Hän Otti Sen Varovasti Pois Mutta Minä Sätkin Tuntiessani Niin Suurta Nautintoa.

Minä olin todellakin laukeamispisteessä ja työnsin käteni haarojen väliin klitorikselle helpottaakseni oloani.

Ovesta astui sisään nuori jäntevän lihaksikas mies, ja vaalea nainen. Nainen jatkoi hieromistani ja juuri kun olin laukeamassa hän lopetti.Läähätystä, huohotusta, utuisia lauenneita katseita. Pitkä tummanruskea tukkani oli poninhännällä. Hän otti sen varovasti pois Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! mutta minä sätkin tuntiessani niin suurta nautintoa. Mies nuolaisi minua ja katsahti ylös minuun. Hän aloitti taas ahnaan mutta varovaisen nuolemisen jo lauenneella vitullani ja työnsi tapin

... [...]

- Pyllistä, Samuli Sanoo Voimakkaasti.samuli Ei Odottele Yhtään Vaan Alkaa Survoa Kyrpäänsä Heliin Kuin Ompelukone.

Käännyin ja näin kuinka vanhempi rouva hipsutti minua kohti. Olin aivan muissa maailmoissa. Hieronta Tallinnassa, Osa 2 Naisella oli päällä pienet punaiset strigit ja punaiset rintaliivit.

Nainen tuli lähelleni ja painautui minua vasten. Eikä hikoileminen paksussa vaatetuksessa muutenkaan houkuttanut mutta minkäs teet. Hän vei vaatteita takaisin paikalleen ja sen jälkeen suuntasi kassalle.

Herätyskello soi.

-Se oli juuri sellaista kun odotinkin, ihanaa. nainen hymyili. Oli tiistai joka on viikon rauhallisin päivä joten tiesin saavani olla aika rennosti ilman että kummempia tapahtuisi. Olin

... [...]

Pian Soikin Ovikello Ja Sisään Tuli Taas Se Sama Musta Mies Ja Hänellä Oli Uusi Kaveri Mukanaan.

Pian Jamal ruiskii lastinsa vaimoni naamalle ja hiuksille ja vaimoni sanoo: "Minun pitäisi siistiytyä ennen lähtöä." Tämän jälkeen miehet vaihtavat aina paikkaa kun edellinen laskee lastinsa vaimoni sisään. Minä luvata sinä ottaa suuhun ennen lähtöä." Sen jälkeen hän kaivoi esiin sieltä mustan mulkun ja alkoi imemään.

Pian soikin ovikello ja sisään tuli taas se sama musta mies ja hänellä oli uusi kaveri mukanaan.

Tätä pano maratonia kesti nauhan mukaan neljä tuntia sen jälkeen he vielä kuvasivat vaimoni kun hän makasi sängyllä spermojen valuessa kaikista rei'istä ja meikit naamalle levinneenä

... [...]

Jotenkin Tiina Oli Epätavallisen Jännittynyt.

Olimme vaimoni Tiinan kanssa kiihottaneet toisiamme pitkin iltaa puheilla ja hyväilyillä ja nyt olimme päässeet siihen vaiheeseen, että ehdotin vaimolle makuuhuoneeseen siirtymistä.

Vaimoni tultua sänkyyn suutelimme ja hyväilimme toisiamme pitkään. Hän ei kuitenkaan koskaan pyynnöistäni huolimatta suostunut nuolemaan minun pyllynreikääni.Jos teet sen saat palkinnon”.

Levitin vaimoni pakaroita alkaakseni nuolla hänen ryppyreikäänsä. Kiihottuneessa tilassani se oli vain jännittävä uusi makukokemus. Sitten huomasin, miksi Tiina oli niin jännittynyt. Käyn kyllä pesemässä sen, jos haluat” hän sanoi.

... [...]

Nuolin Munaa Jalkavaimon Ominaisuudessa Ja Valmistelin Sitä Puhtaaksi, Että Jussi Pääsee Panemaan Vaimoaan.anteron Kasvot Olivat Tulipunaiset Ja Hänen Suuret Kourat Puristivat Lujasti Lanteistani.

Lauantai-ilta. Kummasti tuntuu olevan aina asiaa kun on pikkasen ottanut. Kaikki meistä on varattuja, joten aina on sanomista omasta siipasta..Hän sanoi että enemmänkin.

Siinä sitten vanhaan malliin meikkailtiin ja tehtiin itsestämme mahdollisimman vetävän ja seksikkään näköisiä, ei muita miehiä varten vaan ihan oman itsetunnon kohottamiseksi.

Tunnustin itselleni jokin aika sitten olevani myös kiinnostunut omasta sukupuolesta...kauan siinä meni, mutta myönnyin lopulta, naiset on todella vetäviä, varsinkin kauniit yksilöt..Hyväilin hänen reisien sisäpintaa ja huomasin kostuvani. Kuin lukien

... [...]

Kuulin Myöntävän Vastauksen Koneen Takaa Ja Ajattelin Että Voisi Tuokin Nörtti Tehdä Jotain Muuta Käsillään Kuin Vain Näpyttää Tuota Typerää Konetta.

Hei.... : Nainen henkäisi kasvot erittäin lähellä Hannan kasvoja. Hanna lehahti aivan tulipunaiseksi kasvoiltaan ja sai kuin saikin sanotuksi: Olen Hanna.... ja odotan sinua.... vaikka maailman ääriin asti. Jotain muuta olisi erittäin mukavaa: Nainen sanoin pehmeästi ja Hanna tunsi kuinka hänen ihonsa nousi kananlihalle tuosta pehmeästä äänestä. Hanna voihki suureen ääneen, antaen lantionsa keinua kielen tahdissa, tuntien kuinka hänen mahlansa valui valtoimenaan pakaroita pitkin. Hanna nousi kiireen vilkkaan ylös tuolilta ja kiiruhti avaamaan. Kaiken lisäksi jonkun tasoinen mummo hyökkäys oli

... [...]

Käänny Selällesi, Hänellä Oli Pari Tyynyä Kädessään, Laita Nuo Pakaroittesi Alle, Nostin Vartaloani Ylös, Tyynyt Olivat Aika Paksuja Ja Aukkoni Jäi Kuin Tarjottimelle, Hän Tarttui Jalkoihin Politaipeista Ja Nosti Jalkani Ylös Ja Tuli Jalkojeni Väliin, Voiko Enää Olla Huoramaisempi Olo Kuin Tuossa, Katselin Kun Hän Asetti Kalun Aukolleni, Oli Ihan Sinipunainen Seisoi Nii Voimakkaasti Että Joutui Painamaan Kädellään Sitä Alaspäin Että Sai Oikeaan Kohtaan Ja Heti Sisään Pohjaa Myöden.

Olimme sopineet, että vaimoni lähettää tekstiviestin, kun hän saa kullia. Melkein tunnin kuluttua tuli vastaus: "Ehkä kohta".

-"Varmaan maistuu, kyllä sinne on niin paljon spermaa yön aikana pumpattu, että on pakko maistuakin", sanoi vaimoni ja virnuili ilkikurisesti. Siinä hän nyt makasi oma kaunis vaimoni, juuri vieraan isokullisen miehen nussimana. Valtiatar ulvaisi nautinnosta, inisi miestä antamaan lisää isoa kullia ja nussimaan aivot pihalle.

Valtiattaren kiima ei ollut laantunut. Kulliani jomotti niin, että kipeää teki. Valtiatar vastasi tyytyväisenä saaneensa spermaa pilluun."

Jill

... [...]

Ulkosalla Oli Mies, Joka Kertoi Eksyneensä Tuolla Ulkosalla Ja Olevansa Aivan Jäässä Ja Nähneensä Täältä Valoa Ja Tuli Apua Pyytämään.arvasin Tämän Saaneen..."Katsohan! Jorman vetäessä kaluaan pikkuhiljaa pois päin Tiinan suusta, kunnes terska oli Tiinan avonaisen suun huulien välissä, niin aivan kuin olisi kusella ollut... ravisti tipat...ja pyöräytti kulliaan Tiinan suussa, venyttäen Tiinan poskia...

Tarjosimme tälle mukavan tuntuiselle miehelle, joka esittäytyi Jormaksi, lämmikettä takan edustalla.

Ulkosalla oli mies, joka kertoi eksyneensä tuolla ulkosalla ja olevansa aivan jäässä ja nähneensä täältä valoa ja tuli apua pyytämään.Arvasin tämän saaneen... Tiinan kaula paisui siittimen edetessä syvemmälle, silmät olivat kauhusta vääristyneet ja

... [...]

Tunnelma Alkaa Rentoutua, Ja Puhe Siirtyy Pikkuhiljaa Sähköpostitse Vaihtamiimme Fantasioihin.Otan Jenniltä suihin kuin vanha tekijä.

Otan lopulta Jennin munan pois suustani ja runkkaan sitä kädelläni. Oven avaa kaunis, noin parikymppisen näköinen tummahiuksinen tyttö. Käännän Jennin taas ympäri ja näen sen, mistä en ole saanut ajatuksiani pois sen jälkeen kun Jenni ensimmäisen kerran lähetti kuvan siitä sähköpostissa: kovana jöpöttävä kyrpä joka näkyy verkkomaisten stringien läpi kutsuvana. Röpeliöinen iho tuntuu hyvältä kielellä, ja Jennin ääntelyn perusteella kieleni tuntuu myös hyvältä. Tunnelma alkaa rentoutua, ja puhe siirtyy pikkuhiljaa sähköpostitse vaihtamiimme fantasioihin.

... [...]

En Ollut Enää Niinkään Kiinnostunut Hänen Vieressä Istuvasta Sisarestaan.

Hänen sylistään noustua katseeni osui jälleen hänen tummiin silmiinsä, jotka hetken aikaa ystävällisesti katsoivat omiini. Tällä kertaa mun keho sykki ja sormenpäät kihelmöi odotuksesta koskettaa jotain kovempaa...jotain kovempaa haastetta. Kiersin hevosenkengän ympäri vaihtaen pari sanan muutamien tutuhkojen pöydässä istuvien vieraiden kanssa. Silti odottava, vatsanpohjaa ajoittain näykkivä tutina valtasi alaa muistuttaen äskettäisestä kohtaamisesta. En ollut enää niinkään kiinnostunut hänen vieressä istuvasta sisarestaan.

-jatkuu-
Odottaessa posket hieman hehkuen ja jalat täristen pukin tuloa,

... [...]
  • 1
  • 2