. Toimin jo valmiiksi johtavassa asemassa, mutta nyt olin tullut valituksi vielä pari pykälää parempaan tehtävään kansainväliseen yhtiöön.

Selvitin siis miehille Katso Kuuma TOP 10 kiiman, koston ja humalan sekoittamassa päässäni syntyneen tarinan. Siirryin kavereiden seurueeseen pylvään taakse niin, ettei minua nähnyt tanssilattialta.Näkymät olivat mainiot ja istuimme penkeille seuraamaan, kun ovi avautui ja vaimoni sipsutti varpaillaan sisälle.

Hän yritti vastustella ja kiljahdella jotain, mutta olin varoittanut kavereita siitä, että se kuului asiaan, eikä siitä tarvinnut välittää.

Mies repi mekkoa ja sen alta paljastuneita stringejä pois päältä samalla kun kouri vaimoani kaikkialta. Vaimoni pyöritti peppuaan ja kuori puolestaan miehen alastomaksi. Hänellä seisoi täyttä päätä – ja riemusauva oli varsin miehekäs mitoiltaan.Hän remmelsi, ettei sillä ole tissiliivejä ja se hankaa nöpöttäviä nännejään koko ajan rintaa vasten.

Pieneen rannikkokaupunkiin ei ollut matkaa kuin kolmisenkymmentä kilometriä, mutta seuraavan päivän seminaarin vuoksi vaimo oli jäämässä yöksi hotelliin.


Söpöliini opiskelu naapuristaKappale 1, jossa esitellään tärkeimmät tämän Parhaat Treffisivustot Esittelyssä pojan avut

Nimeni on *.*, sanotaanko vaikka Tuukka, ja olen aikuisten oikeasti 24v [06.07.2005]

Pituutta löytyy 177 ja painoa ei ole liikaa, eikä liian vähän.

Samu jatkoi työntöjä tihenevään tahtiin ja minusta tuntui valtavan hyvältä.

Onneksi suuleikkimme oli ollut sen verran kiihkeää, että kyrvän painuminen ei loppujen lopuksi tuottanut ylipääsemättömiä vaikeuksia sisukseeni.


Samu aloitti rauhallisen työnnöin.Tulihan se sieltä!

Kaksi nuorta....

Kappale 4, jossa puhutaan ajan merkityksetä ja mp3 pehmittämistä aivoista

Ja sitten skipataampa tätä tarinaa viikonloppuun.treffit netissä