Katson Koko Ajan Riikan Söpöjä Kasvoja.

Kaikki tämä tapahtui eräänä keväisenä iltapäivänä. Hän laittoi kädet! i hänen jalkoväliinsä ja nuolaisin klitorista. Ei siinä kauaa mennyt kun olin valmis tulemaan. Sitten säpsähdin kun ovi naksahti kiinni ja saman tien lukkoon asti ja musiikinopettaja seisoi ovella katsellen minua. Hän nosti päätänsä ja katsahti ikään kuin merkiksi että hän oli valmis. Opettajatar laskeutui selälleen pulpetille ja hyväili käsillään rintojansa. Olin vähän aikaa ihan ulalla, mutta kun äkillisesti opettajatar nosti kätensä hartialleni ja alkoi liu’uttaa sitä vartaloani pitkin alaspäin. Hän sanoi pehmeällä äänellään että haluaisi nähdä minut alasti. Makasimme siinä hetken aivan hiljaa, kunnes nousin ja jatkoin työntöjä. Eikä Tuo nautinto todellakaan ollut yksipuolista.

treffit seksi

Yritin vongata häneltä persettä tai edes, että hän nussisi minua perseeseen, mutta ei onnistunut.

Nappasin pöydältä voideputkilon ja rasvasin sormeni sekä miehen persereiän. Parissa sekunnissa mies laukesi syvälle suuhuni.. Samalla runkasin toisella kädellä ympärileikattua kyrpää tarmokkaasti.

Tynka80@hotmail.com
Sormet perseessä, toinen palli suussa ja kyrpä liukkaassa runkkausliikkeessä katsahdin miestä silmiin ja näin, että oikeilla jäljillä ollaan: hänen silmänsä olivat puoliksi kiinni ja katse harhaili minne sattui.Aloitin varovasti yhdellä sormella mutta jo hetken kuluttua työntelin himokkaasti kahta sormea anuksessa rasvan litistessä sormissa. Ajoin äkkiä paikalle ja jäin odottelemaan. Jätin hänet toipumaan orgasmista ja lähdin takaisin kohti työpaikkaa.

Tapauksesta kertoo Iltalehti. Iltalehden mukaan tuomio koskee tapahtumasarjaa, jossa 14-vuotias kirkkonummelaispoika oli kutsunut askettain 15 vuotta tayttaneen espoolaistyton illaksi luokseen.

Lähteet... http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/509201-15-vuotias-sopi-treffit-14-vuotiaan-kanssa-il-menetti-neitsyytensa-kylpyhuoneen

Kielituoli

Kerran Seijalta pääsi vahingossa paukku hänen istuessaan naamallani.

Palautetta saa laittaa, ja palautteen kautta voi muutenkin keskustella aiheesta jos siltä tuntuu!Haju oli kieltämättä melkoinen, mutta tilanne oli kuitenkin kiihottava. Karvoja oli tosiaan paljon, ja pyllykolossakin aika tavalla. Jossain vaiheessa pöksyt lentävät nurkkaan, ja minun täytyy tarjota hänelle täyshoito suullani. Tapaamme Kaijan kanssa silloin tällöin, aika säännöllisestikin, ja hoitelemme Kaijan naisellisten tarpeiden lisäksi minun naamalleistumisfetissiäni. Hän ihmetteli aluksi jonkin verran haluani saada hänen peppunsa naamalleni. Hän on mielestäni maailmanluokan suihinottaja, joten tässäkin tapauksessa tyydytys on molemminpuolinen.Ihana kiiman haju tuntuu sieraimissa joka kerta jo ensi nuuhkaisusta alkaen. Tuoksu oli molemmilla puolilla karvoista huolimatta, tai ehkä niistä johtuen, taivaallinen! Murrosikäisenä poikasena käytin tehokkaasti hyväkseni kaikki mahdollisuudet päästä haistelemaan naisen tuoksua heidän pikkupöksyistään. Alistuminen istuimeksi on sitten mukava matka "toiselle puolelle".

Vankila 8

Kiitos palautteista jokainen on luettu.Vilkaisen aina välillä näytölle ja odotan että siellä annetaan lupa lopettaa. Katson koko ajan Näin Saat Seksiseuraa Netistä riikan söpöjä kasvoja. Jatkan sitä ja välillä aina imaisen pillua huulillanikin.

Irrottaudumme toisistamme. En ole koskaan ajatellut harrastavani seksiä naisen kanssa, mutta nyt ilmeisesti jotakin joudun tekemään, enkä tiedä mitä siitä ajatella. Ovi avautua ja minä konttaan siitä ulos ja vartija lähtee taluttamaan minua.En ole koskaan kuvitellut joutuvani nuolemaan toisen naisen pillua mutta nyt sitä saan tehdä ja uteliaisuuteni sitä kohtaan herää.

treffit seksi