Uskomatonta.Tunne kalussani oli ennen kokematon, hän tuntui niin tiukalta tässä asennossa. Samalla puristelin muhkeita rintoja ja tunsin kuinka nännit kasvoivat.Kiihdytin vauhtia ja pian erotin jo takaapäin kurvikkaan vartalon ja jo se näky sai aikaan ahtautuman shortseissani.Hän varmasti tunsi jo kovettuneen miehuuteni kiinteää pyllyään vasten.

Sanaakaan sanomatta hän nopealla liikkeellä laski alas shortsinsa paljastaen maidon valkeat pakaransa, ja kumarsi eteenpäin nojaten isoon koivuun. Alkukesän kaunis ilta-aurinko kuitenkin sai aikaan sen, että oli pakko lähettää viesti hänelle, punatukkaiselle ystävälleni.

Siinä polvillani löysäsin shortsin narun ja ujutin housuni alas.

treffitValitsin vasemmanpuoleisen naisen. Pyyhin sitä emättimen suulle alhaalta ylös peräaukkoa kohti. Ei se mahallaan makaaminen hämmästyttänyt, mutta kun heillä oli pakarat paljaana, ylävartalo vaatetettu ja ruudulliset sukkahousut jalassa. Vedin kullin ulos, poistin kondomin ja vedin vetoketjun ylös. En kestänyt tätä kuin hetken, kun jo Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto aloin purkautua. Sitten pankin asiakas nytkähteli muutaman kerran, vetäytyi ulos ja heitti täyttyneen kondomin roskakoriin.

Naiset rupattelivat keskenään ja nojasivat käsiinsä. Käteni olivat naiseni vartalon kahta puolta ja huomaamatta puristin häntä itseäni vasten. Viereinen asiakas sai juuri siemensyöksyä ja ähisi. Vähän naiseni vilkaisi minua, muttei kiinnostunut minusta ulkomaalaisuudestani huolimatta.

New Cinema tickets are available from the Edinburgh Filmhouse box office, 88 Lothian Road, Edinburgh, EH3 9BZ, by telephone on 0131 228 2688 and via the Filmhouse website at www.filmhousecinema.com . Tickets for all single screenings are 6 (5 conc).

Lähteet... http://www.cineoutsider.com/news/stories/13/09/130902.html

MökkikylässäJantunen tarjoaa jo kulliaan huulilleni...

Uskomatonta. Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa Tuntuuko Jantuse kyrpä hyvältä?"

Saan 3. miehen suonikkaan kyrvän, jonka nimestä ei tietoakaan suuhuni.

Päästän irti pyyhkeestä ja tunnen sormien työntyvän kosteutuvaan vakooni.Kohta lähtee..."

"Oot ihanan pantavan näkönen nainen.

"Ihana nainen" mies voihkii katkonaisella äänellä.

Mies kaataa minut sängylle, levittää reisiäni ja työntyy suoraan sisälleni.

Sähkärin kanssa

Aika oli kulunut kuin siivillä, kun olin tehnyt remonttia mökillä. Näky oli kieltämättä kivan näköinen, kun kaveri piti kahvipaussia pihamännyn varjossa. Sen kun menet, vastasin. No voisihan sitä yhden ottaa, vastasi kaveri hiukan empien. Ei se minunkaan arviolta 15 vuotta vanhempi kroppani mikään huono ollut, sillä oli jo vuosia käynyt aika säännöllisesti salilla ja harrastanut aina liikuntaa. Firman kaveri kävikin paikalla katsomassa työn ja tarvittavat tarpeet. Laiturilla kaveri alkoi pyyhkiä ihon pinnaltaan vettä pois ja ravistella itseään kuivaksi.

Hain molemmille pyyhkeet makuuhuoneen kaapista.

Heinäkuun aurinko nousi aina korkeammalle ja hellepäivä alkoi painaa päälle. Niinpä lähdimme kohti mökkiä vaatteet kainalossa. Jo oli asentajaltakin lentänyt T-paita päältä ja päällä olivat snickersin lappuhaalarit.

Tarina jatkuu vielä
Lähdin itsekin rantaa kohden ja laiturille.

Niinpä keskiviikko aamuna kännykkä pirahti ja hommiin tuleva sähkäri soitti ja tiedusteli ajo-ohjetta perille, kun mökkitien loppuosa tahtoi olla aika pientä ja huonosti merkittyä tietä. Puhe siirtyikin enemmän salitreenien puolelle, joka oli molemmilla yhteinen harrastus...

treffit