Pian Soikin Ovikello Ja Sisään Tuli Taas Se Sama Musta Mies Ja Hänellä Oli Uusi Kaveri Mukanaan.

Pian Jamal ruiskii lastinsa vaimoni naamalle ja hiuksille ja vaimoni sanoo: "Minun pitäisi siistiytyä ennen lähtöä." Tämän jälkeen miehet vaihtavat aina paikkaa kun edellinen laskee lastinsa vaimoni sisään. Minä luvata sinä ottaa suuhun ennen lähtöä." Sen jälkeen hän kaivoi esiin sieltä mustan mulkun ja alkoi imemään.

Pian soikin ovikello ja sisään tuli taas se sama musta mies ja hänellä oli uusi kaveri mukanaan.

Tätä pano maratonia kesti nauhan mukaan neljä tuntia sen jälkeen he vielä kuvasivat vaimoni kun hän makasi sängyllä spermojen valuessa kaikista rei'istä ja meikit naamalle levinneenä käännellen häntä erilaisiin poseeraus Toimittaja Testasi Netin Treffipalvelun asentoihin ja kirjoitellen rivoja hänen kehoonsa huulipunalla.Ensimmäinen musta mies nauraa ja sanoo: "Valkoinen lutka rouva kuuluu käydä ulkona sperma kasvo, ei siivoa, nyt mennä."

treffit netissäMeidän Ensimmäinen iltamme alkoi olla käsillä ja pojat tuijotteli norjan tv:tä ja ryyppäilivät juhlan kunniaksi viskiä kinaillen jostain äänekkäästi.

Paikka oli todella hieno jyrkkä kivinen ranta, kalavaja rannassa, maakattoinen komea neljän makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön ja pesuhuoneen, melko uusi mökki, ainoastaan sauna puuttui, ilmeisesti norjalaiset ei oikein ymmärrä saunomisesta.

Kuulin kun Jari vastasi että tuskin se mitään heräs mee pesulle vaan.

Yöllä kun heräsimme tyttö sanoi. että hänen pitää valitettavasti mennä, minä jatkoin makailua ja katselin kun hän puki vaatteita ja yritin syövyttää näyn verkkokalvoilleni.Päästyämme matkaan oltiin jonkunmatkaa Tukholman ulkopuolella kun alkoi se krapula vaihe ja morkkis ettei vaan kukaan olis tuntenut ja toivottavasti ei vaan olis eukko pamahtanut paksuksi kun ei noston ajotus ollut kännissä ihan kohdallaan ja niin edelleen.

No uusi seuralaiseni oli parinkympin päälle hiukan iältään todella hoikka urheilullisella tavalla, kauniit sinivihreät silmät, hiukan punertavat hiukset jotka oli päälaella ponnarilla, ilmeisesti tervaus reissun jäljiltä, jalassaan hänellä oli vaaleanpunaiset löysät colits housut, jotka oli sellaista lantio mallia, paitana hänellä oli sellainen neuleen tapainen ohut t-paita missä oli kauluksessa koristelanka joka oli rusetilla edessä, koitin myös tuijottaa hänen sormiaan että näkyiskö sormusta tai edes jälkiä semmoisesta mutta eipä näkynyt jippii.Päivämäärät oli lyötu lukkoon ja kaikki valmistelut tehty matka sai alkaa elikkä kesä leskinä kohti norjaa odotukset korkealla myös mieliala oli kepeä.

Aloin hyväillä kuumaa kumpua hitaasti ja harkiten samalla tunsin kun tyttö puristi penikseni varresta niin kovaa että, oikein sattui.

Akkiseltaan nama merkit voivat vaikuttaa jopa yllattavilta. Henkilot, jotka eivat koskaan riko saantoja, voivat kokea suhteen tuomitun rikollisen kanssa suorastaan huumavana.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/mieli/2015070119962806_md.shtml

Senja ja Mika osa 1

Tunsin Senjan jännittyvän ja pelästyin itsekin tekoani. En kuitenkaan päästänyt irti eikä Senjakaan pyrkinyt pois sylistäni joten rohkaisin mieleni ja suutelin uudestaan. Seisoimme vielä hetken sylikkäin kunnes jatkoimme kävelyämme. Seuraavana perjantaina Senja iltamyöhällä soitti ja pyysi kanssaan iltakävelylle. Vastaukseksi sain kauniin hymyn ja suukon.
Senjan äiti tuli eteiseen ja antoi kunnon halauksen ja kertoi arvanneensa ongelman muttei uskaltanut tehdä mitään jottei olisi pilannut välejämme. Suutelimme kiihkeästi mutta totesimme että seksin aika ei ollut vielä. En nähnyt enää hyvää ystävää vaan pahuksen hyvännäköisen nuoren hoikan naisen joka alkoi kiinnostaa aivan toisella tavalla kuin tähän asti enkä tiennyt miten olisin asiaan suhtautunut. Pyyhin kyyneleitä poskilta ja katsoin Senjaa silmiin joista olin lukevinani surua ja hämmennystä. Keskustelun lomassa kätemme vaeltelivat pitkin vartaloitamme ja Senjan käden sukeltaessa kalsareideni sisään tekemään tuttavuutta seisovan kaluni kanssa oli orgasmi lähellä.

Intin jälkeen paineista eroon

Menetin ajantajuni Kain välillä vedellessä kaluaan ulos minusta ja survaistessaan sen takaisin reikääni. Aloin hoidella häntä parhaani mukaan. Hänen kyrvästään singonnut sperma osui suoraan silmäkulmaani ja kasvoilleni. Kai asettui taakseni ja iski kyrpänsä sisääni kaikella voimalla, mitä hänestä lähti. Hän sylkäisi pari kertaa reiälleni ja asettui päälleni. En voinut itselleni mitään, mutta nautin tilanteesta. Hän työnsi yhä kaluaan nieluuni sperman suihkutessa suuhuni. Aloin jo hieman huolestua.

Koska ilmeeni ei tyydyttänyt Markkua, pyysi hän poikia tekemään Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa asialle jotain. Markku alkoi taas naida persettäni. Jälleen sai pyllyni kyytiä varoituksetta.

treffit netissä