Jotenkin Tiina Oli Epätavallisen Jännittynyt.

Olimme vaimoni Tiinan kanssa kiihottaneet toisiamme pitkin iltaa puheilla ja hyväilyillä ja nyt olimme päässeet siihen vaiheeseen, että ehdotin vaimolle makuuhuoneeseen siirtymistä.

Vaimoni tultua sänkyyn suutelimme ja hyväilimme toisiamme pitkään. Hän ei kuitenkaan koskaan pyynnöistäni huolimatta suostunut nuolemaan minun pyllynreikääni.Jos teet sen saat palkinnon”.

Levitin vaimoni pakaroita alkaakseni nuolla hänen ryppyreikäänsä. Kiihottuneessa tilassani se oli vain jännittävä uusi makukokemus. Sitten huomasin, miksi Tiina oli niin jännittynyt. Käyn kyllä pesemässä sen, jos haluat” hän sanoi. ”Ei varmasti tarvitse” vastasin ”saanko maistaa sitä?”. Jotenkin Tiina oli epätavallisen jännittynyt. Vaimoni oli jättänyt pyllynsä pyyhkimättä käytyään vessassa. ”Mitäs tykkäät? Vaimoni sanoi haluavansa käydä vessassa ensin.

treffit netissä

Halusin vuorostani antaa jotain Sannille, joten polvistuin Liian Kaunis Nainen? Sannin eteen ja suutelin hänen alavatsaansa. Sanni oli jo märkänä, eikä jaksanut odottaa, joten hän painoi pääni pilluaan vasten. ”Nuole, oo niin kiltti.”, hän aneli, mikä ei varmaan ollut hänen tapaistaan, mutta viime yön tapahtumat olivat liian tuoreina mielessä. Änkesimme molemmat samaan suihkukoppiin ja Sanni avasi suihkun. Ikkunasta tulviva valo sai Sannin kropan näyttämään vielä seksikkäämmältä. En oikein tiennyt mitä tehdä, mutta Sanni taisi tietää.
Se oli mahdotonta, koska Mika seisoi heti oven takana virne naamallaan. ”Huomenta Mika!”Tunsin sormieni ympärillä voimakkaat supistukset ja Sanni värähteli voimakkaasti.

Teinipeppu antautuu, osa 2

Vein toisen käden tytön pillulle, joka oli yhtä tihkuvan märkä kuin omani ja aloin hieroa sen ulkopuolta samalla kun sormipanin persettä. Suutelin teinin vaaleaa persposkea ja lupasin. Kiia lysähti takaisin sänkyä vasten. "Uuh joo... älä vaan lopeta, pliis..." Likka päästeli taas korkeita "aah-iih-ooh" -äännähdyksiään ihan kiimassa ja hieroskeli rintojaan paidan läpi. Neitonen oli jo lähellä, tunsin sen jalkojen tärinästä. Nggggg!" Aloin toisella kädellä hieroa hitaasti omaa märkää vittuani. "Nyt tuntuu tiukalta..." "Mun peppu tuntuu niin täydeltä... outo tunne, mä en kehtaa sanoo... tuntuu vähän kuin pitäis... käydä pask... kakalla", Kiia huokaisi peittäen nolona kasvot käsiinsä. Pikkuhousut olivat jo aivan vittumehun sotkemat... Nuolaisin Kiian pyllyvakoa vielä kerran ja sain 18-vuotiaan huokaamaan antaumuksella.

Sieppaus syntymäpäivillä

Tämän yhdynnän teemana olisi Pidäkkeetön Pano.Saan käyttää kaiken tahdonvoiman pitääkseni tahdin hitaana. Suutelin terskan märkää kärkeä hellästi mutta intohimoisesti.

Lipaston luona Jaakon lyhyt paksu ruttuinen penis työntyi vaaleista häpykarvoista terhakkaasti etukenossa. Värisen. Se hyväili suoltani. Niin arpa lankesi omiin kavereihin.

- Tehtiinkö teille jotain kokeita, mulle ei ainakaan tehty? Jaakon tavoin hän taipuu kaarelle ja purkautuu. Todiste tulisi ennen Seksiasut Ja Seksivaatteet - Paljon Kokoja! pitkää päivänvaloon.Ja pian todellakin suihkusi. Minun. Liekö peräti torkahtanut? Otan kullin kerralla armotta pohjaan asti. On se hyvä näinkin. Minä pumppaan!

treffit netissä