Tunsin Kuinka Hän Jäykistyi Ja Arvasin, Että Hän On Pian Valmis.

Pyyhin kosteat käteni seinällä roikkuvaan froteepyyhkeeseen ja hiivin äänettä kohti pesuhuoneen raolla olevaa ovea. En Sinkut Helsingissä! Näin Löydät Seuraa Treffeille voi olla tuntematta itseäni Sinkkuelämän Carrie Bradshawiksi. Mies ahmii lähes alastonta vartaloani katseellaan, ja ottaen kalunsa käteensä, hän hivelee sykkivää, odottavaa klitoristani. Hetken ajan huulemme lukkiutuvat toisiinsa, kielemme kohtaavat ja hyväilevät toisiaan, imeskelemme ahnaasti toistemme huulia. Ehkä tulin huonoon aikaan, olen pahoillani. Klitorikseni supistelee ja sykkii miehen paksun, kovan, ihanan kalun ympärillä kun liikumme rytmikkäästi, minä selkä seinää vasten. Kenties hän sittenkin tunnisti minut? Jatkan tiskien kuivaamista samalla kun ajatukseni harhailevat päivän omituisimmassa ja kiehtovimmassa tapahtumassa. Mies on poissa. mies kysyy hakien samalla päässään sanaa “suihku”. En voi olla voihkaisematta, ja mies nuolaisee uudelleen. Siirryn kauemmas olohuoneesta, en halua salakuunnella, vaikka mieli tekeekin.

treffit

Mies urahti kiihkoissaan ja tarttui minua niskasta. Livoin kielelläni ja yritin jopa imeä noita isoja palleja runkaten samalla raivokkaasti miehen kyrpää. Ja sitten sitä tuli. Tunsin kuinka hän jäykistyi ja arvasin, että hän on pian valmis. Paljonhan minulta ei enää tullut, mutta senkin vähän levittelin miehen pyyntöjen mukaan pakaroille ja hieroin vielä kädellä sitä pitkin vakoa.Mikäs siinä, ajattelin ja siirryin yhä polvillani miehen eteen. Hetken kuluttua olimmekin mättäällä päällekkäin. Kalu oli todella iso ja pussit pullottivat raskaina ja suurina miehen haaroissa. Ennen poistumista lupasimme tavata kuitenkin vielä kesän mittaan samassa paikassa useamminkin.Silloin tällöin tekee mieli käydä täällä lukuhetkellä, kun alkaa pusseja pakottaa Pari Etsii Miestä / Naista Ryhmäseksiin enemmän kuin emännän tekee mieli niitä tyhjentää.

Oikeus tuomitsi syytetylle lisaksi noin 17000 euron korvaukset. Syytetty ei osannut nimeta mitaan motiivia teolleen ja vetosi alkoholin aiheuttamaan muistamattomuuteen.

Lähteet... http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/2011/07/07/facebook-treffit-paattyivat-julmaan-tapon-yritykseen-lahdessa

treffit