Heidi Pyöritteli Kieltään Ympäriinsä Kosteikossa Ja Antoi Sormillaan Kyytiä, Sen Verran Kuin Niillä Saattoi.

Siirrät pikkuhousujasi syrjään ja tartut hellästi sykkivään kaluuni, jonka ohjaat kostuneille häpyhuulillesi. Hellät suudelmat alavatsaasi saavat sinut taas voihkimaan. Lantiosi vastaa voimakkaihin työntöihin ja lisää vauhtia. Hitaasti kaluni uppoaa turvonneiden häpyhuulten väliin kohti samettista vakoasi sinun liikuttaessa lantiotasi. Annan katseeni vaeltaa pitkin alastonta vartaloasi. Suutelemme pitkään kiihkeästi ja kuiskaan korvaasi ”Kiitos rakas”. Ne ovat juuri sopivat käteeni, niin pehmeät ja pyöreät. Voihkintasi kiihtyy ja selkäsi jännittyy kaarelle. Piinaavan hitaasti työnnyn sisällesi.. Sivelen hiljaa reittäsi, mikä saa sinut levittämään haarojasi. Samalla näen vilauksen vähäisestä karvoituksestasi.

treffit

Puin ylleni suorat tummat housut ja mustan paitapuseron ja lähdin pienoisessa juhlatunnelmassa autollani kohti ravintolaa jossa pikkujoulut olivat jo hyvää kyytiä käynnissä koska lähdin parisen tuntia myöhäisessä. Vilkuilin ympärilleni näkisinkö Jimmyä. Sanoin kaikille etten voi juoda koska olen autolla ja söin herkullisen jouluaterian kaikessa rauhassa. "On siinä pojalla tarkka kuvauskäsi ja hyvä kuvasilmä" sanoin ja katsoin Jimmyn yllättyneisiin silmiin "Niinkö meinaat?" Sanoin, että ilmanmuuta se käy. Itselleni se oli toki vaikeaa jo siksi koska olin käytännössä ainut selvinpäin oleva koko porukassa.Jimmyn puheesta ei paljoakaan enää saanut selvää ja hämärään makuuhuoneeseen päästyämme tämä heittäytyi parisänkyynsä siltä seisomalta.

Jimmy sopersi hiljaa korvaani "vittu kun mä olen halunnut sua" ja samalla liikutteli käsiään hiuksissani ja kaulallani, oma käteni liikuskeli hiljaa pitkin Jimmyn pehmeää kaulaa jota suutelin ja nuolin Ilmainen Seksi Aikuisille kiihkeäasti.

Olin aivan lähellä Jimmyä ja tunsin hänen vartalonsa sivuuttavan omaani ja samoin hengityksemme joka näytti olevan kiihtymään päin, myöskään ilmassa väreilevää sähköä ei voinut olla aistimatta, tai ainakin itse tunsin niin.

Siksi kannattaa suojella itseaan. Luultavasti on helpompi kestaa, ettei treffikumppani soita, jos hanen kanssaan ei ole harrastanut seksia kuin verrattuna tilanteeseen yhteisen yon jalkeen.

Lähteet... http://www.kauneusjaterveys.fi/seksi-suhteet/seksi/milloin-kannattaa-harrastaa-seksia-uuden-kumppanin-kanssa

Intiimit suhteet (luku 1.)

Hänen nimensä oli Heidi. Hanna hieroi kolonsa yläreunaa ja kosteutti välillä herkän klitoriksen kiimallaan. He olivat pitäneet yhteyttä ja hankkiutuneet vuoden seurustelun jälkeen kihloihin.
Hanna oli tottunut isänsä ryypiskelyyn ja aikuisten ainaiseen nahisteluun. Hanna toivoi ettei aamu koittaisi koskaan ja käpertyi nihkeänä peittonsa sekaan.Joskus taas onni ei olekaan aivan sitä mitä odotti. Tämä oli ensimmäiseni ja tahtoisin kuulla mielipiteitä siitä. Heidi pyöritteli kieltään ympäriinsä kosteikossa ja antoi sormillaan kyytiä, sen verran kuin niillä saattoi. Pienoinen häpeä kiiri Hannan mieleen kun tämä piiloutui huoneeseensa ja meni nukkumaan.'Oliko hän Mikä On Netin Paras Deittisivusto? jäänyt kiinni katselustaan', hän mietti niin kiivaasti että hän tunsi veren karkaavan päästään.Hanna seurasi huokailuja ja suudelmien tulvan ääniä, jääden eteisen seinämän taakse hetkeksi.Ulkoa kuului auton ääni ja sen jälkeen tutun kuuloinen naurun kikatus.

Varastossa 3

Jaana ähisi tullessani aina perille.

"Uuuhh...uuhhh...uuhhhh..."

Minä... " Luulenpa, että isäntä on toista mieltä" ja hymyilin työtoverilleni näyttävästi.

Jaana nousi päälleni kyykkysilleen ja otti suuresta ja mahtavasta siittimestäni kädellään kiinni ja ohjasi sitä pepunreikäänsä ja alkoi hiljakseen laskeutua alemmas. Menin hänen viereensä ja pitelin sylissäni.Kun Jaanan voimat ehtyivät, nostin tuon pienen isorintaisen naisen patjalleni kontilleen ja asettelin hänen jalkansa hieman levälleen, ottavaan asentoon.

"No niin...nouseppas nyt mun päälle"

"En tahdo nyt toista lasta sun kanssa!"

"luurps...luurps...öörghh..."

"En..."

Suutelin Jaanaa ja paijailin hänen ihania vaaleita hiuksiaan työntäen häntä alaspäin, haarojani kohti. Noin 10 minuutin kuluttua, kun mahlani tiettävästi oli liimautunut Jaanan pillun syövereihin pysyvästi, vaikeasti pois pestävissä, päästin Jaanan otteestani. Jaana otti kaluni kokonaan suuhunsa. Katselin kuinka peitto nousi ja laski kaluni kohdalla Jaanan pitäessään sitä suussaan.

"Niin, sun pitää tulla käymään kylässä...tai tule saman tien saunaan niin otetaan olutta ja jutellaan!" Tohisi työkaverini.

treffit